|
Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (1089. sayfa)
-
-
Elimde 300 civarı Bluray film arşivim var. Hepsi orjinal, %90'ı Türkçe destekli. Aradığınız film varsa bana yazarsanız satabilirim. Hepsini tek tek liste yapmaya zamanım yok maalesef. Kafama uyanları satabilirim bilginiz olsun
Not : Taşınacağım için şu an filmler kolilendi. Bir kaç gün içinde taşındıktan sonra toplu resim çekip atabilirim. Steelbook, klasik kutu, hepsinden mevcut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basis35 -- 13 Eylül 2020; 14:43:0 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam siz bir listeleyin bakalım olurmu? -
Şu taşınma telaşım bitsin yapacağım
Piyasa o kadar kötü ki artık filmler Netflix gibi platformlara çıkmaya başladı arşiv yapmak artık hayal oldu bluray film çıkmaz oldu 4K filmler hala çok az yani anlicaniz artık disc arşiv yapmanin sonuna geldik gibi halbuki Dolby vision HDR destekli yeni gözdemiz olsada malesef ülkede kültürel bir yok oluşa doğru gidiyoruz
birazmı baya ucuk fiyatlar Reset alibey yada bahadır günberi
-
Beşiktaş ve Kadıköy Film Club'ın fiyatları uçuk ancak Reset (Ali) abinin fiyatları ona göre daha iyi.
-
Satılık 4k Ultra Hd Bluray Filmler, filmlerin hepsi sıfır gibidir. sorunuz olursa çekinmeyin lütfen. !!! İNDİRİM !!! ADET 100 TL.
4K Ultra Hd Bluray Filmler satılanlar listeden çıkarıldı.
1- Pasicifc Rim Uprising Tr. Yok
2- Warcraft Tr. Yok
3- Oblivion Tr. Yok
4- Jurassic World Fallen Kingdom Tr. Yok
5- San Andreas Tr. Yok
6- Jason Bourne Tr. Yok
7- The Fate of the Furious F8 Tr. Yok
8- Suicide Squad Tr. Yok
9- Snow White & The Huntsman Tr. Yok
10- I am Legend Tr. Yok
11- Mummy Tr. Var
12- Apollo 13 Tr. Var
13- Justice League Tr. Var
14- Rampage Tr. Var
15- Tomb Raider Tr. Var
16- The Expendables 3 Tr. Yok
17- Mission Impossible Fallout Tr. Yok
18- Ghost in the Shell Tr. Yok
19- X-Men Apocalypse Tr. Yok
20- Passengers Tr. Var
21- Deadpool Tr. Yok
23- Spider-Man Homecoming Tr. Var
24- The Martian Tr. Yok
25- Underworld Blood Wars Tr. Var
26- Hancock Tr. Yok
TOPLAM 2600 tl. HEPSİNİ ALANA 2400 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluge11 -- 8 Ocak 2021; 0:13:21 > -
The Shawshank Redemption - Orijinal blu-ray olarak ilk kez izledim, geçen ay almıştım. Daha önce dolby digital olarak MKV formatında izlemiştim. Müdürün kaçışı anlayıp elindeki taşları attığı hücredeki sahnede taşlar odanın içinde yuvarlanmış gibi olmuştu da ne olduğunu anlamayıp ürkmüştüm. Blu-ray de DTS HD MA 5+1 izledim bu kez. Uzun süredir özellikle görüntü kalitesi açısından böylesine güzel film izlememiştim. Mükemmeldi. Her açıdan arşivde olması gereken bir film.
Bu arada elimdeki notebook üst sınıf (oğlum için almıştım bir kaç yıl önce bilgisayar müh.de okuyor) ancak buna rağmen MKV, M2TS vs. izlerken kimi sahnelerde rahatsız edecek şekilde takıldığını görüyorum. Pek çok programda izledim, hepsinde öyle, öneriniz var mı bunun için nerede sıkıntı olabilir.
-
https://forum.donanimhaber.com/satilik-bluray-filmler-47-adet-guncel-aralik-2020--135361586#135361586
Elimdeki satılık filmler. Bir bu kadar daha var, ilgilenen olursa mesajınızı beklerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Yeni çıkan filmlerin blu-ray versiyonlarında Türkçe altyazı bulunuyor mu yoksa artık eklenmiyor mu? Bilgisi olan var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla ben Almanya amazondan alınma GOT dizisinin 4k tüm serisini edindim. Onda bile Türkçe alt yazı var. Ki Kutuda Türkçe altyazıdan bahsetmiyor.
Kaldı ki Türkiye de basılan ve satılan HD bluraylerin Türkçe altyazılı olması mutlak gereklilik diye düşünüyorum.
Tenet 4k Türkçe altyazılı bulursam edinmek istiyorum.
-
Amazon de gönderim ücretlerini eski seviyeye çekse güzel olacak.
-
sırf bu yüzden pioneer bluray player alıp altyazıyı kendim ekliyordum
-
Ben de XBOX ve PS var. Oradan izliyorum. Konsolda altyazı eklenmiyor sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: egonschieleBen de XBOX ve PS var. Oradan izliyorum. Konsolda altyazı eklenmiyor sanırım.
Bildiğim kadarıyla eklenmiyor. Her bluray player'a da eklemiyor. Pioneer'in belli modellerinde var o özellik
-
Şahlanıyoruz!
-
Hem de nasıl 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X