Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (1084. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.828
Cevap
120
Favori
962.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10821083108410851086
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bluray disc ile birlikte bir tane de player alacaktım öneriniz var mı acaba, ayrıntılı rehber bulamadım internette sanırım çoğu kişi dijital izlediğinden dolayı böyle, birde bu altyazı ekleme olayı player'a göre mi değişiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Bluray disc ile birlikte bir tane de player alacaktım öneriniz var mı acaba, ayrıntılı rehber bulamadım internette sanırım çoğu kişi dijital izlediğinden dolayı böyle, birde bu altyazı ekleme olayı player'a göre mi değişiyor
    Altyazi ekleme sadece yukarıdaki mesajda yazan iki modelde yapılabiliyor. Onun dışında diskte ne varsa o şekilde izleyebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 25 Ağustos 2019; 18:24:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sahibinden.com
    BDP 150 SIFIR AYARINDA - Blu-ray Oynatıcı İlanları Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 720406995
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-bdp-150-sifir-ayarinda-720406995/detay

Üzerinde cfw yüklü satıyor bu arkadaş temiz diyor

• Sahibinden comda bayağı var gibi duruyor hatta bir tane lx55 var 500 tl diyor ama 140 ve 150 gibi değil cfw almak için para ama sanırım çinli lx55 için satışı bırakmış yine de sorabilirsiniz ingilizceniz varsa 50 dolar filandı bu haliyle bile lx55 çok iyi fiyata gelir

http://www.bd-mod.com/

• Anladım ama merak ediyorum samsung markalı 900tl'lik playerda ne eksik ki bunlarda var çok ilginç ben hepsinde eklenir sanıyordum oysa ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • D&R'da Blade Runner 2049 39 TL, The Greatest Showman 25 TL, birçok film 5-10 liraya düşmüş. Ellerinde kalanları satmaya çalışıyorlar galiba. Film arayanlar bi baksın derim.

• quote:

Anladım ama merak ediyorum samsung markalı 900tl'lik playerda ne eksik ki bunlarda var çok ilginç ben hepsinde eklenir sanıyordum oysa ki
    Maalesef öyle değil bluray playerların yazılımları açık kaynak kodlu değildir yani istediğiniz değisikliği yapamazsınız bir ara pioneer bluray playerların kaynak kodlarını geliştiriciler için yayınladı bu ara yapıldı böyle bir gereklilik olacağı varsayımı ile

Konuyu merak ediorsanız ne nasıl oluyor forumda başlığı var oradan bakabilirsiniz pioneer bdp 140 ve 150 diye

• Sevgili arkadaşlar Ekim başında çıkacak filmlerimiz:

GODZILLA II: CANAVARLAR KRALI - DVD ve BLU-RAY
    ESARETİN BEDELİ - DVD ve ilk defa BLU-RAY'de!
    ROCKETMAN - DVD
    DÜZENBAZLAR - DVD
    DEDEKTİF PİKACHU - DVD
    EVCİL HAYVANLARIN GİZLİ YAŞAMI 2 - DVD

Yeni film paylaşmış.

• X-Men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 11:22:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

X-Men
    Yeni filmler gelmiyor ki hocam. Gelse bile kimsenin düz bluray filme 100 lira verecek durumu yok. Ben bu konuyu takip etmeye başladığımda hem TR piyasasi daha iyiydi hem yurtdisi alışverişler var. Yurtdisindan film almak da mevcut kurla, yüksek gümrük vergileriyle, filmlerin gümrükte haşat edilmesiyle imkansiz bir ise dönüştü.

Sanırım D&R'lar mağazalarda blurayleri kaldırmış birçok yerde. Zaten en büyük satıcı onlardi piyasadaki. İstediğiniz filmleri bulmak için artık o facebooktaki nadircilerden ya da arşivini bozanlardan başka çaremiz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

Yeni filmler gelmiyor ki hocam. Gelse bile kimsenin düz bluray filme 100 lira verecek durumu yok. Ben bu konuyu takip etmeye başladığımda hem TR piyasasi daha iyiydi hem yurtdisi alışverişler var. Yurtdisindan film almak da mevcut kurla, yüksek gümrük vergileriyle, filmlerin gümrükte haşat edilmesiyle imkansiz bir ise dönüştü.

Sanırım D&R'lar mağazalarda blurayleri kaldırmış birçok yerde. Zaten en büyük satıcı onlardi piyasadaki. İstediğiniz filmleri bulmak için artık o facebooktaki nadircilerden ya da arşivini bozanlardan başka çaremiz yok.

Alıntıları Göster
    X-Men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 11:22:20 >
  • Esaretin bedeli kesinlikle alınmalı diye düşünüyorum almazsak ayıp olur
  • 4K TV edindikten sonra 4K film peşine düştüm. Mümkünse de ATMOS veya DTS X ses destekli olmalarına özen gösteriyorum. N11 üzerinden resetden 5-6 film aldım. Justice League-Adalet Birliği, Tom Raider, Görevimiz Tehlike-Yansımalar, Pasifik Savaşı-İsyan, Aquaman, Bumblebee filmleri. Justice League ilk izlediğim oldu ve görüntü kalitesi ve Atmos ses gayet iyiydi.
    5 hafta önce de almanya amazondan iki film sipariş etmiştim Spiderman ve Venom ama onlar gelmedi. Amazonu aradım tekrar gönderebileceklerini ya da para iadesi yapabileceklerini söylediler. Tekrar gönderim talep ettim. Fiyat farkı olmadan ve ekspres kargo ile tekrar gönderimini sağlayacaklarını söylediler. İnşallah bu sefer filmlerin başına bir şey gelmeden elime ulaşır.
    Artık D&R larda bluray bulmak neredeyse imkansız. Ülke içi hard copy ürün anlamında kuruyor.
    bu kur ve imkanlarla da üstelik alt yazı sorunları dolayısıyla her filmi de yurt dışından getirtmek de ayrı sorun. Bu işler bu çağda bu kadar zor olmamalı
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    maalesef aynen öyle . Memlekette sanki sene 2019 değilde 1980 valla. Orjinal alalım seyredelim keyfine varalım diyoruz hem filmler çıkmıyor hemde çıkanlar çok pahalı zorla korsana yönlendiriyorlar . Zaten bu konu öldü gibi bir şey .

Yurtdısından alımlarda çok zorlaştı artık . En azından altyazı olsa alınır yine amazondan . Bende amazondan film siparişi vermiştim 2 ay olunca gelmeyecek heralde diyip yazdım amazona dedğiniz gibi hemen hızzlı kargo ile gönderdiler . Hızlı kargo geldi filmi aldım 1 hafta sonra ilk verdiğim siparişte geldi :) . Amazona dedim böyle böyle geldi filmler diye cevap sizde kalsın dediler birde teşekkür ettiler bildirdiğiniz için dediler . Sizin filmlerde bakarsınız gelirler.
  • X-Men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 11:24:32 >
  • fatihto kullanıcısına yanıt
    Altyazilar içinhttps://www.blu-ray.com/ a bakabilirsiniz. Kalan sorularıniza cevabım yok

• Evimde artık yer kaplayan son birkaç filmi elden çıkarıyorum. Bu şekilde link veriliyor mu bilemiyorum ama,https://forum.donanimhaber.com/blu-ray-filmler-3d-marvel-filmleri-nuri-bilge-ceylan-cem-yilmaz--140837675#140837675 açtığım ilan budur.
  • fatihto kullanıcısına yanıt
    Sol tarafdan seçebiliyorsunuz altyazı dillerini, ayrıca nadir de olsa kullanıcı yorumlarında arka kapağın fotoğrafını koyanlar oluyor.

4k player olarak bilgim yok fakat ps5de 4k sürücü olacak deniyor, ben şahsen onu bekliyorum. Xbox alma niyetim benim de vardı bir aralar mantıklı bir seçenek.

Apple tv uygulaması çıktı fakat her android cihaz desteklemiyor, benim tv samsung 1 seneyle kaçırdım güncelleme gelmedi o iş biraz saçma, dandik tvlere sırf yeni diye koymuşlar eski canavar gibi tvlerde yok. Televizyonunuzun kendi sitesinden destekleyen modellere bakabilirsiniz. Amazon fire Tv stick'e de gelecekmiş destek ben onu almayı planlıyorum. Baya uygun film fiyatları oradan devam edecek gibiyim. Fiziksel hem çıkmaz oldu hem de ulaşılacak fiyat sınırını çoktan geçti benim için. Epey bir film birikti listede izlemediğim veya edinmek istediğim.
  • Amazon da Subtitile bilgisinde Türkçe yazanları almaya özen gösteriyorum. Filmlere girip tek tek alttaki film bilgilerini kontrol etmek gerek. Bazen subtitle bilgisi olmıuyor bu durumda riske girmiyorum almak için.

İmzamda yer alan Sony UBP-X700 bluray playerı kullanıyorum. Bunu da almanya amazondan sipariş etmiştim sene başında. Tplkam da 1100 TL ye mal olmuştu bana.

Hafta sonu 3 tanesini izledim son aldığım 4K bluraylerin. (Avengers,Lara Croft,Aquaman) hem 4k filmleri hem de ikinci diskte yer alan ekstraları da izledim. Benim temel de hard copy film tercih etmemin sebebi bu ekstra diskler oluyor aslında. Yoksa ben de 10 TB civarında filmde mevcut serverda. İzlemeye değer bulduğum filmlerin ekstraları olan hard copy lerini de temin etmeye çalışıyorum. 3 filmin de ekstaralarında türkçe alt yazı vardı güzel olan. Ve filmlerin görüntü kalitesi ve ATMOS sesleri olması kadar bu alt yazılı ekstralarda beni memnun etti fazlasıyla.
  • Son çıkan 2D Blu-ray'ler 120 liradan satışa sürüldüğü için kimsenin hemen alacağını düşünmüyorum. Şu an durum cidden çok vahim, 2008'de bile bu kadar pahalı değildi ürünler (Kur farkını değilde o zaman ki piyasa gelen filmlerin fiyatından bahsediyorum tabii ki sadece). Sanırım en son Blade Runner 2049'un steelbook'unu almıştım 109 liraya resetten. Onun haricinde hep 2.el filmlere bakınıyorum.
    Bu arada;
    Batman Begins
    Batman Returns
    filmlerini aramaktayım, uygun fiyattan vermek isteyenler pm
  • 
Sayfa: önceki 10821083108410851086
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.