Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Degismeyen ip yi yani 192 ile baslayan ip yi yazmalisiniz

quote:

Orjinalden alıntı: usameakcelik

Taken21 arkadaşım sen bilirsin. Telefona bilgisayarın ıp adresinimi yoksa internetten bulduğumuz ıp adresini mi yazacağız?
  • taken21 arkadaşım sen şimdi cepten kablosuz internete bağlanabiliyor musun? Bağlanıyorsan bu konuyu başlattığında bize ne yapmamız gerektiğini yazmıştın ya. Buraya kadar çok değişiklik oldu. Bidaha ne yapmamız gerektiğini yazar mısın konunun en başındaki gibi?
  • Şuan elimde k750 ve s700 var. bunların menüleri biraz farklı eski oldugu için. Ama en basta yazdıklarım hala dogru. 10 larca kişi o bastaki ayarları yaparak baglandi. Sorunları olanlar oldu ve çözüldü. Sende bi türlü olmadıgına göre kesin bu baglantiya izin vermeyen baska bi etken var. Çünkü eminim bizden farklı bisey yapmiyosun. Bu ip işine gelince şimdi kafamdan ip denicem bakalim olcakmi..
  • ip yi 1.1.1.1 yaptım yinede baglandim. demekki ip nin önemi yok. inanmayan varsa video koydum isteyen indirsin. kamera dandik auto focus yok

http://rapid-share.com/files/101299892/104_0919.MOV.html auto focus yok 320x240

http://rapid-share.com/files/101305330/MOV00006.3gp.html auto focus var 176x144

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 21 Mart 2008; 21:29:59 >

• Baglantı portum yanlıs olunca bende bu yazı cıkıyo. Bence bi kontrol et COM ları
    quote:

Orjinalden alıntı: Crime

xxantihackersxx ;

K750 miş gelde sıkıysa bunu p910i igibi işletim sistemi kullanana smartphonelarda yapında görelim.
    şimdi ben bişi soracam bu resimlere bi bakarmısınız...

birde bu resime bakın... her seferinde bu çıkıyor... OperaMini de hata veriyor. Error...
    ekteki dosyada bununla ilgili resimler var bu konuyu açan arkadaş bi bakrsa sevinirim...

• nokia için varmı

• Taken21 arkadaşım ben şimdi bt cihazı aldım. Bt cihazından bluetooth la internete bağlanma yok mu. Yani bu programları yüklemeden filan. Bt cihazında dial-up networking diye bişe var. Oradan bağlanmaya filan çalıştım ama beceremerdim. Bir de benim ağ bağlantılarımda bluetooth connection ve de dial-up networking diye iki tane şey çıktı. Yardımcı olursan sevinirim. Bi şey daha soracağım benim cep telefonumda bt explorer diye bir program var. O programı çalıştırınca benim bilgisayarı görüyor. Ve telefonda dial-up networking , serial port ... diye seçenekler çıkıyor. BT explorer dosyasını buraya koyuyorum. Bakarsan sevinirim.http://rapidshare.com/files/103270742/BTExplorer.jar.html
    NOT: Kardeş **** yerine rapid-share yaz. Rapid le share yi bitişik yaz. Reklam yapılmasın diye **** diye gözüküyo herhelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usameakcelik -- 30 Mart 2008; 12:31:09 >

• teken21 Bu konuyu bize aktardığın çok iyi olmuş teşekkür ettim sana.Ben sırf bu iş için bluetooth adaptoru alıcam.Şimdilik kablo baglantısı ile deniyecem ama anlattıkların kablo içinde tam olarak geçerlimidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: usameakcelik

Taken21 arkadaşım ben şimdi bt cihazı aldım. Bt cihazından bluetooth la internete bağlanma yok mu. Yani bu programları yüklemeden filan. Bt cihazında dial-up networking diye bişe var. Oradan bağlanmaya filan çalıştım ama beceremerdim. Bir de benim ağ bağlantılarımda bluetooth connection ve de dial-up networking diye iki tane şey çıktı. Yardımcı olursan sevinirim. Bi şey daha soracağım benim cep telefonumda bt explorer diye bir program var. O programı çalıştırınca benim bilgisayarı görüyor. Ve telefonda dial-up networking , serial port ... diye seçenekler çıkıyor. BT explorer dosyasını buraya koyuyorum. Bakarsan sevinirim.http://****.com/files/103270742/BTExplorer.jar.html
    NOT: Kardeş **** yerine rapid-share yaz. Rapid le share yi bitişik yaz. Reklam yapılmasın diye **** diye gözüküyo herhelde.

Bu programlar olmadan olabilir belki ama benim bunlar olmadan nasil yapilacagi hakkında bi fikrim yok. BT explorer a bakcam eve gidince.

• Bende tesekkür ederim dostum. Evet anlattıklarım kablo içinde gecerli. Rahatca yapabilirsin. Bluetooth un tek dezavantıjı usb portun 3te 2si hızında olmasi. Yani biraz daha yavas. Geri kalan hersey mükemmel tabi 10 mt içersinde

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan_1278

teken21 Bu konuyu bize aktardığın çok iyi olmuş teşekkür ettim sana.Ben sırf bu iş için bluetooth adaptoru alıcam.Şimdilik kablo baglantısı ile deniyecem ama anlattıkların kablo içinde tam olarak geçerlimidir.
  • tamam kardes
  • 1 saattir uğraşıyorum yapamadım.Connection programı ile bağlantı kuruluyor ardından device explorerı açıyorum operayı seçiyorum telefonda başlıyor.Sonra connection programındaki Bytes sent bölümünde rakamlar artmaya başlıyor vede disconnecting... yazısı çıkıp bağlantıyı kesiyor.Bir daha bağlanmak içinde ctrl+alt+del yapıp connection programını kapıyorum.Bazen telefona reset çekmem gerekiyor.Yani sonuç olarak tam olacakken otomatik bağlantı kesiliyor.

(Kablo ile bağlanıyorum+k750i)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34GKN35 -- 2 Nisan 2008; 4:49:34 >
  • operanın yeni versiyonu opera 4.1 beta

http://www.operamini.com/beta/ tıkla indir
  • Kesinlikle Sorun Bluetooth Aygıtının Com Portları İle İlgili ;)
  • Bt explorer programına kimse bakmadı mı?
  • bu konuya bu kadar takılanıda anlamıyorum ilk sayfada çok detaylı anlatım mevcut olay sadece

blutut programı portunu doğru işaretlemek ama hala 1 aydır yapamayan arkadaşlar mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crime

evet nolmuş yani yardım etmek yerine kınıyormusun yada aşağıloyormusun eğer bi konu açtıysan peşini bırakma ya sonuna kadar yardımcı ol destek ol vs yada tamamen bırak ozaman söle yöneticlere sişlnsşin bu konu biz senden yardım isteyerek hata etmişiz demekki...kusura bakma başiını ağrıttık...

arkadaşım sözüm sana değil ama hala 1 aydır yapamayan arkadaşlar var onlarda bu işlerden çok uzak kişiler eğer sen ne kadar yardım edersen et o kişi bunu yapacak bilgiye sahip değilse boşa uğraşıp durur ve sürekli yardım ister bu konuyu açan ben değilim konu benim değilim ama elimden geldiğince yardımcı olurum bazende olmuyorsa bu kadar boşa çabalamamak en doğrusu çünkü diğer kullanıcılarda bu olmadı mesajlarını görüp denemekten kaçabiliyorlar ben bunu söylemeye çalıştım

yoksa her konuda bildiğim anladığım işlerden herkese yardımcı olurum

• ÇÇOOOOK TEŞEKKÜRLER SÜPER YAA elleriniz dert görmesn
  • Faruk dostum benim durumumu anlayan sensin Crime bence sende elinden geleni yapiyosun herkes gibi ama donanımda bi sorun var sanırım. Bak hacko007 arkadasımıza ilk seferde yapmis. Bende tsk ederim hacko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 20 Nisan 2008; 12:41:01 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.