Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OLDU sonunda bu msajı telden yaziom sagolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: splash17

OLDU sonunda bu msajı telden yaziom sagolun

karşıyakalıyızbiz.1912
  • quote:

Orjinalden alıntı: wortexxx

ben vista ultimate kullanıyorum greendrumerın dediği gibi bluesoleil den serial port la bağlandım telefona (port 11) telefona bağlanıyorum anlatıldığı gibi, bilgisayar üzerinden telefondaki opera yı da açıyorum, ilk seferinde bağladım ama ondan sonra bi daha bağlanamadım :S proxy kısmınawww.google.com yazmayıda denedim ama olmadı.. telefonu kapatıp açmak, bilgisayarı kapatıp açmak işe yaramadı... telefonum w810i. acaba sorun nerden kaynaklanıyor??

büyük ihtimal bilgisayarı tekrar açıp kapattıgında telefonuna yazdıgın bilgisayarının ip nosu degişti ve tekrar ip no girmedin bilgisayarının ip nosunabak statik ip kullanmıyosan bilgisayarını her kapatıp açtıgında tekrardan ip numarasını telefonundaki data hesaplarındaki ip numarasıni degiştirmen lazım bu prorblemini çözücektir...bu arada telefonum w700i yapılabilecek tüm modifiyelerle ilgileniyorum gerek yazılımsal gerek donanımsal ... lüfen benide bilgilendirin..

• Arkadaşlar bu ilk mesajda anlatılan bluetooth ve gprs olayını nokia 6300 içinde yapabilirmiyiz.Bluetooth kablo herşeyim var.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  • beyler bu olay 3250 de oluyormu yani nokia ürünlerinde yoksa sadece sony ericsona göremi indiriline programa göre sadece sonyde çalışıyor gibi gözüküyor
  • abiler hangi tellerde calısır buprogram 6630 olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

yüksek mb li programlar olduguna bakmayın. yattıgınız yerden nette surf yaparken fazlasiyle degermis diceksiniz

evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: conk83

beyler bu olay 3250 de oluyormu yani nokia ürünlerinde yoksa sadece sony ericsona göremi indiriline programa göre sadece sonyde çalışıyor gibi gözüküyor

Evet bu sadece sonyler için ama nokialar için daha kolayları var diye biliyorum..
  • İlk önce hepğimize şehitlerimiz için başsağlığı diliyorum...
    Arkadaşlar sizin gibi SE kullanıcıları arasında kendimi dışlanmış hissettim ama bende eski bir SE
    kullanıcısıyım t200 üm vardı:)
    Şu an elimde nokia 5300 var.Bu olayın nokia için olanını bulursanız çok mutlu olacağım.
    Kalın sağlıcakla.
  • 6600 da olurmu??
  • arkadaşlar ben de p990i var ve bağlandım emeği geçen herkese teşekkürler.ancak ilginç bir durum oldu, telden bağlanınca pc den nete giremez oldum ne yaptıysam düzeltemedim sonunda programı kaldırdım bir kaç kez reset attım ne olduysa bağlantım geldi bakalım tekrar denicem şimdi ne olacak...
  • 2-3 yıldır ben bu olayi ngage de kullaniyorum. ben pc yi kullandigimda kardesim cepten msn e giriyor. ADSL üzerinden.
  • bir kere bağlandım ondan sonra hep hata verdi... bilgisayarı kapatıp açınca hadi ip değişiyoda... bilgisayar olduğu gibi açıkken bağlandım.. sonra çıktım... tekrar girmeyi denedim bi daha da olmadı... ilk girişten sonra bi hata oluyo... olayı çözen arkadaş varsa bi zahmet yardım etsin..
  • kardes cok saol ya ellerine kollarına sağlık. O senin problemi cozersin kolay telefondan proxyi kapat otomatik bulur o :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

bir kere bağlandım ondan sonra hep hata verdi... bilgisayarı kapatıp açınca hadi ip değişiyoda... bilgisayar olduğu gibi açıkken bağlandım.. sonra çıktım... tekrar girmeyi denedim bi daha da olmadı... ilk girişten sonra bi hata oluyo... olayı çözen arkadaş varsa bi zahmet yardım etsin..

telefonuda kapatıp acmayi dene
  • quote:

bir kere bağlandım ondan sonra hep hata verdi... bilgisayarı kapatıp açınca hadi ip değişiyoda... bilgisayar olduğu gibi açıkken bağlandım.. sonra çıktım... tekrar girmeyi denedim bi daha da olmadı... ilk girişten sonra bi hata oluyo... olayı çözen arkadaş varsa bi zahmet yardım etsin..

Bluetooth aygıtlarından telefonu kaldırıp tekrar ekle..
  • telefonu da kapattım açtım... bilgisayarıda kapatıp açtım... bluetoot aygıtlarından telefonuda kaldırıp kurdum... hatta bütün programları kaldırıp en baştan kurdum... denemediğim yol kalmadı ama yine de bağlanamadı... bu saatten sonra artık bağlandıktan sonra ne işe yarar... o kadar uğraştırdıktan sonra gelde lanet okuma
  • quote:

telefonu da kapattım açtım... bilgisayarıda kapatıp açtım... bluetoot aygıtlarından telefonuda kaldırıp kurdum... hatta bütün programları kaldırıp en baştan kurdum... denemediğim yol kalmadı ama yine de bağlanamadı... bu saatten sonra artık bağlandıktan sonra ne işe yarar... o kadar uğraştırdıktan sonra gelde lanet okuma

Bi yerde yanlış yapmışsındır. Genelde IP numarasını yanlış yazıyorsunuz..
  • @pohuman: yok ip nin yanlış olmadığına eminim... çünkü bi kere girdim çıktım... sonra bilgisayarı falan kapatmadan tekrar girmeye çalıştım aynı ayarlarla olmadı...
  • quote:

@pohuman: yok ip nin yanlış olmadığına eminim... çünkü bi kere girdim çıktım... sonra bilgisayarı falan kapatmadan tekrar girmeye çalıştım aynı ayarlarla olmadı...

IP numarası olan yere modemin aldığı IP'i yazmicaksın. Mesela bendeki IP 192.168.1.2
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.