Şimdi Ara

bluetooth yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kasamı değiştirdiğimden bu yana 3 tane bluetooth bozuldu kasam feel kasa anakarttan dedi bilgisayarcı anakrtıda değiştirdim durum gene aynı.yardımcı olursanız sevinirim.

• Biryerlerde muhakkak kısadevre vardır. İyice bir kontrol et.

Yaklaşık 1 yıldır Feel Hurricane II kullanıyorum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım.
  • farklı bir usp girişine takmayı denedinmi yoksa hep aynı girişimi kullanıyorsun. bence kasanın girişini değildeanakartın uzerindeki girişi kullan . kısadevre olmasın
  • Bizim internet cafedede böyle oluyordu benim 1 bluetoothum bide usb belleğim yandı daha sonra olayı ben farkedememiştim bigün gittim telefonu taktım çat bilgisayar gitti.açılmadı bidaha adam bana kızdı bidaha o internet cafeye gitmedim.
  • baba psu nu değiştirmeyi dene çünkü feel ın güç kaynakları sorunlu....
  • Web cam, hoperlör gibi elektrik kullanan aparatları çıkartıp tekrar dene forumda hangi aparatın ne kadar güç kullandığıyla ilgili ayrıntılı yazılar vardı ama haberin olsun olay PSU'nun zayıf kalmasından hele aşırı yüklenme ve voltaj dalgalanmaları gibi durumlara karşı güvenlik önlemleri olmayan PSU'lar aman diyim.. Bugün Blutooth yarın kim bilir ne...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.