Şimdi Ara

Bluray film indirme yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bluray film indirmek istiyorum internet hızım 16mb ama mesela bi siteden indirirken örnek veriyorum turbobit'ten indiriyorum normalde internet hızım 16mb olmasına rağmen filmi 2 mb hızda indiriyor internet download manager yoluyla bu filmleri 16mb hızda indirebilme şansım varmı ? Bluray film indiren arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

• Torrent'ten indirmeyi deneseniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Torrent'ten indirmeyi deneseniz?

kesinlikle
  • quote:

Torrent'tan indirme yolunu dün bir arkadaş daha söyledi ama Türkçe dublaj indirme şansım yokmuş sanırım Torrent'ten
  • Bu arada dün bir şekilde biraz zaman alsada Tom Hardy'nin başröl oynadığı Legend filmini Bluray indirdim 11gb inanılmaz bir ses ve görüntü kalitesi var gerçekten ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedbundy452

quote:

Torrent'tan indirme yolunu dün bir arkadaş daha söyledi ama Türkçe dublaj indirme şansım yokmuş sanırım Torrent'ten

Evet pek yok, daha doğrusu belirli torrent sitelerinde yok, ulusal çaptaki yani. Onun dışında Türk torrent siteleri mevcut, onlarda olabilir, takip etmek lazım zira kısıtlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu tür bluray filmleri kesinlikle 'Splash Pro' video player ile izlemeni öneririm filmden alacağınız kalite dahada artacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 4 Nisan 2016; 20:49:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix Film indirme ??
    4 yıl önce açıldı
    film indirme
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre155

Bu arada bu tür bluray filmleri kesinlikle 'Splash Pro' video player ile izlemeni öneririm filmden alacağınız kalite dahada artacaktır.

Tavsiyen için teşekkür ederim ama Tv'den izliyorum Pc'den değil :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.