W810I İÇİN TELEFONDAKİ AYARLAR ŞÖYLE: Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Data iletişimi->Data hesapları >Yeni Hesap Hesap tipi: GPRS datayı seç İsim : wireless APN: boş Kullanıcı adı : boş Şifre : boş Kaydet
Sonra: Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->İnternet Ayarları->İnternet Profilleri >Yeni Profil İsim: wireless Kullanılan hesap: (Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç.) Kaydet.
Sonra: Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Akış seçenekleri Kullanılan hesap: Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç PROXY Kulllan: evet PROXY Adresi:www.google.com (google olayı çok saçma gibi ama ÖYLE :-) ) Port numarası: 8080 Sonra bu profili kaydedin.
Sonra : Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Java™ ayarları > Yeni profil > İsim: wireless Kullanılan hesap: (Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç.) Kaydet.
W810I KULLANICILARI BU AYARLARI AYNEN UYGULAYIN. PC’DEKİ AYARLAR AYNEN İLK MESAJDA taken21 ARKADAŞIN VERDİĞİ AYARLAR.
Bazı ayrıntılar belki sorunları çözer diye: 1-Device Explorer’ı çalıştırdıktan sonraki her adımda bir 20sn kadar bekleyin. Yani bir tıklama bir 20sn - bir tıklama bir 20sn… (sanırım olay biraz yavaş işliyor) 2-Eğer bağlanmazsa telefonu kapatıp açın, pc den de bu programları kapatıp tekrar çalıştırın. 3-Bağlantı > Bluetooth > görünme durumu > telefonu göster seçili olsun 4-Opera mini tarayıcısında Menü-araçlar-ayarlar-ağ da “http” seçili olsun.
ıp adresini nereye yazdın??
quote:
Orjinalden alıntı: aLli_28
quote:
Orjinalden alıntı: asiboldon
W810I İÇİN TELEFONDAKİ AYARLAR ŞÖYLE: Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Data iletişimi->Data hesapları >Yeni Hesap Hesap tipi: GPRS datayı seç İsim : wireless APN: boş Kullanıcı adı : boş Şifre : boş Kaydet
Sonra: Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->İnternet Ayarları->İnternet Profilleri >Yeni Profil İsim: wireless Kullanılan hesap: (Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç.) Kaydet.
Sonra: Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Akış seçenekleri Kullanılan hesap: Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç PROXY Kulllan: evet PROXY Adresi:www.google.com (google olayı çok saçma gibi ama ÖYLE :-) ) Port numarası: 8080 Sonra bu profili kaydedin.
Sonra : Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Java™ ayarları > Yeni profil > İsim: wireless Kullanılan hesap: (Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç.) Kaydet.
W810I KULLANICILARI BU AYARLARI AYNEN UYGULAYIN. PC’DEKİ AYARLAR AYNEN İLK MESAJDA taken21 ARKADAŞIN VERDİĞİ AYARLAR.
Bazı ayrıntılar belki sorunları çözer diye: 1-Device Explorer’ı çalıştırdıktan sonraki her adımda bir 20sn kadar bekleyin. Yani bir tıklama bir 20sn - bir tıklama bir 20sn… (sanırım olay biraz yavaş işliyor) 2-Eğer bağlanmazsa telefonu kapatıp açın, pc den de bu programları kapatıp tekrar çalıştırın. 3-Bağlantı > Bluetooth > görünme durumu > telefonu göster seçili olsun 4-Opera mini tarayıcısında Menü-araçlar-ayarlar-ağ da “http” seçili olsun.
ıp adresini nereye yazdın??
Ip adresi girmedim. "PROXY ADRESİ:WWW.GOOGLE.COM" diye belirmişim. Yani adres girilecek yerewww.google.com yazıyorsun
valla ben yazdığım yorumdan sonra söylenen ayarları harfiyen uyguladım,bi de bluetooth driverleri kaldırıp bi daha kurdum,oldu valla.teşekkür ederim dostlar.şu an sorun yok.ama programı çalıştırdıktan sonra 15-20 saniye bekleyin elemanın söylediği gibi.hadi kolay gelsin...
bunu w900i de denemek var varyaa süpper olur haa hayvan gibi ekranda tabi cesaret varsa
arkadaşlar programları indirdim yükledim her denileni harfi harfine yaptım, ilk denemede girdi.. ama ondan sonra 1 saat uğraştım yinede bağlanamadım:S halbuki ilk girdiğinde neyse yine aynı ayarlar... windows vista kullanıyorum, bluesoleil den port11 i kullanarak bağlanıyorum.. birisi yardım ederse çok sevinirim..
quote:
Orjinalden alıntı: melezsnape
bunu w900i de denemek var varyaa süpper olur haa hayvan gibi ekranda tabi cesaret varsa
benim ilk basta koydugum fotolar s700i den cekilmis. w900i ile ayni ekran zaten çözünürlük ve ebat olarak. cidden süper dehset manyak oluyo
Bu konu uzar gider.
2.link den bir şey inmiyo bir el atarsan sewinirim
Arkadaslar size bu wireless sistem ile kullanabileceginiz 2 program daha 1)mobilmsn=türkce olup basit bir arayüze sahip olan msn programı 2)navfun=süper bi navigator programı. ister cadde cadde görüyosunuz. isterseniz google earth gibi. (adamlar google earth ün aynısını yapmıslar zoom özelliği falan her sey var paket asagıda kolay gelsin
arkadaslar foruma her gün girme sansım olmuyo. kusura bakmayın
quote:
Orjinalden alıntı: esmir
ya kusura bakmayın da, daha once bu konuyla ilgili ozturkmutlu isim uye tarafından verilmiş çok basit bi yöntem var yukarda anlatıldığı gibi program indirme ayarlama filan o kadar ıvır zıvırla uğraşmanıza gerek te yok. çok BASİT. önceki topicten aynen kopyalıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ozturkmutlu BLUETOOTH İLE İNTERNET
SELAM ARKADAŞLAR BİR KÇ GÜNDÜR KULLANDIĞIM BLUETOOTH İLE ADSL İNTERNETİ SİZEDE ANLATAYIM KULLANDIĞIM BLUETOOTH YAZILIMI BLUESOLEIL versiyon 2.1 yazılımı kurduktan sonra ekranın sağ alt köşesine yerleşen bluetooth simgesini çift tıklıyoruz üst tarafata sıralı menülerden my services i tıklıyoruz açılan menüden properties i tıklıyoruz açınlan menüde personel area networking e geliyoruz access lan network u işaretleyip ethernet i seçiyoruz daha sonra cihaz eşleştirmesi yapıyor ve ardından ağ bağlantılarımı sağ tıklayıp özellikler diyoruz oluşan bluetooth bağlantısında internet seçeneklerinde ip nin otomatik olmasını sağlıyoruz ardından p990 nımıza geri geliyor ve internet hesaplarından yeni diyoruz gelen menüden blutooth yerel bağlantı pan ı seçiyor hesap adına istediğimiz ismi veriyoruz cihazlarda ise bilgisayarımızı bulup kaydet diyoruz ardından tekrar internet hesaplarından yeni bluetooth internet pan diyip aynı işlemi bunda da yapıyoruz gruplarda da önceliği bunlara veriyoruz aksi taktirde diğer alternatiflerden bağlanır ardından bir internet tarayıcısını çalıştırıyoruz p990 dan ve bluetooth ile bağlantısına izin ver diyoruz bu arada bilgisayar ekranın sağ alt köşesinde personel area networka bağlanıldı diyor ve mavi simge yeşile sönüyor artık internetteyiz interneti kullanan bütün programlarda bu yol ile internet bağlantısı sağlayabiliriz
------------------------ARKADAŞLAR BU BİR DEVRİM-----------------------------
ozturkmutlu arkadaşın dediğini yaptım aynen. ve bingo. bluetooth ile internete girdim.mükemmel hissettim. teli aldığımdan beri hep bunu araştırdım.elle tutulur bi sonuca ulaşamadım.
ozturkmutlu en PRATİK en BASİT yöntemi anlatmış eline sağlık ÇOK teşekkürler . herkes denesin cepten bedava internet keyfinin tadına varsın. sorunsuz çalışan bir yöntem.
İLGİLİ BLUSOLEİL PROGRAMINI BURDAN İNDİRİN http://www.bluesoleil.com/download/download.asp?resoure=bluesoleil_edr_en kullanmak için dongel iniz olması gerekir 10 dolar filan. kapsama alanı cihaz özelliğine göre 10 metre ile 100 metre arası var. bu yöntemi denedim günlerdir P990i telefonumla bedava bluetooth ADSL internete giriyorum.
Bu yolu denedim ama olmadı telefonum W710i
Eger mig33 baglanti ayarlarindan TCP yerine HTTP secerseniz mig33 den de msne girebiliyosunuz
quote:
Orjinalden alıntı: pohuman
quote:
Orjinalden alıntı: taken21
pohuman kardes benim olmadigim zamanlar forumla ilgilenmissin arkadasları bilgilendirmissin. tesekkürler
Önemli değil..
arkadaşlar gerçekden güzel bir konu olmuş öncelikle açana araştırana teşekkürler allah razı olsun
bende ngage qd var ondanda bu işi çok güzel yapıyordum fakat yakında walkman serisi telefon alıcam
elimde cx300 sennheisher marka kulaklık var
bu kulaklıkdan en güzel sesi hangi sonyericsson walkman telefondan alırım
ve sanırım sizdede cx300 var w610i den aldıgınız sesden baslardan tizlerden memnunmusunuz
bende walkman phone yok. bi bilgim yok o yüzden. sanirim bütün walkman phone larda telefonun içindeki ses donanimi chipler falan aynı. o yüzden ses kalitesi kulaklikta bitiyo. sendeki cx300 süper
quote:
bende walkman phone yok. bi bilgim yok o yüzden. sanirim bütün walkman phone larda telefonun içindeki ses donanimi chipler falan aynı. o yüzden ses kalitesi kulaklikta bitiyo. sendeki cx300 süper
Bütün telefonlardaki ses chip'leri aynı değil. W700i ile W610i'nin ses chip'leri kesinlikle farklı ve kalite farkıda büyük..
bende yukarıdaki verilen hata kodlarıyla ugraşıyorum 2 gündür dün kablo ile baglandım connection proxy de takılıyodum ama şu yolu deneyin.. bluesoleil programından telefonunuzu aratın sonra bulunan telefona sag tıklayın connect den connect serial port device var ona tıklayın telefonunuzda eşleşsinmi diye sorardaha sonra hangi porttan baglandıgı yazar sag alt köşede bluesoleil programının şimgesi yeşil olcak..daha sonra connectin proxy i çalıştırın kaçıncı porttan baglangı zaten baglanırken yazıyo connection proxynin setupından o portu seçin(sadece com1 ve com2 portları gözüken arkadaşlar olmus bu problem ortadan bu şekilde kalkıyor.)daha sonra device explorer çalıştırın..opera yı açın eger 3.0.... bilmem kaç gibi bi problem çıkarsa yukarıda arkadaşın belirttigi gibi proxy adresi girdigimiz kısımawww.google.com yazıcaksınız(telefondan) ben şu an bağlandım :) gerçekten daha eğlencesini çıkarmadan size anlattım..Forumu açan arkadaşa teşekkür ederim Gerçekten iyi iş..bi sorusu olan arkadaş olursa pm atabilir çözdüm yani olayı her türlü yardım ederim..(daha bu gün üye oldum yeniyim arkadaşlar donanımhaber ekibinede teşekkür ederim.. bluesoleil 7 mb lik filam bi program arkadaslar..
ben vista ultimate kullanıyorum greendrumerın dediği gibi bluesoleil den serial port la bağlandım telefona (port 11) telefona bağlanıyorum anlatıldığı gibi, bilgisayar üzerinden telefondaki opera yı da açıyorum, ilk seferinde bağladım ama ondan sonra bi daha bağlanamadım :S proxy kısmınawww.google.com yazmayıda denedim ama olmadı.. telefonu kapatıp açmak, bilgisayarı kapatıp açmak işe yaramadı... telefonum w810i. acaba sorun nerden kaynaklanıyor??
asiboldan arkadasin w810 icin verdiğ ayarlari harfiyen yaptim sorunsuz şekilde giriyorum hatta bu mesaji w810'dan yazıyorum. paylaşım yapan herkese teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: pohuman
quote:
Bütün telefonlardaki ses chip'leri aynı değil. W700i ile W610i'nin ses chip'leri kesinlikle farklı ve kalite farkıda büyük..
yanlis biliyomus. bunu ögrendigim iyi oldu sagol. peki en iyi ses kalitesi hangisinde walkman phone larda? bi bilgin varmi. ben W900 ve W950 nin kulaklıktan cok iyi ses verdigini duymustum.
yaa ne yaptıysam olmuyoo baglanmıoo proxyy hatasıı verioo offf bütün ipleri denedim valla özuz sen yardımcı ol bari bunu yapmam lazım yaf kafayı yicem tel marka w810i msn: atmacaemrah1@hotmail.com yardım ederseniz sevinirim internetim 1024 limitsiz çok işime yarıca çünki evde