Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki inanmıcaksın ama msn den cok bu siteyle ilgileniyom. Dersler geregi hiç vaktim olmuyo
    Sorununu tam olarak bidaha alabilirmiyim mümkünse?
  • 1)Kardeş senin ilk sayfada söylediğin her şeyi yapıyorum. Connection proxy i çalıştırıyorum. Telefonumun resmi çıkıyo orada. Sonra device explorer i çalıştırıyorum. Device explorer açılıyor. Device explorer den ayrıca minik bir pencere daha açılıyor. O minik pencerede bişey doluyo. dolma işlemi yarısına gelince hata veriyo ve ''see...settings'' yazıyo. Bence ıp adresinden kaynaklanıyor. Bide bu anlattıklarımda kablo ile bağlanmaya çalışmıştım. Henüz elimde bluetooth cihazı yok.
    2)Bilgisayarın değişmeyen ıp adresini yazmalısın demiştin ya bana. O dediğin ıp adreside değişiyo bazen. Mesela geçen gün 192.168.2.3 dü bugün 192.168.2.4 olmuş.
    3)Benim kablosuz internetime bilgisayarımla abimin laptopu bağlı. Laptopla bilgisayarda bu değişmeyen ıp adresi farklı olur mu? 2. soruda ıp adresi değişiyo diye yazmıştım ya 192.168.2.3 ü abimin laptopunda görmüş olabilirm? Belki de bilgisayarımda ıp adresi değişmemiştir? Tam hatırlamıyorum.

Bide neden inanmıyımki msn ye çok girdiğine? Tabiki de inanıyorum.

• Laptop pek kullanmadım bilmiyom ama ip nin degismesi imkansız gibi geliyo. Bende format atınca bile ip degismiyo Yükleme yaparken hata vermesi olayına gelince opada teldeki uygulamaları pc ye yüklüyo. Büyük bi ihtimal telden okuyamadıgı için yüklemede hata veriyo. Eger uygulamaları karta tasidiysan onlari geri telefona tasi belki düzelir. ama o sorunun ip ile ilgili oldugunu pek sanmiyom. çünkü ip ile ilgili sorunlar nete baglanirken cıkıyo. pc ye baglanırken degil
  • Doğru diyorsun kardeş. Bu ıp adresi değişmiyor. Ama aynı kablosuz hattındaki iki bilgisayarda farklı oluyor herhalde.
  • açık alanda 100m çekim alanı olan bir bluetooth cihazı 50m de ama arada 4-5 duvar olan bi yerde çeker mi?
  • Telefonun cekim alanı 10 metre ise bluetooth aygıtının cekim alanı kac metre olursa olsun üzülerek söylüyorum 10 metreyi gecemezsin
  • JDK 6 Update 3 yok sitede 4 ü indirsem olurmu :D
  • Yeni versiyonu cıkmıs demek. Bakmadım ama peki farkın olcagını sanmam
  • Arkadaşlar bende bole bişi yok Başlat-> Programlar-> Sony Ericsson ->J2ME SDK bu bende kurulu değil nerden kuruluyo sony ericson ibaresi altında sadece PC SUİT var başka yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yknave -- 20 Mart 2008; 19:13:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yknave

JDK 6 Update 3 yok sitede 4 ü indirsem olurmu :D

Olur Kardeşim . Ben İlk Bu İşi Yaptığımda JDK 6 Update 3 İle Yapmıştım . Şuan 4 İle Kullanıyorum . Bi Sorunum Yok ;) Ve De Daha Sonraki Updateleri İle Kullanabilirsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klaas -- 20 Mart 2008; 19:26:51 >
  • quote:

http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp =====> buradan "JDK 6 Update 3" i secip ordanda
    "Windows Offline Installation, Multi-language" (en üstte zaten) programini indiriyoz.

http://developer.sonyericsson.com/getDocument.do?docId=65255

Programlari vermis oldugum link sırasına göre kurun.

Bunları Sen Kurdun Mu Peki ??

Kurduysan Başlatta Aşağıdaki Gibi Görüceksin ...

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]]

• tamam resetleyince cıktı bende. herseyi yaptim bilğisayar tel i tel de bilğisayarı ğörüyo bilğisayardan operayı başlatıyom telde de aciliyo fakat bağlantı hatası diyo her seyi de yaptim allah allah :D
  • :D Walla Ne Desem Ki ... Birde Operadan Ayar Çek Kardeş . Operadan Bağlantı Ayarları Altında - Bağlantı Tipini HTTP Yap , Socket Olarak Gelir !!! ;)
  • Yaw sabah baktım kimse bişe yazmamıştı. Şimdi baktım yanlış sayfayı açtım herhalde diye şüpheye düşdüm. 15 dk de nasıl yazdınız bu kadar şeyi. Bir şey soracam. JDK 6 UPDATE 3 ile JDK 6 UPDATE 4 arasında fark var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usameakcelik -- 20 Mart 2008; 20:44:10 >
  • Ip adresine hangi ıp adresini yazacağız arkadaşlar. Bilgisayarın değişmeyen ıp adresini mi yoksa internetten bulduğumuz, modemi açıp kapattıkça değişen ıp adresini mi?
  • Beyler bende w810i var şimdi ip adresine internetin mi ip sini bilğisayarın mi ip sini yazıyoz ve bu ''com'' blutoot a takınca 2 tane secenek oluyo gelen com? ve ğiden com? diye programda hangisini yazıyoz ben hala bağlanamıyom bide sony ericson device explorer i acınca kucuk bi ekranda connect yazıyo ya ben oraya ğiriyom connect diyince bağlanıyo tel içini ğörüyo bilgisayardan tıklayınca telefondaki operada aciliyo ama opera bağlantım yok diyo @xxantihackersxx dedini yapmaya caliştim ama araçlar ve hatta operada hiç biyerde http yazan biyer bulamadım bende ki mi değişik acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yknave -- 21 Mart 2008; 0:24:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yknave

Beyler bende w810i var şimdi ip adresine internetin mi ip sini bilğisayarın mi ip sini yazıyoz ve bu ''com'' blutoot a takınca 2 tane secenek oluyo gelen com? ve ğiden com? diye programda hangisini yazıyoz ben hala bağlanamıyom bide sony ericson device explorer i acınca kucuk bi ekranda connect yazıyo ya ben oraya ğiriyom connect diyince bağlanıyo tel içini ğörüyo bilgisayardan tıklayınca telefondaki operada aciliyo ama opera bağlantım yok diyo @xxantihackersxx dedini yapmaya caliştim ama araçlar ve hatta operada hiç biyerde http yazan biyer bulamadım bende ki mi değişik acaba

Bende de aynı sorun oluyo telefon w810i :s

• di denyelim
  • Taken21 arkadaşım sen bilirsin. Telefona bilgisayarın ıp adresinimi yoksa internetten bulduğumuz ıp adresini mi yazacağız?
  • nokia 6300 için nasıl olacak
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.