Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda SE telefonlar için başka güzel şeyler var mı?
  • 88 ile oluyo ama ara sıra sorun cıkartabiliyo
  • Diyelim benim ıp adresim 192.258.25.69. Telefonumdan internet ayarlarına felan yazdım bu ıp yi. Sonra modemi kapatıp açtım ıp adresim 88.255.25.69 oldu. 88 li ıp lerde bazen sorun oluyo diyorsun taken21. Telefonumdan ıp yi değiştirmem lazım mı? Değiştirirsem sorun olabilir. Değiştirmezsem sorun olabilir mi?
    Bu gün veya yarın bluetooth cihazı alacam ve cepten kablosuz internete bağlanmaya çalışacağım. Aldığım zaman sorun olmasın diye soruyorum.
  • Ben 192 li ip adresini yazıyom. modemi 50 kere kapat ac sorun olmuyo. sadece telefonu kapatıp acarsan baglanmiyo. çözüm olarak 192 li yazmis oldugun adresi silip geri yazmak. sacma ama bende anca böyle düzeliyo. ama sana tavsiyem 192 liyi yaz. telefonu hiç kapatıp acma ve sonsuza kadar kesintisiz baglan
  • Walla Kardeşim Ne Diyeyim , Allah Senden Razı Olsun . Bu Çok İyi Oldu ;)

Başarılarının Devamını Dilerim ;)

Evet Modemle Alakası Yok , Önemli Olan Bluetooth'un IP Numarasının Düzgün Girilmiş Olması ;)

Walla Abi TTNET'in Verdiği 88'li IP'yi Gİrmeye Gerek Yok . Ben Direk Bluetooth'un IP Nosunu Girdim İş Tamamdır ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klaas -- 1 Mart 2008; 20:18:59 >
  • Tesekkürler kardesim Unutmayalım bilgi paylastıkca cogalır

quote:

Orjinalden alıntı: xxantihackersxx

Walla Kardeşim Ne Diyeyim , Allah Senden Razı Olsun . Bu Çok İyi Oldu ;)

Başarılarının Devamını Dilerim ;)

Evet Modemle Alakası Yok , Önemli Olan Bluetooth'un IP Numarasının Düzgün Girilmiş Olması ;)

Walla Abi TTNET'in Verdiği 88'li IP'yi Gİrmeye Gerek Yok . Ben Direk Bluetooth'un IP Nosunu Girdim İş Tamamdır ;)
  • Taken21 arkadaşım benim bilgisayarımda sağ altta bir internet işareti var ona sağ tıklayıp duruma tılayınaca bişeler yazıyo ve ıp adresi 192.168.2.3 yazıyo. Bu ne oluyo.
  • O ip adresi bilgisayarın degismeyen ip adresi. Yani pc yide modemide kapatıp acsan o ip yine degismez. Cep telefonuna girmen gereken ip yani
  • Cep telefonuma o bilgisayarın değişmeyen ıp adresini mi yazmalıyım. Kardeş msn ini verebilir misin msn den konuşsak çok daha rahat olur. benim msn adresim usameakcelik@gmail.com Ayrıca taken21 sen bilirsin bu konudan başka se telefonlar için başka güzel konular var mı forumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usameakcelik -- 8 Mart 2008; 14:24:03 >
  • SE W810i de kullanan varmı?bunu yapmaya değer mi?
  • İnanmayanlar Olabilir . Benim K750i'de , Webcam İle Çektiğim SS :D

Forever Bluetooth Web ;)

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]]
  • Helal kardesime
  • arkadaşlar benim w810i var ve laptopumla bloetooth bağlantısı kurdum ama internete cepten bi türlü giremedim tüm ayarları yaptım fakat sonuç yok. laptopun kendi bloetooth programı var (bloetooth manager) hid bağlantı serial bağlantı ve ağ bağlantısı yapılabiliyor. diğerlerini yaptım ama ağbağlantısını yaptığım halde bağlantı 2 saniye sürüyor sora duruyor. zaten burada verilen programları yüklediğimde laptop sapıtıyoryani kendi programıyla yapmam gerekiyor.bu ayarları açıklayabilecek arkadaşlar varsa sanırım herkes çok memnun kalacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Maalesef dostum. Sadece SE ler için

SE nedir agbicim? Sybian OS mi?
  • SE = Sony Ericsson

quote:

Orjinalden alıntı: bilalarabaci

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: usameakcelik

Diyelim benim ıp adresim 192.258.25.69. Telefonumdan internet ayarlarına felan yazdım bu ıp yi. Sonra modemi kapatıp açtım ıp adresim 88.255.25.69 oldu. 88 li ıp lerde bazen sorun oluyo diyorsun taken21. Telefonumdan ıp yi değiştirmem lazım mı? Değiştirirsem sorun olabilir. Değiştirmezsem sorun olabilir mi?
    Bu gün veya yarın bluetooth cihazı alacam ve cepten kablosuz internete bağlanmaya çalışacağım. Aldığım zaman sorun olmasın diye soruyorum.

slm arkadaşlar eski bir sonny kullanıcısı olarak sonny bölümüne bir bakayım dedim bluetooth üzerinden internet güzel iş ben wi-fi özellikli bir tlf kullanıyorum sorunum yok. dikkat etttim çoğu kişi ip numarasında sorun yaşıyor @taken21 değişmeyen ip adresini yazın demiş bu halde whatismyip bu işi görmez pcnizdeki gercek ip nosunu görmek için başlat çalıştır açılan pencereye cmd yazın entere basın msdos ekranı gelecek oraya "ipconfig" yazın tırnak işareti koymadan enterleyin altta bilgisayarınızın ip adresini göreceksiniz doğru olan ip o dur saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsag -- 11 Mart 2008; 23:20:21 >

• Taken..

Tesekkur ettim.

quote:

SE = Sony Ericsson

quote:

Orjinalden alıntı: bilalarabaci

quote:

• Eyw taken21 Kardeşim ;)
  • Bende tesekkür ederim arkdaslar
    Uzun bos bi zamanım olunca topicdeki ilk aciklamaları tekrardan düzenlemeye karar verdim çünkü celiskili cümleler var. Gerci yapan her türlü yapar ama ben yinede daha sade ve anlasilir hale getirmeyi düsünüyom. Mesela şu ip işi cok karisik gelebiliyo bazılarına. Çünkü karisik anlatmısım Hepsini düzene sokacagım
  • Taken21 arkadaşım msn den konuşsak çok daha güzel olur. Vallaha kötü bir niyetim yok. Beni msn ine eklersen sevinirim. msn adresim usameakcelik@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.