Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (1092. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.826
Cevap
121
Favori
961.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10881089109010911092
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla bazı gruplar var whatsup ta instagramda da satıs yapanlar ama fiyatlar ucuk gercekten bende almayadan ark yolluyorum amazondan gelen olursa yada ben gidersem ( halen vize bekliyorum sormayın :( )alıyorum harici ali abi resetten alırsam alırım diyerleri fiyatlar uçuk ultra zengin olmak lazım ki o fiyatlara kargo ile yurt dısındanda alır insan ama malesef iyat politiklarından dolayı insa koleksiyonerlikten de sogudu

• Yeni film de gelmiyor ülkemize. Netflix gibi platformlar çıkınca, Nette korsan filmler de yayınlanınca DVD, Blu-ray bizim ülkemizde öldü. Yerin dibine batsın Dijital platformlar. Ben DVD, Blu-ray filmler aldığımız günleri istiyorum. Ben diski playerin tablasına yerleştirip izlemek istiyorum.Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim 

• Arkadaşlar, Blu-Ray film koleksiyonumdan sattığım ürünler var, hepsi orijinal Blu-Ray dir, Türkçe altyazı veya Türkçe seslendirme mevcuttur.

Ürünlerin altında fiyatları yazılı, kargo alıcıya aittir. Fiyatı 100 TL ile 150 TL olan ürünlerden minimum 3 adet satış yapılmaktadır, 200 TL ile 500 TL arasında filmler minimum 2 adet satılmaktadır, 500 TL olan filmler ise 1 adet satılabilir. İlgilenen arkadaşların mesaj atmasını veya 532 7320297 numaradan ulaşmasını rica ediyorum.

edit: imla

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fx -- 31 Ekim 2024; 15:0:28 >
  • Herkese merhabalar...

DVD'ler meşhur, Blu-ray'ler henüz emeklemekte iken ben küçük bir çocuktum. O zamanlar genç bir adam olan amcamın mütevazi DVD film koleksiyonu ilgimi çok çekerdi.

Sürekli filmlerin önünde oturur; kutuları, coverleri ve diskleri incelerdim.

Çok da film izlemişimdir küçücük yaşımda o koleksiyon sayesinde. :)

El netice, ben de hep film koleksiyonu yapacağımı söylemiştim çocukluktan bu yana.

Tabii dijital platformlar peydah oldu mertlik bozuldu ama, yaş 30 olmasına rağmen film koleksiyonu isteğim hiç geçmedi...

Şimdi 11 adet Blu-ray filmim var ve her gün bakıyorum, alacağım filmlerin hayalini kuruyorum...

Sizce hala mantıklı mı bu iş? Bir de fiyatlar bu kadar el yakıyorken...

Mantıklı olmasa da yapacağım da, maksat muhabbet olsun. :)

Selamlar.

• Ben tüketilebilir içeriğin koleksiyonunu yapmayı pek sevmiyorum. Sadece kitaplarımı atmaya/vermeye kıyamıyorum. Bir de Star Wars'un ilk 6 filmini Bluray olarak tutuyorum ama o Star Wars.

• koleksiyoncular için güzel fırsat aslında.

• 
Sayfa: önceki 10881089109010911092
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.