Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taken21 arkadaşım SUAVI'nin verdiği dosyalarla senin verdiğin dosyalar arasında aynı olan var mı?
    Bir daha indirmeyeyim diye söylüyorum, ben senin ilk verdiğin linkteki dosyaları indirmiştim
  • Dostum Suavi nin mesajinda resim var ya o resimden önceki verdigi programlar benim en basta vermis oldugum programlarla aynı. Ama resimden sonrakileri programları ben hiç vermemistim. Zaten onlar program sayılmaz. Bi çeşit yama gibi bisey ama işe yarıyo baya

quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

taken21 arkadaşım SUAVI'nin verdiği dosyalarla senin verdiğin dosyalar arasında aynı olan var mı?
    Bir daha indirmeyeyim diye söylüyorum, ben senin ilk verdiğin linkteki dosyaları indirmiştim

• evdeki adsl ye baglancaksa ne anladım len pc varken mal gibi niye telefondan gireyimki ?
  • Hakarette bulunmana gerek yok istemiyosan baglanma kardesim zorla baglan diyen yok.
    Amac burda paylasım yapmak. Elbet birilerinin işine yarıyacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: DoMI

evdeki adsl ye baglancaksa ne anladım len pc varken mal gibi niye telefondan gireyimki ?
  • bilgisayardan: Sony Ericsson ->J2ME SDK "Device Explorer" tıklıyoruz şu hata veriyor :

Could not open registery ket: SOFTEWARE vs

herşey tamam bu proğram key mi istiyor nedir.
  • valla ben bu olayi hallettim hemde N73 gnubbox ile :D ama nasil hallettigimi bende bilmiyorum bidaha denedim yapamadim versiyon guncellemesinden sonra.herhalde N73 de bu olayi yapabilen yok daha sanirim :D ama siz nokiadan bassetmiyorsunuz sanirim. maydonoz oldum giib

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdzgn -- 5 Şubat 2008; 23:37:25 >
  • Dostum key falan istemiyo sanırım bi yerde yanlis yapiyon dicem ama altı üstü set up yapıyon. set up tan kolay ne var. Hata yapıyor olamazsın. Ama yanlis programı indirmis olabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: aslanoto

bilgisayardan: Sony Ericsson ->J2ME SDK "Device Explorer" tıklıyoruz şu hata veriyor :

Could not open registery ket: SOFTEWARE vs

herşey tamam bu proğram key mi istiyor nedir.
  • suavi arkadaşım ben senin dediklerini aynen yaptım, bağlandımda ama her seferinde ilk girdiğim adrese bağlanıyor ondan sonra bağlanmıyor her saferinde aynen böyle oluyor.. ancak bilgisayarı yada telefonu açıp kapattığımda yeniden bağlanabiliyorum acaba buradaki sorun nedir... yardım edebilir misin
  • Dostum settings e gir. Asagıda biyerde "socket" yazıyo. Onu "http" ile degistir
    quote:

Orjinalden alıntı: alfred2185

suavi arkadaşım ben senin dediklerini aynen yaptım, bağlandımda ama her seferinde ilk girdiğim adrese bağlanıyor ondan sonra bağlanmıyor her saferinde aynen böyle oluyor.. ancak bilgisayarı yada telefonu açıp kapattığımda yeniden bağlanabiliyorum acaba buradaki sorun nedir... yardım edebilir misin
  • arkadaşım dediğini yaptım ve biraz daha uzun bağlanabiliyorum... ancak 10-15 dk yine.sonra yine bağlantı kesiliyor; bilgisayarı ve telefonu resetlemeden tekrar bağlanmıyor;belki telefonun hafızası doluyor diye bütün geçmişi siliyorum yine de olmuyor acaba bağlantı için belirli bir süre kısıtlaması mı girilmiş bir kaç yerde aradım bişi bulamadım......
  • Dostum burdan yapabilecegim bisey yok ama son bi kez kontrol et derim. Bide bluetooth menzilinden cıkma. Cıkmazsın ama olsun dikkat et. Olmazsa kaldir at programları
  • wala abi senin yaptığın gbi yaptım ve başardım allah razı olsun
  • Sagolasın dostum eyw

quote:

Orjinalden alıntı: yasayan_ceset

wala abi senin yaptığın gbi yaptım ve başardım allah razı olsun
  • Daha önce denemiştim olmuştu. Şimdi bir daha denedim yine oldu. Yapamayan varsa bir yerlerde hata yapıyordur..
  • Bu kadar dostum Saolasın
  • Sonyericsson un sitesinden programı indiriyoruzya hata veriyo inmiyo link mi kırık
  • Evet kardes orda bi sorun var bende indirememistim. sen en iyisi bastaki linklerden indir
  • ilk sayfada en üstteki verdiğin bu linki indirmemiz gerekiyo mu? bunu indiremedim ben

http://developer.sonyericsson.com/getDocument.do?docId=65255
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

ilk sayfada en üstteki verdiğin bu linki indirmemiz gerekiyo mu? bunu indiremedim ben

taken21 cevap verirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

ilk sayfada en üstteki verdiğin bu linki indirmemiz gerekiyo mu? bunu indiremedim ben

Ben 2-3 saat kadar önce dosyaları indirdim. Hiç bir problem çıkmadı..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.