Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Orjinalden alıntı: atroce

ilk sayfada en üstteki verdiğin bu linki indirmemiz gerekiyo mu? bunu indiremedim ben

http://developer.sonyericsson.com/getDocument.do?docId=65255

Ben 2-3 saat kadar önce dosyaları indirdim. Hiç bir problem çıkmadı..

tamam indirebildim şimdi indirmem gerekiyo mu die sormuştum

• ARKADAŞLAR ŞU LİNKİ BİRİ RAPİDE UPLOAD EDEBİLİRMİ URAŞTIM 4 SAATTİR İNDİREMEDİM ÇOK MEMNUN KALICAM ALLAH RIZASI İÇİN

http://developer.sonyericsson.com/getDocument.do?docId=65255
  • yok mu arkadaşlar lütfen ya
  • @atroce linke tıkladım iniyor işte. Sorun sende..
  • @atroce bende denedim sorunsuz calisiyo link ve iniyo
  • @pohuman, @taken21;

bende indirdim ama 43 mb civarı takılıyor duruyor anlamadım gitti
  • @atroce dosyalardan biri 71 diğeri 73 MB.. Ben 20kb ile indirmiştim dosyayı.. Sorun sitedende kaynaklanabilir ama senden başka sorun yaşayan yok..
  • dur bakalım 50-70 KB arası iniyo biticek mi
  • Sonunda yaptım arkadaşlar saolun emeği geçen herkese; ama bi soru bu bilgisayarın ip adresi değiştikçe telefon internet ayarlarındaki proxy adresini değiştirmek zorundamıyız

son soru bende se w900i var bu internet için hangi msn programı iyi gider?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 14 Şubat 2008; 20:12:17 >
  • jdk 6 update 3 yok 4 var o verdiğin sitede
  • Arkadaşlar msne girmek için agile, ebay, ceptemsn gibi programlara gerek yok, opera mini den msn nin sitesine giriyoruz oradan meseenger sora giriş yapıyoruz bu kadar belki verilmiştir ama verilmediyse die
  • @emre_14 4'ü indireceksiniz zaten. Konunun o kısmı güncellenmemiş...

@atroce IP adresini sürekli olarak değiştirmeye gerek yok. Yerel ağ bağlantısı'ndaki IP adresinde ne yazıyorsa proxy'e de onu yazıyorsun..
  • @pohuman;

sağol
  • Önemli değil..
  • Arkadaşlar programları yüklediğim ilk gün çok iyi çalıştı, fakat şimdi internete bağlanamıyorum bilgisayardan opera miniyi açıyorum adres giriyorum bağlan diyince hata veriyo sorun nedir acaba?
  • Arkadaşlar programları yüklüyorum ama bilgisayardan dediğiniz programı çalıştırınca opera mini felan bişey gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usameakcelik -- 18 Şubat 2008; 20:01:25 >
  • hemen her yerde wireless var malum. şifresiz wireless olan yerlerden de bağlanabilir miyiz bu sayede?
  • inmiyor dediğiniz program burada (http://rapidshare.com/files/67216424/semc_java_me_cldc_sdk_2_2_4.zip)

NOT: **** yerine rapid... yazın. Çünkü ben rapid... yi uzun uzun yazınca **** diye görünüyo. Reklam yapılmasın diye herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usameakcelik -- 18 Şubat 2008; 20:17:15 >
  • Arkadaşlar ben size yardım ettim sizde bana yardım edin. Tüm programları yükledikten sonra başlat-programlar-sony ericsson-java me...-connection proxy e tıklıyorum settings den infared device ve bir kaçını seçince tanımıyo telefonu. com 7 yi ve bir kaçını seçince connect e basınca bekliyorum bişey çıkmıyo. Tanımıyor değil, tanıyor da değil. İşlem sürüyo ama sonuç yok ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usameakcelik -- 18 Şubat 2008; 20:29:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: usameakcelik

Arkadaşlar ben size yardım ettim sizde bana yardım edin. Tüm programları yükledikten sonra başlat-programlar-sony ericsson-java me...-connection proxy e tıklıyorum settings den infared device ve bir kaçını seçince tanımıyo telefonu. com 7 yi ve bir kaçını seçince connect e basınca bekliyorum bişey çıkmıyo. Tanımıyor değil, tanıyor da değil. İşlem sürüyo ama sonuç yok ne yapmam lazım.

blutut programı ile telefonunu eşleştir ve blutut programında hangi comdan bağlanıyor ise tele programdanda o com noktasını işaretleyeceksin sonra diğer yapacağın işlemler konuda mevcut
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.