Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu mesajı cepten yazdım.:-D arkadaş nasil kontor gider ya. bi yerlerde yanlışlık yapiyosunuz. benim koyduğum resimlere bakın. sadece bluetooth acik. gprs bağlantısı yok. yani kontor gitmesi imkansız
  • bende devamlı E işareti var edge yani nasıl kapatıcaz onu?
  • apn kısmına ne yazıyoruz sendeki hesabın tam ayrıntısı ile yazarmısın
  • edge hakkında hiç bir bilgim yok. apn işe bos kalcak
  • ya taken dostum
    ben bu 2. linki 10 kere denedim 10 undada inmedi internet hızım 1024kb/sn ama bi türlü indiremedim inmio salak şey şunu kendin upload etsene sabahtan beri uğraşıyorum bi zahmet upload et
  • dostum upload ederim etmesinede saatler alir. ve ben pc yi belirli saatlerde acabiliyom. kusura bakma
  • Herşey tamam ama opera mini'de bağlanıyor yazıyor.. Öyle kaldı..
  • arkadaslar sorunlarınızı çözmek isterdim ama çözmem için sorunlarınızı benimde yasamam lazim. görüp yeni çözüm yollari bulmam lazim. böyle siz söyleyince bi türlü çözüm yolu bulamiyomi
  • Bu ip adresi olayında bi sorun var galiba. Proxy de evet diyoruz. Ama Hangi ip adresini yazcaz. Bilgisayarın adresinimi. Yoksa modemin aldığı ip'imi? Yada modemin ip'iyle hiç alakası yokmu?
  • modemin ip si yazılması gerekiyo. modemin ip si her modem kapatilip acildiginda degissede bi sorun olmuyo. zatenwww.whatismyip.com da size verdigi ip modeminizin ip si
  • Benim ip adresi static(yani sabit, medem reslesem bile değişmiyor). Ama sen yukarıda 192.168.asd.asd diye örnek vermişsin. Benim ip 81.214.asd.asd ??
  • yok aslında 192 ile baslamaz. bildigigim kadariyla türkiyedeki ip ler 88 veya 85 le baslar. ama sende 81. ilginç
  • Ayarları baştan yapayım...
  • olmuo inmio salak şey herşey buna bağlı artık okulun pcsinden çekecem ooooffffff ya ne güzel heveslenmiştim hay ben böle linkin........ neyse
  • ben dün kontör gidiyor deidğimde profili wirelesse almayı unutmusum dedim zaten yahu adsl den çekiyoruz genede yavaş diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

ben dün kontör gidiyor deidğimde profili wirelesse almayı unutmusum dedim zaten yahu adsl den çekiyoruz genede yavaş diye

Peki sonra ayarı wireless'e aldığında bağlanabildinmi?
  • Bilgisayarı baştan başlattım ve oldu. Hemde çok hızlı........
  • telefonun wireles'ının olması gerekiyor değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLli_28

telefonun wireles'ının olması gerekiyor değil mi?

Hayır ne wireless'i. Bluetooth olması yeterli. Sadece profil ismini wireless yapıyorsun..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.