Evet opera 4.0 da sorunum çözüldü msn içinde mig33 ü deneyeceğim, navfunda da biraz bekleyince harita geliyor fakat üst üste yakınlaştırma veya uzaklaştırma yapmamak lazım program kendini kilitliyor çünkü.
Taken21 arkadaş gerçekten çok teşekkürler ellerine sağlık.. Forever SonyEricsson
quote:
Orjinalden alıntı: Exhell
samsung la bağlanamazmıyız?
Hiç denemedim ama imkansız gözüyle bakıyorum
opera mini 4'te sorun çözüldü (teşekkürler) üyelik gerektirmeyen msn proğramı varmı mig33 üyelik gerektiriyor cepteki.net'te açılıyor ama liste inmiyor. cepteMSN'inde jar'ını bulamıyorum. kendi wap sitesinden indirmek gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: fuckulteli
opera mini 4'te sorun çözüldü (teşekkürler) üyelik gerektirmeyen msn proğramı varmı mig33 üyelik gerektiriyor cepteki.net'te açılıyor ama liste inmiyor. cepteMSN'inde jar'ını bulamıyorum. kendi wap sitesinden indirmek gerekiyor
cepte msn i ben buldum ama oda üyelik istiyor. üyelik ücreti 4 sms. ben senin yerinde olsam mig33 e üye olurum hem beles hemde cok kolay
ztn üye olursm http://wap.mig33.com/join.php bu adresten üye olacağım ama sorum tel. numaramı vermek istemiyorum. bi de üyelik iptali diye bişeyde söz konusu değil. üyeliğimizi iptal edemiyoruz.
Bu yöntemle hangi MSN programlarını kullanabiliyoruz
Zannetmiyom tel nonu verince bi sorun cıkacagını. Zaten ben bütün arkadaslarımı mig33 lü yaptim herkes mutlu Ama yinede senin kararın tabi. Geriye bildigim 1 tane msn programı kalıyo. o da agile messenger. Daha önce vermistim ama hiç tavsiye etmem. Mesela sen tam bisey yazarken karsı tarafta yazarsa senin yazdigin aninda iptal oluyo siliniyo falan. ve bunun gibi birsürü sacmalıgı var. Ben dısarı cıkıyom kolay gelsin. gelince bakarım
arkadaşlar operanın bütün versiyonlarını denedim hepsinde dosya indirmek mumkun olmuyor bi rsmi bile indiremiyor acaba baska bıldıgınız program varmı _?
Bende ariyorum download edebilme özelliğine sahip bir program ama bulamadım bi türlü
mig33'ü kullanmadan önce aklıma takılan birkaç soru var
1) programı kurup üye olduktan sonra, silip tekrar kurarsak yine üye olmak gerekiyor mu (nasıl olacak)
2) telefon numarasını verdiğimiz hattan mı msn'e girmek zorundayız. örneğin benim avea hattıma aktivasyon mesajı geldi Turkcell den msn'e girebilirmiyim
harbi cok ilginc wifi ne se yariyo ki o zmn
t610 telefonum var . bende girebilirmiyim cep telefonundan internete . girebilirsem nasıl
quote:
Orjinalden alıntı: fuckulteli
mig33'ü kullanmadan önce aklıma takılan birkaç soru var
1) programı kurup üye olduktan sonra, silip tekrar kurarsak yine üye olmak gerekiyor mu (nasıl olacak)
2) telefon numarasını verdiğimiz hattan mı msn'e girmek zorundayız. örneğin benim avea hattıma aktivasyon mesajı geldi Turkcell den msn'e girebilirmiyim
Programı silip kursan bile eski üyeliğini kullanabilirsin. Telefon numarası verdigin hattan girmek zorunda degilsin. sen almıs oldugun üyeliğinle istedigin telefondan istedigin numaradan hattawww.mig33.com dan bile msn acabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: propesyonel
t610 telefonum var . bende girebilirmiyim cep telefonundan internete . girebilirsem nasıl
Girebilirsin tabi. ilk sayfadaki yazanlari yapman lazim. ama t610 un ekran cözünürlügü düsük oldugu için tat vermez
Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Java Ayarları->Burada oluşturduğunuz wireless isimli internet profilini seçin. Ayarlara dikkat edin.
Bu uygulamayı telefonun uygulamalar bölümüne yükleyin.
benim telefonumda (t610) java ayarları diye bir bölüm yok. ayrıca operayı nasıl yüklüyecem . uygulamalar bölümü de yok
quote:
Orjinalden alıntı: taken21
Programı silip kursan bile eski üyeliğini kullanabilirsin. Telefon numarası verdigin hattan girmek zorunda degilsin. sen almıs oldugun üyeliğinle istedigin telefondan istedigin numaradan hattawww.mig33.com dan bile msn acabilirsin
teşekkürler, merak ettiğim bilgilere ulaştım
quote:
Orjinalden alıntı: propesyonel
Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->Java Ayarları->Burada oluşturduğunuz wireless isimli internet profilini seçin. Ayarlara dikkat edin.