Şimdi Ara

Blur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fifa11e kadar bi oyunla oyalanıyim diyorum ve bluru almayı düşünüyorum sizce almalımıyım yoksa başka önerileriniz var mı?

• Ben xboxta oynadım cidden çok zevkli bir oyun araç yelpazeside gayet geniş yarışları geçerken kesinlikle sıkılmıyorsun aksine geçemez isen bu sefer kesin geçeceğim diyerek gaza geliyorsun tek zor yanı fan toplamak belki onunda bir yolu vardır ama hiç uğraşmadım.
  • Multi demosunu baya oynamıştım çok eğlenceliydi. Oyun modları, haritalar, araçlar çok iyidi.
    Single'da sürükleyici ise ki @tonimotto öyle diyor, kesinlikle alınması gereken bir oyun o zaman.
  • tşkkrler yorumun için %90 alıcam
  • Bana sorarsan al kardesım ben oyunu begendım karıyer olsun veya multıplayer olsun zevklı bı oyun xbox ve ps3 de oynadı oyunu gayet surukleyıcı
  • Split/Second'da da bakabilirsin. Güzel oyun.
  • Bende fifa11'e kadar bir yarış oyunu alayım dedim forumda neredeyse hiç blur ve split second'dan bahsedeni görmedim. Biraz piyasadan uzak kaldım fiyatları ne civarda bunların? Fazla vermeyelim boş yere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yuh! Takascılara baktım da 89 TL yazmışlar. Kalsın...
  • Hocam illa ki araba yarisi istiyorsan eski "Need for Speed" serilerine bakabilirsin.NFS Carbon önerebilirim mesela,fiyati da makuldur..Bana sorarsan Fifa 11`e kadar bosuna parani verme Blur oyununa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.