Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cellmantd

opera 2'de sorun yokken, opera-4 tek sayfa açıp başka açmıyor :D
    ne iş anlamadım. garip valla.
    cepten internet ilginç oluyo hakkatten
    ev içinde biraz gereksiz kaçıyo...
    tel : w810 bu arada.

Bilader ayarlarda altlarda bi yerde 'socket' diye bi yazı var. onu 'http' yap. işin %100 çözümü bu. bu arada yine cepten yazıyom

• evde wireless router var, Pc ethernet ile router a bağlı, bir de laptop var, o da wireless ile internete bağlı.
    pc deki bluetooth ile w810i internete girebiliyorken aynı ayarları laptopta uyguladım ama orada girmiyor böle garip bi enteresanlık da var yani ?
  • kaç saattir uğraşıyorum beceremedim şu işi yaaaa
    "exception occured while launching java application" yani java uygulaması başlatılırken istinai bir durum meydana geldi gibi bi anlama geliyo buda ne yapmam gerek yardımcı olun lütfen
  • Yeni k750i aldım.. Çıtır çıtır bağlanıyor.. Teşekkür ederim.
  • up
  • ya bırı ıkıncı dosyayı upload edebılırmı bı turlu ındıremedım ordan hep bos arsiv cıkıyor
  • Geçenlerde bende girdim. hemde çok kolay olmuştu .Bluesoleil'de modemi seçtim ayar yapmadan bağlandı.
    ADSL'im kesilmişti o sıra cepten faydalandım
  • arkadaşlar bende kurdum denedim agile messenger java versiyonu sorunsuz çalışıyor ve mobilmsn diye bi türk programı var oda sorunsuz. Ama hiç tavsiye etmem merak ettiğim için kurdum denedim k750 i ile ama çok kulanışsız.
  • bluesoil mı bluesoleil diye mi ne bi program var. Sanırım ondan baglanmak daha kolaymıs. Kullanan var mı acaba bu programı?
  • kullanıyorumda bağlanmayı denemedim
  • Ben buldum bikac sey ama hep symbian teller için
  • up
  • Merhaba. Oncelikle bu yararli paylasim icin "Taken 21 " ' e tesekkurler.
    Ben tum ayarlari dogru yapmama ragmen asagidaki hata iletisini aliyorum.
    "Failed to connect to the internet. b03 javax.microedition.io.Connection not found Exception: "
    Telefonum W800i ve notebook'tan bluetooth ile baglanmaya calisiyorum.
    Taken 21 ilk mesajinda verdigin iki programida indirip kurdum ve diger ayarlari eksiksiz yaptim.
    Arkadaslar sizce hata nerde olabilir? Eksik bir java uygulamasi olabilir mi?
    Taken 21 bir mesajinda, asil programin bilgisayarda geri planda gizli olarak calistigini ve verileri daha
    sonra bluetooth ile cep telefonuna gonderdigini soylemistin.Ben browser olarak Opera kullanmiyorum
    bilgisayarimda.Sorun bu olabilir mi?
    Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar.
  • Tamam arkadaslar sorun cozuldu.Hesap isimlerini degistirince sorun cozuldu.
    Tesekkurler tekrar.
  • Rica ederim! sevindim calıstıgına:)
  • W850i ile denedim ve bağlandım. Sorunsuz ve çok hızlı bağlantı var artık telefonumda. Teşekkürler Taken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 30 Aralık 2007; 11:46:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

W850i ile denedim ve bağlandım. Sorunsuz ve çok hızlı bağlantı var artık telefonumda. Teşekkürler Taken.

Bende tesekkür ederim. Saygılarımla..
  • Arkadaslar bomba geldi. Opera Mini nin yeni sürümü cikmis. Download olayi var kendine has dosya yöneticisinden istediginiz yere download yapiyosunuz. 1 den fazla sayfa acabilme özelliği var ama kac tane aciyo max bilmiyom. Menüsü geliştirilmiş. Arayüz hemen hemen aynı. Telefonun boş ram ini bile gösteriyo. Ayrıca aldiginiz ve gönderdiginiz veri miktarınıda. Ben şuan evde degilim deneme şansım olmadı ama cok güzel olmuşa benziyo..

http://rapid-share.com/files/22056081/opera.zip.html

• evet oldu. k750i de calışıyo.
    herseyi kurduktan sonra baglanmadan once hem pc yi hem de telefonu restart yapın.
    eger bi hata mesajı alırsanız yine restart yapın...
  • taken21
    Yüzbaşı

eline sağlık arkadaşım ilk sayfadaki açıklama çok anlaşılır güzel olmuş telefonu artık wirellesli yaptık artık

quote:

taken21 Tarih 31 Aralık 2007; 16:19:46
    Arkadaslar bomba geldi. Opera Mini nin yeni sürümü cikmis. Download olayi var kendine has dosya yöneticisinden istediginiz yere download yapiyosunuz. 1 den fazla sayfa acabilme özelliği var ama kac tane aciyo max bilmiyom. Menüsü geliştirilmiş. Arayüz hemen hemen aynı. Telefonun boş ram ini bile gösteriyo. Ayrıca aldiginiz ve gönderdiginiz veri miktarınıda. Ben şuan evde degilim deneme şansım olmadı ama cok güzel olmuşa benziyo..

bu hata veriyor operadan indireceğimiz adresi aradım ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 4 Ocak 2008; 12:26:25 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.