Şimdi Ara

bluetouth ile ses aktarım cihazdan cihaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde samsung telefon var bunu arabaya koyuyorum içinde müzikler var ve araç ses sistemine aux ile bağlı dinliyorum ama bazen de kendi telefonumdan da (spotify vs gibi) çalmak istiyorum

ben şimdi kendi kullandığım diğer telefondan müzik açıp araçtaki samsung'a sesi aktarabilir miyim (BT ses aktarım cihazım var, onu önerecekler için ben sadece telefonu araca koydum ekran olarak ta kullanıyorum) program araçtırdım ama birşey bulamadım. bilen yardımcı olabilecek var mı ?

• Şimdi anladığım kadarıyla sizin eski bir samsung telefonunuz var bu telefonda müzikler var ve auxla teybe bağlı teybinizin aux girişi var ve siz bu telefonu arabaya bırakmışsınız müzik çalıyor ama bazen diyorsunuz ki hali hazırda kullandığım telefonumdaki müzikleri de dinlemek istiyorum.

Bu tarz bir uygulama gerçekten kulağı dolaştırarak tutmak gibi
    Müzikleri telefona atın ve telefonunuzu direkt olarak auxla bağlayın çekin .
    Sök tak ugraşamazsanız aux blueetoth alın olmadımı fm blueetoth alın olmadı aracınıza blutoothlu olur android carplayli multimedya alın bir telefonun müziğini bir telefonda çalıp onuda auxla teypte dinlemek ne ola ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne alakası var , yazdığımı dahi doğru dürüst okumamışsın anlaşılan , halihazırda bluetouth kitim zaten var kenarda duruyor ben bu telefonu kullanabilir miyim onu soruyorum , ayrıca kendi telefonum iphone olduğu için müzikleri atamıyorum vs. yani özellikle alternatif çözümleri bildiğimi belirtmiş olmama rağmen gelmiş saçma sapan konuşuyorsun sorduğum şeyi biliyorsan konuş bilmiyorsan kalabalık yapma arkadaş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.