Şimdi Ara

bluetooth ve r520 kullanan arkadaºlar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI bluetooth ve r520 ile ba#287;lanmaya çal#305;º#305;yorum.Bluetoothu pc tan#305;d#305;.Telefondan cihaz tarama ile taratt#305;#287;#305;mda cihaz#305; buluyor fakat ekrana bluetooth pin kodu girin yaz#305;s#305; geliyor. Bu kod ne ile ilgili nerden bulacam. Bu arada MSI aleti mavibilgisayardan alm#305;ºt#305;m kitapç#305;#287;#305;nda sony t39 ve t68'i destekler diyor. Acaba r520 ile problem mi var.ayarlar#305; bilen arkadaºlar yazarsa sevinirim. Teºekkürler

• ericsson 520m den
    bluetooth pin:
    gireceksin bu pin istediğin şey olabilir bu pin sayasinde izinsiz erişimleri kabul etmez cihaz yada bilgisayar.
    bu pini cep den girip okey dediğinde bilgisayarında görev çubuğunda msi bluetooth yanıp sönecek yada ileti verecek orayada tıklayıp aynı pini gireceksin ve tanınmış olacak. bu kadar. :)
  • Öncelikle yazım için özür diliyorum.evet arkadaşım pc ve bluetooth bağlantısını sağladım. Modemler kısmında 2 adet modem kurulu görülüyor. Bluetooth com iletişim portları da kurulu.ama modemler ile haberleşme yok. Hangi portlara kurulmalı manuel olarak ericsonun bluetooth modemini de kurabiliyorum ama modem ile haberleşmiyor ( pc ve tel bağlantısı açıkken )Normalde data kablosu ile kurduğum modem ile bağlanmıştım ama eğer devamını da anlatırsan çok sevinirim
  • öncelikle bilgisayarına "Ericsson Communications Suite" programını cep telefonunun driver cd sinden kurduğunu fazediyorum ve ikinci aşamada yeni donanım ekleyi çalıştırıp aygıtı listeden seçmek istiyorum bölümünü işaretlediniz. sonrada gelen listeden modem i seçip ileri dediğinizde uretici ve modeller listelenecek üreticiler bölümünden "Ericsson" ürünler bölümündende "Ericsson 520m bluetooth modem" seçip herhangi bir porta kurun önemli değil aslında bu işlemi yapmanızada hiç gerek yok ama neyse bi dokumanda okudum belki işlem sırasında hata verir uygulamakta yarar var.
    MSI bluetooth dongle cd sini çalıştırdığınızda program kurulumu başlayacak ve usb dongle nizi bilgisayarda tanıyıp gerekli araçları yükleyecek.
    sonra masaustünden "My Bluetooth Places" linkine tıklayın açılan pencereden "Add Bluetooth Connection" linkine tıklayın. "Select a service" kısmından "Dial-up Networking" seçip ileri ve finish deyin "R520 Dial-up Networking" linki oluşacak buna tıkladığınızda ve gelen çeviricide numarayı "*99#" yazdığınızda bağlanacaktır. muhtemelen "Blutooth Modem[COM7]" bağlantısını kullancak ve bunun özelliklerine baktığınızdada zaten bizim 520m in ilişiklendiğini görürüz.
    hepsi bu kadar başlangıçtan sona kadar.
    ha birde tci-ip ayarlarından dns'leri girmek isteyebilirsin. vs vs gerisi sana kalmış :)
    kolay gelsin.

• Yanıtların için sağol.Dediğin herşeyi yaptım. R520 bağlantısını oluşturdum. Telsim için gerekli ayarları ve dns no larını girdim. Zaten data ile bağlanıyorum.*98***2# ile giriyordum. Ama şimdi hata 633 modem uygun değil gibi mesaj alıyorum.Hiç haberleşmeden anında bu uyarı çıkıyor.
    1.telefonumda tekrar yeni ayar gerekli mi? yani data ile bağlandığım ayarlar.
    2. Şimdi şöyle söyleyeyim.Modemler bölümünde sistem ayarlarında
    Com9 bluetooth modem, com11 ericsson r520 bluetooth modem (kendim ekledim söylediğin gibi), bluetooth fax modem com8, com3 te kendi modemim ve com4 te ericson cable modem kurulu.Fakat sadece son iki modemle haberleşiyor. Diğerleri ile haberleşme yok o zaman nası bağlanacak? Sen de bluetooth mu kullanıyorsun ? Teşekkürler.
  • ben masaustu bilgisayarimda sorunsuz kullaniyorum bluetooth'u ama laptop'imda kullanamiyorum.
    bluetooth alicimi laptop'a takinca usb aygit takildigini anlamiyo alet
    neden olabilir?
  • dr.cenk; iletişimi sağlayanın "Com9 bluetooth modem" olma ihtimali çok yüksek
    yazıdada belirttiğim gibi "com11 ericsson r520 bluetooth modem" hiç gerek yok ama valla nerde görsem yeni donanımdan böyle yapın diyordu bu sanırım bluetooth için değil
    MSI nin yazılımı aslına bakarsan bütün ayarları yapıyor. gerekirse ericsson un driverini kur sonra msi programını tekrar kur herşey otomatik olması lazım evet bende aynı donanımları kullanıyorum.

MOS; abi bilmiyorum ama elindeki bluetooh un yazılımını kurunca ekleyebilir yada aygıt listesinden seçip tanıtabilirsin diyecem ama mechul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düzgün kardeş imzandaki gibi sen ne kadarda tepki etsende işin etki kısmı sonuçsuz kalacak.. :D
  • valla herhalde pes edecem.Her şeyi tekrar yükledim ama bağlanmıyor.Arkadaşım sana çok soru sordum biliyorum ama başka çarem yok.Öncelikle xp kullanıyorsan sistem ayarlarında bluetooth bağlantısı pc ile açıkken modemle haberleşebiliyor musun?Bende com9a yüklü olan haberleşmiyor.Sende com7 ye kurulu modemin özelliklerinde r520 ile ilişkileniyor demişsin.Nası anlaşılıyor bu ilişki?Xp kullanmıyorsan driver problemi olabilir mi? Ben tel için (data kablosu ile) ayarlarını telsim için yapmıştım. Aynı ayarlar ile bağlanabilirim değilmi? Gördüğün üzere kafayı çatlatmış durumdayım. Forumda bir arkadaş daha aynı sorunla muzdaripti yanılmıyorsam ( yaklaşık 10 gündür :)
  • Arkadaşım nasıl tam emin değilim ama sonunda bağlandım ilk mesajımı atıyorum. Yardımların için çok teşekkür ediyorum sen olmasan yapamazdım.biraz fazla sordum kusura bakma.
  • hayırlı Olsun. Good surfing...
  • Dünyanın en iyi hortlatmalarından biri oldu.!  

Bu iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.