Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: atroce

Arkadaşlar programları yüklediğim ilk gün çok iyi çalıştı, fakat şimdi internete bağlanamıyorum bilgisayardan opera miniyi açıyorum adres giriyorum bağlan diyince hata veriyo sorun nedir acaba?

bağlantı ayarlarını kontrol et telefondan ıp nosunu falan
  • Vallaha arkadaşlar herşey tamam da iş tamamen telefonun ayar eksikliiğinden yan yatıyor. Bende w910 i var uyarlamaya çalışıyorum yapamıyorum. Ben aşağıya benim ayarlar kısmını tamamen açarak yazıyorum bi yardımcı olacak varsa çok sevinirim....

BLUETOOTH
    -Aç/Kapat
    -Görünme Durumu
    -Cihazlarım
    -Bağlı Cihazlar
    -Handsfree
    -Data Hesapları
    -Güç tasarufu

USB
    -USB Modu
    -USB Ağı
    -USB Varsayılan Modu

TELEFON İSMİ

AĞ PAYLAŞIMI
    -Kullanıcı Adı:
    -Parola:
    -Çalışma Grubu:

SENKRONİZASYON

CİHAZ YÖNETİMİ

MOBİL ŞEBEKELER
    -Yeni Arama
    -Şebeke Seç
    -Arama Modu
    -Tercihli Şebeke
    -GSM/3G şebekeleri

İNTERNET AYARLARI
    -Kullanılan Hesap:

-Yerel Bağlantılara İzin Ver:Açık

AKIŞ SEÇENEKLERİ
    -Kullanılan Hesap:

-Yerel Bağlantılara İzin ver: Açık

AKSESUARLAR

Ayrıca yeni internet ayarı oluştur dediğim zaman ilk olarak:

Hesap tipi:
    -GPRS data
    --İsim:
    --APN:
    -GSM data

Düzenle dedikten sonra:

APN
    -Kullanıcı Adı:
    -Parola:
    -Giriş İsteği:
    -IP Adresi:
    -DNS Adresi:
    -Kimlik Doğrulama:
    -Data Sıkıştırması:
    -Başlık Sıkıştırma:
    -Proxy Ayarları:
    --Proxy: Açık/Kapalı
    --Tüm sunucular iç. aynı:Açık/Kapalı
    --Proxy Sunucuları:
    ---HTTP
    ----Kullanıcı Adı:
    ----Parola:
    ----Proxy Adresi:
    ----Port:
    ---Güvenli
    ----Kullanıcı Adı:
    ----Parola:
    ----Proxy Adresi:
    ----Port:
    ---Akış Sunucusu
    ----Kullanıcı Adı:
    ----Parola:
    ----Proxy Adresi:
    ----Port:

Arkadaşlar tüm menüyü indexledim allah rızası için biriniz yardımcı olun kafayı yiyicem neyi nereye uyarlamam gerektiğini kestiremiyorum ve tel ayarı mevcut olmadığı için bağlantı kuramıyorum program üzerinden gerekli portu seçtikten sonra telden izin istiyor veriyorum proxy ayarlarınızı kontrol edin diyor ve bağlanamıyor. Durum bu arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum....

Artık hırs oldu yapmazsam olmaz

• Arkadaşlar hadi biriniz yardım edin lütfen.çatlamak üzereyim sinirden denemediğim ip kalmadı nerde yanlış yapıyorum daha anlayamadım ama bu sinirle anlayacağımıda sanmıyorum.....

Sabırsız bekleyiş içindeyim neyi nereye uyarlamalıyım sizce...
  • KERAYUZUN arkadaşım ıp adresini şuradan bulacanwww.whatismyip.com.

Arkadaşlar bluetooth programı olan birisi rapid e koyabilir mi lütfen???
  • Arkadaşlar ıp adresinin son iki hanesi mesela 88.225. 195.25(boşluk bıraktıktan sonraki yer) modemi kapatıp açtıkça sürekli değişiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: usameakcelik

KERAYUZUN arkadaşım ıp adresini şuradan bulacanwww.whatismyip.com.

arkadşım saol yardımın için ama ben onuda denedim ancak tam olarak nereye yazacağım ben o ip yi ayarlar kısmında sizin anlattıklarınızla benim telin menüsü yukarıda anlattığım gibi çokfarklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerayuzun

quote:

KERAYUZUN arkadaşım ıp adresini şuradan bulacanwww.whatismyip.com.

arkadşım saol yardımın için ama ben onuda denedim ancak tam olarak nereye yazacağım ben o ip yi ayarlar kısmında sizin anlattıklarınızla benim telin menüsü yukarıda anlattığım gibi çokfarklı

arkadaşım onu uyarlamak birazda sana kalmış yada aynı model kullanan arkadaş yardımcı olabilir

• Karayuzun arkadaşım senin telefonunda bağlantılarda data iletişimi diyee bişe yok mu?
  • Farukk arkadaşım sen bana demiştin ya bilgisayarında bluetooth programı olması lazım. Sen bilgisayarın telefonu tanıması için bilgisayarına bir bluetooth cihazı takıyor musun?
  • ıp adresinin 4 haneside sürekli değişiyo.
  • bluetooth ile wireless e bağlanan arkadaşlar bilgisayarlarına blutooth cihazı takıyolar mı???
  • quote:

bluetooth ile wireless e bağlanan arkadaşlar bilgisayarlarına blutooth cihazı takıyolar mı???

takacaksın tabi ve telefona bağlanacaksın bilgisayardanıp adresini bir kere yazın fazla önemli değil ıp numarası
  • Ben o zaman bir bluetooth aygıtı alayım. 16 ytl ye bi tane gördüm çok güzel özellikleri var. Mesela çekim alanı 100 m.
  • Arkadaşlar cepten bluetooth la wireless e bağlandıktan sonra bilgisayarı kapatırsak telefondaki bağlantı kesilir mi???
  • quote:

Arkadaşlar cepten bluetooth la wireless e bağlandıktan sonra bilgisayarı kapatırsak telefondaki bağlantı kesilir mi???

Cep telefonunda bluetooth ile wireless'e bağlanma diye bir şey yokki.. Sadece ismi wireless.. Bilgisayarı kapatırsan bağlantı tabiki kopar...
  • wow karısmıs bura ilgilenemiyom kusura bakmayın. Wireless degil arkadaslar bu kafanız karismasın. pohuman ve faruk arkadaslara tesekkürler ilgilendiginiz için arkadaslarla. ip 192 ile baslayan ip olmali..
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

wow karısmıs bura ilgilenemiyom kusura bakmayın. Wireless degil arkadaslar bu kafanız karismasın. pohuman ve faruk arkadaslara tesekkürler ilgilendiginiz için arkadaslarla. ip 192 ile baslayan ip olmali..

rica ederim taken21 önemli olan bilgi paylaşmak
  • arkadaslar 6233 de calısıyo mu bu?
  • Maalesef dostum. Sadece SE ler için
  • Ip adresi 88 le başlasa olmaz mı? İlla 192 ile mi başlaması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.