arkdaşlar merhabalar... blu-ray okuyucu dvd-rom'a sahibim. netten 9gb boyutunda bi blu-ray film indirdim. rar dosyasını açtığımda 2 tane dosya vardı.
Twilight 1080p.mkv Twilight 1080p.srt
bu filmi nasıl izlerim acaba? mkv dosyalarını açabilen bi program mı gerekiyor? ya da blu-ray okuyucusu olmayan herkes blu-ray film izleyebilir mi? benim düşüncem şuydu. filmi indiririm kalıp şeklinde gelir. onu yerleştiririm izlerim diyodum ama olmadı işte öyle değilmiş.. indirdim ama şimdi izleyemeyince adama dokunuyo...yardım ederseniz sevinirim..
eğer .mkv formatlıysa internetten .mkv codeclerini indir bilgisayara kur bs player da falan izlersin
quote:
Orijinalden alıntı: scorpionso
eğer .mkv formatlıysa internetten .mkv codeclerini indir bilgisayara kur bs player da falan izlersin
teşekkürler cevabınız için... yani herkes blu-ray film izleyebilir codec sayesinde?
rica ederim .blu ray disclerini bluray okuyucu dvdromlar olmadan izleyemezsiniz ancak sizin indirdiğiniz şekilde yani ripli bluray filmlerini codecler sayesinde herkes izleyebilir. bilgisayarla da ilgili bu biraz sanırım ben kendi bilgisayarımda izlerken takılabiliyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: scorpionso
rica ederim .blu ray disclerini bluray okuyucu dvdromlar olmadan izleyemezsiniz ancak sizin indirdiğiniz şekilde yani ripli bluray filmlerini codecler sayesinde herkes izleyebilir. bilgisayarla da ilgili bu biraz sanırım ben kendi bilgisayarımda izlerken takılabiliyordu.
çok teşekkürler.... hemen google'dan mkv player diye bi basit prog indirdim onda açıyor valla böyle kalite görmedim:) ama alt yazı çalıştırmıyor? ne yapayım?
sen en iyisi bilgisayarına bs player kur birde klitecode pack yada neuview ve coreavc
quote:
Orijinalden alıntı: the_Narrator
sen en iyisi bilgisayarına bs player kur birde klitecode pack yada neuview ve coreavc
bs 3.5 kurdum. k-lite den sadece matroska gabesi yükledim. tek o yeterli mi? filmi açmadı. saniye işliyor fakat gmrüntü gelmiyor.. alt yazı destekli ve mkv'yi açabileceğim bi player var mı?
bs 3.5 kurdum. k-lite den sadece matroska gabesi yükledim. tek o yeterli mi? filmi açmadı. saniye işliyor fakat gmrüntü gelmiyor.. alt yazı destekli ve mkv'yi açabileceğim bi player var mı?
k-lite codek paketini komple kur dostum. Ne sorarsa next diyerek ilerle. Bu paketi kurarsan sorunsuz olarak, ondan sonra çoğu player .mkv filmleri açar duruma gelir. Yani işin sırrı gerekli codekleri yüklemede. Bsplayer, Media player clasik, Gom player, KMplayer vs...
quote:
Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
quote:
Orijinalden alıntı: vuralemre
quote:
Orijinalden alıntı: the_Narrator
k-lite codek paketini komple kur dostum. Ne sorarsa next diyerek ilerle. Bu paketi kurarsan sorunsuz olarak, ondan sonra çoğu player .mkv filmleri açar duruma gelir. Yani işin sırrı gerekli codekleri yüklemede. Bsplayer, Media player clasik, Gom player, KMplayer vs...
çok sağol kardeşim halletiim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme