Arkadaşlar geçenlerde bluray film aldım eve geldim altına bi baktım mor gri deil allah allah dedim niye böle acaba sonra taktim ps3 e video çıktı BVRW diye bişe ve film açıldı diyorum bi gariplik mi var acaba sonra arkadaştan mağzadan alınmış bluray xmen volverine taktım VİDEO KISMINDA bwrv çıkmadı direk XMEN volverine çıktı video kısmında cd nin altıysa bluray oyunlar gibi griydi
benim anlamadığım adamlar boş burayi alıp internetten yükleyip içine mkv formatlı 1080p avi atmışlar sanki ama menü falan xmen gibi orjinal deildi
olay nedir tam olarak bilen varmı
Kopya bluray filmdir, tanesini 15tl'sına satıyor bazı mağazalar. Hatta takas bile yapıyorlar.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bana kopya gibi geldi
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
Kopya bluray filmdir, tanesini 15tl'sına satıyor bazı mağazalar. Hatta takas bile yapıyorlar.
D&R kampanya vardı hala var ustelik 17.99 BD filmler. Ben 4 tane kapattım.
Hangi filmler 17 tl ? ilk çıkan eskiler mi yoksa karışık mı ortaya Bir de hangi D&R hepsinde geçerlidir gerçi ama .
altı mor olanlar
quote:
Orijinalden alıntı: cryptdlg
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
D&R kampanya vardı hala var ustelik 17.99 BD filmler. Ben 4 tane kapattım.
Aynen bende. Özellikle Bourne serisi çok iyi oldu bu fiyata.. %100 orjinal..
2. el bölümünde ve gg'da satılan pek çoğu kopya bluray. Kutu ve afiş bastırıp satılıyor orjinal gibi..