Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün com ları denedim olmadı ama usb kabloyla oluyor ondada internete bağlanamıyor.

telefon modelim=w700i
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

bütün com ları denedim olmadı ama usb kabloyla oluyor ondada internete bağlanamıyor.

telefon modelim=w700i

ip numaralarını dogru girdiginden eminmisin
  • 88.224.XYZ.UVW
    http://www.whatismyip.com bu siteden öğrendim

bi de bu ip adresini nerelere yazcaz bi tekrar etsen sadece ip i tekrar et geri kalan herşey tamam
  • Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->internet Ayarları->İnternet Profilleri->Wireless->secim->ayarlar

PROXY-Adresi: 192.168.XYZ.UVW. (bilgisayarınızın IP-Adresi.)
  • benim pc nin ip adresi 88.224.:::.:::. ile başlıyor bunuhttp://www.whatismyip.com/ bu adresten öğrendim
    fakat 192.168.2.1 ve 192.168.2.2 die 2 tane daha ip var bunların hangisi
  • ag baglantılarından baglantını sec ordan destegi sec üstteki sekmelerden. ip adresin yaziyo orda
  • evet sonun da bluetooth ile pc telefonu görüyor fakat yine internete bağlanamıyor.
    tüm ip leri denedim ama olmuyor. sorun nerede anlayamadım

acaba başka nerelerde hata yapmış olabilirim Lütfen yardım edin
  • W810 den cvp yaziyorum. basardım en sonunda arklara tşkler renk oldu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerergul

W810 den cvp yaziyorum. basardım en sonunda arklara tşkler renk oldu :)

Nasıl yaptığını bizlerle paylaşırmısın?
  • herşey tamam da nie internete bağlanamıyor bu şey
    Lütfen Yardım
  • tüm ayarları kontrol ettim ama hâlâ sorun nerede bulamadım
    ilk sayfadakileri harfi harfine uyguladım ama olmuyorrrrr
    tüm ip adreslerini denedim ama olmuyorrrrr
    Yapanlar nasıl yaptılar anlatabilirlermi
  • tam 3 gün uğraştım ve sonunda girmeyi başardım ama nasıl girdim onu bilemiyorum.
    hem pc'yi hem telefonu çoooook kurcaladım.
    GPRS'e göre biraz daha yavaş ama yine de çoook güzel
  • bu mesajı cep telefonumdan yazıyorum
  • arkadaslar su andan itibaren cepten internete girmis bulunuyorum.bu konuda emegi gecen herkese tesekkur ediyorum.taken21'e ayrica tesekkurler...
    not:bu mesaji telden yaziyorum...;-):-);-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kefenci85

arkadaslar su andan itibaren cepten internete girmis bulunuyorum.bu konuda emegi gecen herkese tesekkur ediyorum.taken21'e ayrica tesekkurler...
    not:bu mesaji telden yaziyorum...;-):-);-)

Rica ederim güle güle kullanın
  • @Taken21 arkadaşım gerçekten teşekkürler çok güzel bir olay ben ilk mesajda anlattığın şekilde kablo ve bt adaptörü ile bağlanmayı başardım. Fakat şu soruları yöneltmek istiyorum bilgin var ise telefonum k530i;

1) Opera v3.0 ve 4.0 ile bağlanmayı beceremedim pc den programı başlatıyorum opera 3.0 da bazı ayarlar yapmam gerekiyor diyor ve nete bağlanmak için çeşitli yollar deniyor fakat bağlanamıyor (Opera 2.0 ile bağlandığımda böyle bir ayar ihtiyacı duymamıştı )

Opera 4.0 da ise herşey harika (sayfanın tamamını görmek gibi) sayfayı açıyorum fakat daha 2. linkte program donuyor. Acaba bunun sebebi programların tlfnumla uyumsuzluğu mu ya da işlemcinin yetersizliği mi ki sanmıyorum telefonun 3g destekliyor ve diğer SE lere göre işlemcisi gayet hızlı..

2) Ekstradan kullanabilirsiniz diyerek verdiğin iki program mobile msn de kilitlenme sorunu yaşaıyorum, navfunda ise harita bir saat geçmesine rağman hala da aha loading diyor. Bunun sebebi ne olabilir?

Genel olarak olaya baktığımda bu yolla çalıştırmak istediğimiz programlarda, programı pc den başlatsak dahş eğer programın nete erişmesine izin ver tarzında telefondan gelen bir soruyla karşılaşıyorsak bu yöntem devre dışı kalıyor program bağlansa dahi bir yerde tıkanıyor.

Bunun dışında genel bir soru sormak istiyorum arkadaşlar k530i yeni çıkan bir model olduğundan dolayı henüz java uygulama ve tema indirdiğim sitelerden model kısmında k530i yi göremiyorum bu soruna çözüm olarak k750i nin program - tema ve oyunlarını indiriyorum genelde uyumlu çıkıyorlar fakat bazıları uyumsuzluk yaratıyor. Bilgisi olan arkadaş var ise k530i ye uyumluluk bakımından daha yakın bir model mevcut mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skymanga -- 5 Kasım 2007; 16:33:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: skymanga

Opera 4.0 da ise herşey harika (sayfanın tamamını görmek gibi) sayfayı açıyorum fakat daha 2. linkte program donuyor. Acaba bunun sebebi programların tlfnumla uyumsuzluğu mu ya da işlemcinin yetersizliği mi ki sanmıyorum telefonun 3g destekliyor ve diğer SE lere göre işlemcisi gayet hızlı..

Aynı olay bende de oluyor telefon modelim w700i
  • quote:

2) Ekstradan kullanabilirsiniz diyerek verdiğin iki program mobile msn de kilitlenme sorunu yaşaıyorum, navfunda ise harita bir saat geçmesine rağman hala da aha loading diyor. Bunun sebebi ne olabilir?

MobilMSN'i ben de yeni denedim o sorun da bende oluyor.
    Normalde gprs ile girdiğimde ya CepteMSN'i ya da Cepteki.net'i kullanırdım.
    Cepteki.net şuan telefonda yüklü ve denedim sadece proğrama giriş yapıyor msn'i açmıyor.
    Bu arada Cepteki.net ve MobilMSN'de fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekip yollayabiliyorsunuz.
    Ben bu özelliği çook seviyorum

• quote:

@Taken21 arkadaşım gerçekten teşekkürler çok güzel bir olay ben ilk mesajda anlattığın şekilde kablo ve bt adaptörü ile bağlanmayı başardım. Fakat şu soruları yöneltmek istiyorum bilgin var ise telefonum k530i;

1) Opera v3.0 ve 4.0 ile bağlanmayı beceremedim pc den programı başlatıyorum opera 3.0 da bazı ayarlar yapmam gerekiyor diyor ve nete bağlanmak için çeşitli yollar deniyor fakat bağlanamıyor (Opera 2.0 ile bağlandığımda böyle bir ayar ihtiyacı duymamıştı )

Genel olarak olaya baktığımda bu yolla çalıştırmak istediğimiz programlarda, programı pc den başlatsak dahş eğer programın nete erişmesine izin ver tarzında telefondan gelen bir soruyla karşılaşıyorsak bu yöntem devre dışı kalıyor program bağlansa dahi bir yerde tıkanıyor.

Bunun dışında genel bir soru sormak istiyorum arkadaşlar k530i yeni çıkan bir model olduğundan dolayı henüz java uygulama ve tema indirdiğim sitelerden model kısmında k530i yi göremiyorum bu soruna çözüm olarak k750i nin program - tema ve oyunlarını indiriyorum genelde uyumlu çıkıyorlar fakat bazıları uyumsuzluk yaratıyor. Bilgisi olan arkadaş var ise k530i ye uyumluluk bakımından daha yakın bir model mevcut mudur?

1. sorunun cevabini bende tam olarak bilmiyom ama kökeni ip ye dayanıyo. yani telefona girmis oldugun ip yi güncellemen gerekiyo. ama pc nin degismeyen ip si olan 192.XXX.XXX.XXX gibisinden olan ip yi girersen güncellemen gerekmiyo. 2. linkte telefon kilitleniyor demissin. bunu bende yasadim. düzeltmek için settings de en altta "protocol" diye bi madde var. o maddenin yaninda "socket" yazar. socket e tıkla. sonra cıkan secenekten "http" yi sec. sorun %100 düzeliyo

2. msn içinse bence mig33 gayet uygun. orda yapmanız gereken tek ayar baglanti tipini "tcp" yerine "http" secmek. ben su an mig33 kullaniyom. gayet hızlı. navfun hakkında hiçbir fikrim yok.

umarım birazda olsa yardımcı olabilmisimdir...

• quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Şimdi telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Bunun için Bluetooth, kablo ya da kızılötesi bağlantı kullanabilirsiniz. Ben bluetooth ile denedim.
    Şimdi bilgisayardan

Başlat-> Programlar-> Sony Ericsson ->J2ME SDK

"Connection Proxy"

"Setting"

Port Name: (infrared device or COM... for bluetooth or cable)
    Maximum Baud Rate: 921600

Sonra "Connect" Butonuna tıkla.

Telefonu bağladık.

Arkadaşlar burada çok önemli olan olay şu. Telefonun İnternet hesaplarında wireless i seçmeyi unutmayın. Böylece Opera'da çıkan error çıkmaz artık. Birde Connection proxy programında neyi seçeceğini bilemeyen arakdaşlar blutooth soleil programındaki bluetooth serial port service kısmında port seçmeyi unutmayın. Hangi portu seçtiyseniz programda da o portu seçtiğiniz anda telefonunuzun resmi çıkar zaten. Eğer portu seçmezseniz istediginiz kadar ip adresi girin zaten bağlanamazsınız. Bende başta bağlanamadım bunları yaptıktan sonra düzeldi. Taken21 arkadaş bu uyarıları kendi yazısının gereken kısımlarına yazarsa ilk defa yapacak arkadaşlara bence yardımcı olur çünkü anladığım kadarıyla arkadaşlar buralarda takılmışlar.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.