Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yaptım k790 ile oldu fakat 2 dk içinde kopuyor nedeni ne olabilir..? işte bu hatayı alıyorum

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcen -- 10 Ekim 2007; 19:41:48 >
  • nokia 6670 olmuo sanırım
  • bluetooth umda sorun olduğu için telin kendi usb kablosuyla bağladım teli çalıştırdım herşey tıkırında gayet güzel çalışıyor program.bu konuyu buraya taşıyıp bizimle paylaşan arkaşa çok teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil1925 -- 10 Ekim 2007; 23:31:41 >
  • deneyelim bakalım
  • bu "bluetooth pan network" olayı sanırım w810i de olmuyor.. pan network daha kolay ve bişey gerektirmiyor ama sadece yeni nesil SE lerde oluyor galiba.. mesela p990i olan arkadaşların telefondan yeni internet hesabı oluştururken Bluetooth PAN Network gibi bir seçenekleri var ama bende sadece GPRS ve GSM çıkıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcen

bende yaptım k790 ile oldu fakat 2 dk içinde kopuyor nedeni ne olabilir..? işte bu hatayı alıyorum

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]]

wireless ayarlarindaki ip numarasini güncelle. yalnız hem data hesaplarından hemde internet profillerinden yani 2 yerdende güncelle. ama bunun sorununu çözeceginden emin degilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wortexxx

bu "bluetooth pan network" olayı sanırım w810i de olmuyor.. pan network daha kolay ve bişey gerektirmiyor ama sadece yeni nesil SE lerde oluyor galiba.. mesela p990i olan arkadaşların telefondan yeni internet hesabı oluştururken Bluetooth PAN Network gibi bir seçenekleri var ama bende sadece GPRS ve GSM çıkıyor..

zaten pan sadece m600 p990 p1 w950 ve w960 da var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil1925

bluetooth umda sorun olduğu için telin kendi usb kablosuyla bağladım teli çalıştırdım herşey tıkırında gayet güzel çalışıyor program.bu konuyu buraya taşıyıp bizimle paylaşan arkaşa çok teşekkürler....

önemli degil
  • dün bağlandı tel ama bugün bağlanmıo tüm ayarları tekrar yaptım ip adresini falan tekrardan girdim ama 3.0.10:80 hatası verio
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

bende S700i ve K750i var. verdigim ayarlar aslinda tam olarak S700i gibi eski teller için. K750i de menü daha farklı. ama ondada kurdum ben bu sistemi orda proxy adresi yazan yere benwww.google.com yazdim biliyorum cok sacma. oraya sayısal degerler girilmesi lazim ama oldu.
    bu arada opera 4 kullanan arkadaslar settings e girin en altta protocol var. protocolun yanındaki "socket" secenegini "http" yapin. çünkü bende socket secili olunca 2 sayfa aciyom gerisi acilmiyodu. belki sizdede aynı sorun olur.

EVET PROXY ADRESİ YAZAN YEREWWW.GOOGLE.COM YAZDIM VE BAĞLANDI. OPERA 4 İLE BAĞLANABİLİYORUM. FAKAAAAT ÇOK YAVAŞ VE 5 DAKİKA SURFTEN SONRA TIKANIYO VE HİÇ BİR SİTEYE GİRMİYOR. TELEFONUM : W810i

• BU İNTERNETE BLUETOOTH YOLUYLA BAGLANABİLEN BU YOLU BULAN VE KULLANAN ARKADAŞLAR SİZE SESLENİLYORUM GÖRÜYORUM Kİ W810 KULLANICILARI SİZE SÜREKLİ SORMUŞ ""BİZ YAPAMIYORUZ BAGLANAMIYORUZ"" DİYE AMA YİNE GÖRÜYORUM Kİ HİÇ KİMSE BU KONUNUN ÜZERİNDE DURMAMIŞ ""UGRAŞIN YAPARSINIZ""LA GEÇİŞTİRMİŞLER BİRŞEYLER BULUYORSUNUZ BUNU FORUMA YAZIYORSUNUZ VE PAYLAŞIYORSUNUZ EYVALLAH ELİNİZE SAGLIK DAHA NE DENİR FAKAT BENDE BİR W810 KULLANICISIYIM BAŞ SAYFADA BİR YÖNTEM TANIMLAMIŞSINIZ YAPIYORUM OLMUYOR TAKİP ETTİM ÇOGUSU DA YAPAMAMIŞ İKİNCİ SAYFADA BİR YÖNTEM DAHA TANIMLANMIŞ ARKADAŞLAR ONUDA YAPTIM TELEFONUN EKRANINDA DUNYA ŞEKLİ BELİRİYOR OPERA MİNİ Yİ ÇALIŞTIRIYORUM İNTERNETE BİLGİ GÖNDERİLSİN Mİ DİYOR EVET DİYORUM UGRAŞIYOR BİRŞEY YOK BİLGİSAYARDA DA BLUETOOTH YEŞİL YANIYOR AGBAGLANTISI KURULDU DİYOR. DEMEM O Kİ ARKADAŞLAR OLMUYOR. ŞU İŞİ BİLENLER VE TECRÜBELİ OLANLAR BİZ BİLGİSAYAR BAŞINDA KAFAYI YEMEDEN ŞUNU Bİ HALLETSİNLER VE BAŞARILI OLAN YÖNTEMİ Bİ ZAHMET BİZİMLE PAYLAŞSINLAR BİZDE ALLAH RAZI OLSUN DİYELİM LÜTFEN KAYITSIZ KALMAYIN!!

• @uzöz herşey ilk sayfada anlatılmış. Yapamıyorsanız ya bir şeyi eksik yapıyorsunuzdur yada bilgisayardan kaynaklanan bir sorun vardır..
  • W810I İÇİN TELEFONDAKİ AYARLAR ŞÖYLE:
    Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Data iletişimi->Data hesapları >Yeni Hesap
    Hesap tipi: GPRS datayı seç
    İsim : wireless
    APN: boş
    Kullanıcı adı : boş
    Şifre : boş
    Kaydet

Sonra:
    Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->İnternet Ayarları->İnternet Profilleri >Yeni Profil
    İsim: wireless
    Kullanılan hesap: (Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç.)
    Kaydet.

Sonra:
    Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Akış seçenekleri
    Kullanılan hesap: Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç
    PROXY Kulllan: evet
    PROXY Adresi:www.google.com (google olayı çok saçma gibi ama ÖYLE :-) )
    Port numarası: 8080
    Sonra bu profili kaydedin.

Sonra :
    Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Java™ ayarları > Yeni profil >
    İsim: wireless
    Kullanılan hesap: (Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç.)
    Kaydet.

W810I KULLANICILARI BU AYARLARI AYNEN UYGULAYIN. PC’DEKİ AYARLAR AYNEN İLK MESAJDA taken21 ARKADAŞIN VERDİĞİ AYARLAR.

Bazı ayrıntılar belki sorunları çözer diye:
    1-Device Explorer’ı çalıştırdıktan sonraki her adımda bir 20sn kadar bekleyin. Yani bir tıklama bir 20sn - bir tıklama bir 20sn… (sanırım olay biraz yavaş işliyor)
    2-Eğer bağlanmazsa telefonu kapatıp açın, pc den de bu programları kapatıp tekrar çalıştırın.
    3-Bağlantı > Bluetooth > görünme durumu > telefonu göster seçili olsun
    4-Opera mini tarayıcısında Menü-araçlar-ayarlar-ağ da “http” seçili olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 11 Ekim 2007; 17:10:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: esmir

ya kusura bakmayın da, daha once bu konuyla ilgili ozturkmutlu isim uye tarafından verilmiş çok basit bi yöntem var yukarda anlatıldığı gibi program indirme ayarlama filan o kadar ıvır zıvırla uğraşmanıza gerek te yok. çok BASİT. önceki topicten aynen kopyalıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ozturkmutlu

BLUETOOTH İLE İNTERNET

SELAM ARKADAŞLAR BİR KÇ GÜNDÜR KULLANDIĞIM BLUETOOTH İLE ADSL İNTERNETİ SİZEDE ANLATAYIM
    KULLANDIĞIM BLUETOOTH YAZILIMI BLUESOLEIL versiyon 2.1

yazılımı kurduktan sonra ekranın sağ alt köşesine yerleşen bluetooth simgesini çift tıklıyoruz üst tarafata sıralı menülerden my services i tıklıyoruz açılan menüden properties i tıklıyoruz açınlan menüde personel area networking e geliyoruz access lan network u işaretleyip ethernet i seçiyoruz daha sonra cihaz eşleştirmesi yapıyor ve ardından ağ bağlantılarımı sağ tıklayıp özellikler diyoruz oluşan bluetooth bağlantısında internet seçeneklerinde ip nin otomatik olmasını sağlıyoruz ardından p990 nımıza geri geliyor
    ve internet hesaplarından yeni diyoruz gelen menüden blutooth yerel bağlantı pan ı seçiyor hesap adına istediğimiz ismi veriyoruz cihazlarda ise bilgisayarımızı bulup kaydet diyoruz ardından tekrar internet hesaplarından yeni bluetooth internet pan diyip aynı işlemi bunda da yapıyoruz gruplarda da önceliği bunlara veriyoruz aksi taktirde diğer alternatiflerden bağlanır ardından bir internet tarayıcısını çalıştırıyoruz p990 dan ve bluetooth ile bağlantısına izin ver diyoruz bu arada bilgisayar ekranın sağ alt köşesinde personel area networka bağlanıldı diyor ve mavi simge yeşile sönüyor artık internetteyiz interneti kullanan bütün programlarda bu yol ile internet bağlantısı sağlayabiliriz

------------------------ARKADAŞLAR BU BİR DEVRİM-----------------------------

ozturkmutlu arkadaşın dediğini yaptım aynen. ve bingo. bluetooth ile internete girdim.mükemmel hissettim.
    teli aldığımdan beri hep bunu araştırdım.elle tutulur bi sonuca ulaşamadım.

ozturkmutlu en PRATİK en BASİT yöntemi anlatmış eline sağlık ÇOK teşekkürler . herkes denesin cepten bedava internet keyfinin tadına varsın. sorunsuz çalışan bir yöntem.

İLGİLİ BLUSOLEİL PROGRAMINI BURDAN İNDİRİN
    http://www.bluesoleil.com/download/download.asp?resoure=bluesoleil_edr_en
    kullanmak için dongel iniz olması gerekir 10 dolar filan.
    kapsama alanı cihaz özelliğine göre 10 metre ile 100 metre arası var.
    bu yöntemi denedim günlerdir P990i telefonumla bedava bluetooth ADSL internete giriyorum.

programı indirince ben w810i mi internete baglayabilecekmiyim acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: uzöz

quote:

Orjinalden alıntı: esmir

ya kusura bakmayın da, daha once bu konuyla ilgili ozturkmutlu isim uye tarafından verilmiş çok basit bi yöntem var yukarda anlatıldığı gibi program indirme ayarlama filan o kadar ıvır zıvırla uğraşmanıza gerek te yok. çok BASİT. önceki topicten aynen kopyalıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ozturkmutlu

BLUETOOTH İLE İNTERNET

SELAM ARKADAŞLAR BİR KÇ GÜNDÜR KULLANDIĞIM BLUETOOTH İLE ADSL İNTERNETİ SİZEDE ANLATAYIM
    KULLANDIĞIM BLUETOOTH YAZILIMI BLUESOLEIL versiyon 2.1

yazılımı kurduktan sonra ekranın sağ alt köşesine yerleşen bluetooth simgesini çift tıklıyoruz üst tarafata sıralı menülerden my services i tıklıyoruz açılan menüden properties i tıklıyoruz açınlan menüde personel area networking e geliyoruz access lan network u işaretleyip ethernet i seçiyoruz daha sonra cihaz eşleştirmesi yapıyor ve ardından ağ bağlantılarımı sağ tıklayıp özellikler diyoruz oluşan bluetooth bağlantısında internet seçeneklerinde ip nin otomatik olmasını sağlıyoruz ardından p990 nımıza geri geliyor
    ve internet hesaplarından yeni diyoruz gelen menüden blutooth yerel bağlantı pan ı seçiyor hesap adına istediğimiz ismi veriyoruz cihazlarda ise bilgisayarımızı bulup kaydet diyoruz ardından tekrar internet hesaplarından yeni bluetooth internet pan diyip aynı işlemi bunda da yapıyoruz gruplarda da önceliği bunlara veriyoruz aksi taktirde diğer alternatiflerden bağlanır ardından bir internet tarayıcısını çalıştırıyoruz p990 dan ve bluetooth ile bağlantısına izin ver diyoruz bu arada bilgisayar ekranın sağ alt köşesinde personel area networka bağlanıldı diyor ve mavi simge yeşile sönüyor artık internetteyiz interneti kullanan bütün programlarda bu yol ile internet bağlantısı sağlayabiliriz

------------------------ARKADAŞLAR BU BİR DEVRİM-----------------------------

ozturkmutlu arkadaşın dediğini yaptım aynen. ve bingo. bluetooth ile internete girdim.mükemmel hissettim.
    teli aldığımdan beri hep bunu araştırdım.elle tutulur bi sonuca ulaşamadım.

ozturkmutlu en PRATİK en BASİT yöntemi anlatmış eline sağlık ÇOK teşekkürler . herkes denesin cepten bedava internet keyfinin tadına varsın. sorunsuz çalışan bir yöntem.

İLGİLİ BLUSOLEİL PROGRAMINI BURDAN İNDİRİN
    http://www.bluesoleil.com/download/download.asp?resoure=bluesoleil_edr_en
    kullanmak için dongel iniz olması gerekir 10 dolar filan.
    kapsama alanı cihaz özelliğine göre 10 metre ile 100 metre arası var.
    bu yöntemi denedim günlerdir P990i telefonumla bedava bluetooth ADSL internete giriyorum.

programı indirince ben w810i mi internete baglayabilecekmiyim acaba

malesef dostum

• sonunda w810i yi baglamayı başardım ve internete girebiliyorum tıkanan arkadaşlar bana ulaşabilirler
  • quote:

sonunda w810i yi baglamayı başardım ve internete girebiliyorum tıkanan arkadaşlar bana ulaşabilirler

Kafayı yiyecem kardeş. Ama bırkamak yok. Kesinlikle çözeceğim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: imp_hea_tus

quote:

sonunda w810i yi baglamayı başardım ve internete girebiliyorum tıkanan arkadaşlar bana ulaşabilirler

gel kardeş sana yardımcı olayım çünkü basit bir şey degil gerçekten bende bayagı yğraştım bulmak için bana msn ni gönderde sorununu çözelim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: imp_hea_tus

quote:

gel kardeş sana yardımcı olayım çünkü basit bir şey degil gerçekten bende bayagı yğraştım bulmak için bana msn ni gönderde sorununu çözelim

Yolladım kardeş saol.. Allah razı olsun
  • beyler banada bi yardımcı olun yav... teefonum w900i ama w810i nin ayarlarından bi farkı yok zaten...

msn: sucvecezagibi@hotmail.com lütfen bilen biri eklesin...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.