Şimdi Ara

Bluray Filmler ve 3d hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Lg LA667S 42'' Tv aldım. İnternetten Bluray m1080p Filmler ve Hsbs Filmler İndirip Flash Aracılığıyla tv de 3d olarak izliyorum yanlız bazı konularda okudum aklıma takılan Bir kac soru var Bilen arkadasların Cevaplamasını Rica Ediyorum.

1=Egreat R6s Tarzı Bi bluray Playerla bu filmlerden daha iyi verim alabilirmiyim ?
    2=Bu izlediğim m1080p formatındaki film half sbs mi oluyor.
    3=Hdmi 1.4 Kablo kullanıyorum pcimdeki ekran kartı da 3d destekli pcden direk wmp aracılığıyla actığım 3d filmler usbyle taktığımla aynı kalitede olur mu?
    4=Bluray.iso tarzı filmler bulamıyorum bulursam dahi egreatla calıştıracağımı biliyorum peki bluray.iso ile bluray m1080p arasında ne kadar fark vardır aşırı derecede kalite farkı varmıdır bluray player almama gerek varmıdır?
    5=birde bazı filmlerde Dtsx264 felan yazıyor o ses codeciyle alakalı bi format mıdır?
    6=Call of duty Modern Warfare 3 oynuyorum tvyi monitör olarak kullanıp ekran kartım nvidia Geforce 9800GT 3d Destekli yanlız pasif gözlüklerle olmuyor herhalde. ben 3d tuşuna basıp oynuyorm ama bi 3d numarası göremiyorum acıkcası.ne yapmam gerekiyor tam verim almam için nvidia kit mi almam lazım.

şimdilik aklıma gelenler bunlar konuştukca gelir zaten yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden tskler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keops09 -- 3 Mart 2014; 14:48:55 >

• upssss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.