Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşeyi yaptım. telefonu pc ile bağladım. com4 ile bağlandı ve w810 resmi çıktı. opera yı pcden açmayı da başardım. ama opera açılınca uygulamanın internete bilgi göndermesini onaylıyomusunuz tarzi bişey diyor bilirsiniz. o çıktı evet dedim ama bağlanmadı çünkü kontörüm yoktu kontör olsa yiyecek garanti yani ve t120 error u verdi
  • anaa oldu vallahi gogılı açtım
    bide telden msaj yazim bakim nası oliy
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

anaa oldu vallahi gogılı açtım
    bide telden msaj yazim bakim nası oliy

• güzel dalgaymış ya hoşuma gitti acaip
  • opera 4 ten download edilebiliyo diye okumustum web sitesinde. ama ben edemedim.
    edebilen varmi??
  • hocam benim hayalim 1 kere gerçek oldu,sonra bağlanamadım bir türlü...çalışan bir ağ bağlantısı yok....error 3.0.10:80 diyo bende de.acep nedendir???
  • Yahu bende kablolu modem var bilgisayarda masaüstü pc yani bluetooth yok şimdi gidip bluetooth aparatı mı almam gerekecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_emreusta

hocam benim hayalim 1 kere gerçek oldu,sonra bağlanamadım bir türlü...çalışan bir ağ bağlantısı yok....error 3.0.10:80 diyo bende de.acep nedendir???

al bendende o kadarbende bi kere bağlandım sonrada hep bu hatayı verdi yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil1925

quote:

hocam benim hayalim 1 kere gerçek oldu,sonra bağlanamadım bir türlü...çalışan bir ağ bağlantısı yok....error 3.0.10:80 diyo bende de.acep nedendir???

al bendende o kadarbende bi kere bağlandım sonrada hep bu hatayı verdi yaw
    operamini yi kapatın bilgisayarı yeniden başlatın bazen ayarlar degişiyor kontrol edin olmazsa oprera mini yi silin tekrar kurun ben bu yolları deneyerek yaptım menzil dışına çıkarsanız aynı uyarıyı verir açmaya çalıştıgınız sayfa zaman aşımına ugrarsa da o uyarıyı veriyor haberiniz olsun ben şimdi rahat bi şekilde girebiliyorum ama youtube den birşeyler izlemek istedim izleyemedim download da yapamadım opera mini 2 yi kullanıyorum bilen arkadaşlar hele bi nasıl yapılacagını söylesinlerde telefona mp3 indrelim yahu

• malesef benim de 2. ye bağlanmadı ama ugrasıyorum bu gece nette surf yapmam lazım

yok olmuyor koyim böle işe dedim bıraktım artık yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizra -- 13 Ekim 2007; 4:14:51 >
  • baglanti sorunu cıkarsa teli acip kapayin cok işe yarıyo
  • BU mesajı cepten atıyorum ama yazması pek zor:)
  • quote:

herşeyi yaptım. telefonu pc ile bağladım. com4 ile bağlandı ve w810 resmi çıktı. opera yı pcden açmayı da başardım. ama opera açılınca uygulamanın internete bilgi göndermesini onaylıyomusunuz tarzi bişey diyor bilirsiniz. o çıktı evet dedim ama bağlanmadı çünkü kontörüm yoktu kontör olsa yiyecek garanti yani ve t120 error u verdi

Yoğun uğraşalrım sayesinde olayı halletmiş bulunuyorum. Bu olaya girişmeden önce 45 kontör vardı, şimdi -19. Nasıl oldu çakozlamadım.

Not: Boşverin bluetoothu, babalar gibi pc den bağlanın...

• quote:

Orjinalden alıntı: imp_hea_tus

quote:

herşeyi yaptım. telefonu pc ile bağladım. com4 ile bağlandı ve w810 resmi çıktı. opera yı pcden açmayı da başardım. ama opera açılınca uygulamanın internete bilgi göndermesini onaylıyomusunuz tarzi bişey diyor bilirsiniz. o çıktı evet dedim ama bağlanmadı çünkü kontörüm yoktu kontör olsa yiyecek garanti yani ve t120 error u verdi

Yoğun uğraşalrım sayesinde olayı halletmiş bulunuyorum. Bu olaya girişmeden önce 45 kontör vardı, şimdi -19. Nasıl oldu çakozlamadım.

haklısın galiba ama güsle bi çalışma olmuş genede....

• telefonu bluetooth ile bilgisayara bağlayın diyorsunuz da . Nasıl olacak. Telefonun bluetooth ını açıyorum -bilgisayara bluetooth cihazı bağlı iken- connect dıyorum sonra baska bsey yapmadan bağlanamadı cunku " the port use by :Unknown Wındows Applicatıon ( ınfrared device )" yazıyor.Ne yapmam lazım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_28 -- 13 Ekim 2007; 11:11:02 >
  • quote:

quote:

internet ve java ayarlarindan yapmis oldugunuz wireless adli profili secince kontorünüzün gitmesi imkansiz. bence burda hata yapiyonuz. çünkü benim 1 kontorüm bile gitmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: aLli_28

telefonu bluetooth ile bilgisayara bağlayın diyorsunuz da . Nasıl olacak. Telefonun bluetooth ını açıyorum -bilgisayara bluetooth cihazı bağlı iken- connect dıyorum sonra baska bsey yapmadan bağlanamadı cunku " the port use by :Unknown Wındows Applicatıon ( ınfrared device )" yazıyor.Ne yapmam lazım??

telefona hangi porttan baglaniyosan onu settingsden secmen lazim. mesela bende com4
  • hocam bu konuyu açan,burada elinden geldiği kadar insanlara yardımcı olmaya gayret gösteren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum,ANCAK,bu mesele yüzünden 3 gündür kafayı yedim,uğraşıp duruyorum,2 kere bağlanmayı başardım ama onlar da uzun sürmedi,Allahını seven bi müslüman evladı,bağlanmayı başarabilen bir babayiğit,ben gerizekalıymışımcasına bana adım adım telefonda ne ayarlar yapılcak,bilgisayarda ne ayarlar yapılcak eksiksiz anlatsın.yeniden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...
  • quote:

hocam bu konuyu açan,burada elinden geldiği kadar insanlara yardımcı olmaya gayret gösteren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum,ANCAK,bu mesele yüzünden 3 gündür kafayı yedim,uğraşıp duruyorum,2 kere bağlanmayı başardım ama onlar da uzun sürmedi,Allahını seven bi müslüman evladı,bağlanmayı başarabilen bir babayiğit,ben gerizekalıymışımcasına bana adım adım telefonda ne ayarlar yapılcak,bilgisayarda ne ayarlar yapılcak eksiksiz anlatsın.yeniden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...

Bluetooth aygıtlarından telefonu silip tekrar bilgisayara tanıtırsan sorun çözülür.. Bağlantı kopmasının telefonla yada programla bir alakası yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 13 Ekim 2007; 21:36:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

quote:

quote:

internet ve java ayarlarindan yapmis oldugunuz wireless adli profili secince kontorünüzün gitmesi imkansiz. bence burda hata yapiyonuz. çünkü benim 1 kontorüm bile gitmedi

Bir yerde hata yaptığımız kesin ama bulamadık. Fakat bence denemeye değer. ÇAlışmayı yapan kardeşimizin eline sağlık...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.