Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayyyy ne güzel bişey ben yapabilirmiim ki acaba pc kapalıyken mmodem calısıosa; calısıo mu acaba bu cepteki internet
  • forumu bastan sona okudum.bende w810i var.biraz ugrastım ama oldu sonunda.şakır şakır baglanıyor.harika birsey bu.taken21 arkadasım tesekkur ederim hem yazdıkların hem de bu konuyu actıgın icin.tam aradıgım birseydi.paylasımın icin cok tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinktatlicadi

ayyyy ne güzel bişey ben yapabilirmiim ki acaba pc kapalıyken mmodem calısıosa; calısıo mu acaba bu cepteki internet

Hayır pc kapalı olursa kullanamazsın interneti. Çünkü bluetooth tan aktarım yapılıyo. ayrıca calistirmak istedigin programı pc den calistirmak zorundasın. Yani anlayacagın pc kesinlikle acık olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: colourofthelife

forumu bastan sona okudum.bende w810i var.biraz ugrastım ama oldu sonunda.şakır şakır baglanıyor.harika birsey bu.taken21 arkadasım tesekkur ederim hem yazdıkların hem de bu konuyu actıgın icin.tam aradıgım birseydi.paylasımın icin cok tesekkurler.

Bende tesekkür ederim arkadasım. Su günlerde birkac sey daha buldum konu ile ilgili. Eger bunları adam gibi biraya getirebilirsem dahada süper olacak bu cepten bluetooth la internet olayı
  • merak etmedim desem yalan olur
  • yakininda internet olan bir pc varken neden cepten bit kadar ekrandan girmek istenirki

allah kolaylik versin size
  • quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

yakininda internet olan bir pc varken neden cepten bit kadar ekrandan girmek istenirki

allah kolaylik versin size

Eger benim gibi pc kurdu bi kardesin varsa ve kaldiramiyorsan acil durumlarda telefondan girebilirsin nete veya msn e
  • ya halen operadan başka bi program bulamadınızmı arkadaşlar hiç bişeyi download edemiyoruz onun içinde bi işe yaramıyor:(:(:(
  • taken kardeş ilgilendiğin için teşekkür ederim . ne yapalım bizde girmeyelim telefondan
  • up
  • kardes super paylasım ellerine saglık ben bilg ipsini girince oldu ilk bastaki hatalar da com portunu yanlıs sectigim icin oluyormus bluesoleil kullananlar w810i de com5 i secin sorunsuz calısıo :D
  • arkadaşlar m600i si olanlar bu tarz şeylerle hiç uğraşmasınlar...

m600i direk adslden bağlanabiliyor bluetooth üzerinden...

telefonun içinden bi kaç ayar yetiyor...
    *menü>araçlar>denetim masası>bağlantılar>internet hesapları na girin
    *diğere tıklayıp, yeni hesap deyin...
    *Bluetooth internet (PAN) seçin
    * bi hesap adı girin (mesela bt-net) ve pcnizi aratıp eşleştirin.
    (pcde açılacak yeni pencerede size m600i'nin net erişimine girmek istediği uyarısı yapılacak, izin ver deyip bir daha sorma deyin...)
    *kaydet ile çıkın daha sonra bu hesabı "izinli bağlantılar" a dahil edin...

bu kadar... web programını açıp adres yazıp bağlan dediğinizde sizden bağlantı seçmenizi isteyecek... "izinli bağlantılar" ı seçin... güle güle kullanın :D
  • arkadaşlar wap sitelerinden nasıl download yapabiliceğimizin yolunu buldum bilgisayardan download yapabiliyoruz kurduğumuz Java ME SDK for CLDC içinde java emulatorunu acıyoruz ordanda opera-mini-3.1.8295-advanced-tr iyi jad yapılmış halini secıyoruz 2. versiyonu calısmıyor ve pc den gırıp download et dedıgımız zaman edebiliyor herkese hayırlı olsun
  • sorunsuz bi şekilde bağlanabiliyorum w810i den ilk başlıktakileri yapan sonra 2. sayfada w810i için ayarları bi arkadaş yazmış tel ayarlarını ona göre yapın biraz uğraşınca giriliyor.operanın en son sürümü yüklü bende maalesef download edemiyosunuz yani netten bişey alıp telefonunuza kaydemiyosunuz sadece gezinti için pop up ve jave desteğide yok dolayısıyla youtube de yalan oluyor.yani gezmek için sadece msn olayına henüz bakmadım onada gircem yakında daha önce gprsten kullanmıştım mig33 bide böle deneyelim bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: magistra86

sorunsuz bi şekilde bağlanabiliyorum w810i den ilk başlıktakileri yapan sonra 2. sayfada w810i için ayarları bi arkadaş yazmış tel ayarlarını ona göre yapın biraz uğraşınca giriliyor.operanın en son sürümü yüklü bende maalesef download edemiyosunuz yani netten bişey alıp telefonunuza kaydemiyosunuz sadece gezinti için pop up ve jave desteğide yok dolayısıyla youtube de yalan oluyor.yani gezmek için sadece msn olayına henüz bakmadım onada gircem yakında daha önce gprsten kullanmıştım mig33 bide böle deneyelim bakalım

Mig33 te http yi secmeyi unutma. süper oluyo normal mig33 ten farkı olmuyo

• Dostlar bunun nokia için olan bi versiyonu war mı acaba? yapabilen warsa yazsın buraya çok memnun olur nokia kullanıcıları walla:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugo -- 25 Kasım 2007; 18:30:52 >
  • arkadaşlar sonunda bende girdim bluetooth da sorun varmış ondan olmuyormuş bende irdadan bağlandım yeni bi bluetooth aldımmı evin bütün odalarından internete girebilirim artık pc zaten 24 saat açık paylaşım için tşk

arkadaşım nokia için olcagını sanmıyorum device explorer se nin bi yazılımı nokia lar için ayrı bi explorer bulman lazım ayarlarınıda biraz kurcalarsan sanırım bağlanırsın
  • taken21 kardeş bilgini bizimle paylaştığı için çok teşekkür ederim hesap isimleri hepsi farklı olacak arkadaşlar ilk önce girmemişti düzelttikten sonra girdi
  • Bende tesekkür ederim berce dostum.

Arkadas senin anlattigini pek anlamis degilim. emülatör jad falan sokmussun işin içine Zamanın olursa ayrıntılı yazarsan sevinirim

quote:

Orjinalden alıntı: myclub

arkadaşlar wap sitelerinden nasıl download yapabiliceğimizin yolunu buldum bilgisayardan download yapabiliyoruz kurduğumuz Java ME SDK for CLDC içinde java emulatorunu acıyoruz ordanda opera-mini-3.1.8295-advanced-tr iyi jad yapılmış halini secıyoruz 2. versiyonu calısmıyor ve pc den gırıp download et dedıgımız zaman edebiliyor herkese hayırlı olsun

• opera 2'de sorun yokken, opera-4 tek sayfa açıp başka açmıyor :D
    ne iş anlamadım. garip valla.
    cepten internet ilginç oluyo hakkatten
    ev içinde biraz gereksiz kaçıyo...
    tel : w810 bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.