bu mesajı cepten yazdım.:-D arkadaş nasil kontor gider ya. bi yerlerde yanlışlık yapiyosunuz. benim koyduğum resimlere bakın. sadece bluetooth acik. gprs bağlantısı yok. yani kontor gitmesi imkansız
bende devamlı E işareti var edge yani nasıl kapatıcaz onu?
apn kısmına ne yazıyoruz sendeki hesabın tam ayrıntısı ile yazarmısın
edge hakkında hiç bir bilgim yok. apn işe bos kalcak
ya taken dostum ben bu 2. linki 10 kere denedim 10 undada inmedi internet hızım 1024kb/sn ama bi türlü indiremedim inmio salak şey şunu kendin upload etsene sabahtan beri uğraşıyorum bi zahmet upload et
dostum upload ederim etmesinede saatler alir. ve ben pc yi belirli saatlerde acabiliyom. kusura bakma
Herşey tamam ama opera mini'de bağlanıyor yazıyor.. Öyle kaldı..
arkadaslar sorunlarınızı çözmek isterdim ama çözmem için sorunlarınızı benimde yasamam lazim. görüp yeni çözüm yollari bulmam lazim. böyle siz söyleyince bi türlü çözüm yolu bulamiyomi
Bu ip adresi olayında bi sorun var galiba. Proxy de evet diyoruz. Ama Hangi ip adresini yazcaz. Bilgisayarın adresinimi. Yoksa modemin aldığı ip'imi? Yada modemin ip'iyle hiç alakası yokmu?
modemin ip si yazılması gerekiyo. modemin ip si her modem kapatilip acildiginda degissede bi sorun olmuyo. zatenwww.whatismyip.com da size verdigi ip modeminizin ip si
Benim ip adresi static(yani sabit, medem reslesem bile değişmiyor). Ama sen yukarıda 192.168.asd.asd diye örnek vermişsin. Benim ip 81.214.asd.asd ??
yok aslında 192 ile baslamaz. bildigigim kadariyla türkiyedeki ip ler 88 veya 85 le baslar. ama sende 81. ilginç
Ayarları baştan yapayım...
olmuo inmio salak şey herşey buna bağlı artık okulun pcsinden çekecem ooooffffff ya ne güzel heveslenmiştim hay ben böle linkin........ neyse
ben dün kontör gidiyor deidğimde profili wirelesse almayı unutmusum dedim zaten yahu adsl den çekiyoruz genede yavaş diye
quote:
Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]
ben dün kontör gidiyor deidğimde profili wirelesse almayı unutmusum dedim zaten yahu adsl den çekiyoruz genede yavaş diye
Peki sonra ayarı wireless'e aldığında bağlanabildinmi?
Bilgisayarı baştan başlattım ve oldu. Hemde çok hızlı........
telefonun wireles'ının olması gerekiyor değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: aLli_28
telefonun wireles'ının olması gerekiyor değil mi?
Hayır ne wireless'i. Bluetooth olması yeterli. Sadece profil ismini wireless yapıyorsun..