Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (1092. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.850
Cevap
121
Favori
962.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bazı gruplar var whatsup ta instagramda da satıs yapanlar ama fiyatlar ucuk gercekten bende almayadan ark yolluyorum amazondan gelen olursa yada ben gidersem ( halen vize bekliyorum sormayın :( )alıyorum harici ali abi resetten alırsam alırım diyerleri fiyatlar uçuk ultra zengin olmak lazım ki o fiyatlara kargo ile yurt dısındanda alır insan ama malesef iyat politiklarından dolayı insa koleksiyonerlikten de sogudu

• Yeni film de gelmiyor ülkemize. Netflix gibi platformlar çıkınca, Nette korsan filmler de yayınlanınca DVD, Blu-ray bizim ülkemizde öldü. Yerin dibine batsın Dijital platformlar. Ben DVD, Blu-ray filmler aldığımız günleri istiyorum. Ben diski playerin tablasına yerleştirip izlemek istiyorum.Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim 

• Arkadaşlar, Blu-Ray film koleksiyonumdan sattığım ürünler var, hepsi orijinal Blu-Ray dir, Türkçe altyazı veya Türkçe seslendirme mevcuttur.

Ürünlerin altında fiyatları yazılı, kargo alıcıya aittir. Fiyatı 100 TL ile 150 TL olan ürünlerden minimum 3 adet satış yapılmaktadır, 200 TL ile 500 TL arasında filmler minimum 2 adet satılmaktadır, 500 TL olan filmler ise 1 adet satılabilir. İlgilenen arkadaşların mesaj atmasını veya 532 7320297 numaradan ulaşmasını rica ediyorum.

edit: imla

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fx -- 31 Ekim 2024; 15:0:28 >
  • Herkese merhabalar...

DVD'ler meşhur, Blu-ray'ler henüz emeklemekte iken ben küçük bir çocuktum. O zamanlar genç bir adam olan amcamın mütevazi DVD film koleksiyonu ilgimi çok çekerdi.

Sürekli filmlerin önünde oturur; kutuları, coverleri ve diskleri incelerdim.

Çok da film izlemişimdir küçücük yaşımda o koleksiyon sayesinde. :)

El netice, ben de hep film koleksiyonu yapacağımı söylemiştim çocukluktan bu yana.

Tabii dijital platformlar peydah oldu mertlik bozuldu ama, yaş 30 olmasına rağmen film koleksiyonu isteğim hiç geçmedi...

Şimdi 11 adet Blu-ray filmim var ve her gün bakıyorum, alacağım filmlerin hayalini kuruyorum...

Sizce hala mantıklı mı bu iş? Bir de fiyatlar bu kadar el yakıyorken...

Mantıklı olmasa da yapacağım da, maksat muhabbet olsun. :)

Selamlar.

• Ben tüketilebilir içeriğin koleksiyonunu yapmayı pek sevmiyorum. Sadece kitaplarımı atmaya/vermeye kıyamıyorum. Bir de Star Wars'un ilk 6 filmini Bluray olarak tutuyorum ama o Star Wars.

• koleksiyoncular için güzel fırsat aslında.

• Merhaba arkadaşlar,
    Her ne kadar bluray ülkemizde bitmiş olsada,küçük bı dokunuş olsun sayfaya...
    Kuru otlar üstüne....
    NBC filmlerini genelde ya benim gibi çok sever,yada hiç sevmez izleyiciler,pek ortası yoktur...
    Sinemada izleyememistim,İngiltere baskı amaray kutu BD aldım dün,izledim...
    ...Fransa'da çıkan digibook baskıda altyazı yapışık şekilde çıkmış diye okumustum biyerlerde(ben izlemedim, görmedim)
    .....
    Bu baskıda böyle bir durum yok,
    DTS master 5.1ses,
    2:39:1 görüntü.
    Bd50disk...
    Ses, görüntü bildiğimiz alışık olanlar bilir,NBC tonlar.
    Filme girmiyorum,bence coook iyi..... Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Fantastic Beasts serisinin son filmini (Dumbledore'nin suçları) arıyorum.

Blu-ray veya 4K Ultra HD olabilir.

Türkiye baskısı sanırım yok, TR altyazı olmasa da olur.

Satmayı düşünen varsa alırım.

Teşekkürler.

• Arşivciliği çok seviyorum. Kitap olsun, film olsun elimde tutmak isterim her zaman bana ait olanı. Ama devir değişti haliyle arşivcilik de kendini güncellemek zorunda kaldı. VCD ile başladık, sonra en sevdiğimiz filmlerin DVD'leri diye yola çıktık yüzlerce DVD topladık. Sonra en sevdiğimiz filmlerin Blu-Ray'leri olsun dedik yine yüzlercesini elimizde bulduk. Hard disklere başladık sonra arşivlemeyi. Bir süre sonra çok yorucu ve masraflı olmaya başladı o da. En son sevdiğim filmlerin 4k versiyonlarını iTunes üzerinden alıp online arşiv yapayım dedim o da saçma bir zam aldı geçenlerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Arşivciliği çok seviyorum. Kitap olsun, film olsun elimde tutmak isterim her zaman bana ait olanı. Ama devir değişti haliyle arşivcilik de kendini güncellemek zorunda kaldı. VCD ile başladık, sonra en sevdiğimiz filmlerin DVD'leri diye yola çıktık yüzlerce DVD topladık. Sonra en sevdiğimiz filmlerin Blu-Ray'leri olsun dedik yine yüzlercesini elimizde bulduk. Hard disklere başladık sonra arşivlemeyi. Bir süre sonra çok yorucu ve masraflı olmaya başladı o da. En son sevdiğim filmlerin 4k versiyonlarını iTunes üzerinden alıp online arşiv yapayım dedim o da saçma bir zam aldı geçenlerde.

600 adetten fazla DVD film, 200 adet kadar Blu-ray film koleksiyonum var. Hepsi orijinal. Bir tanesini bile satmaya kıyamıyorum. Geçmişimden kopamıyorum. Hepsi kutularda duruyor.

55 inc Ultra HD TV'de DVD filmleri seyretmek bazen işkence olabiliyor. 720x576P çözünürlüklü DVD filmler 3840x2160 çözünürlükte seyredilmiyor. O sebeple DVD seyretmek istediğim zaman 2000'lerin başında aldığım LG32 inc HD Ready TV'ye müracaat ediyorum. Onun DVD görüntüsü 55 inc TV'den daha güzel oluyor.

Blu-ray filmler için farkeden bir şey yok. Full HD TV'de de, Ultra HD TV'de de aynı kalitede, aynı netlikte seyrediliyor.

• V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi elimizde bi Apple TV filmleri vardı,ne güzel 4k atmos-vision filmleri 19 liraya alırken,199oluverdi...700kusur film aldım burdan...
    İşimiz artık torrent olacak...

• topaz42 kullanıcısına yanıt

Hiçbir dönem DVD dönemi gibi olmadı hocam zaten :) Pioneer'ın DVD oynatıcısı vardı elimde, tüplü televizyonda inanılmaz görünüyordu filmler :D

• dmrbrn kullanıcısına yanıt

Hocam ben geç keşfettim ya. Elimde 30 film anca vardır. Siz epey almışsınız...

Hocam 2015te 3.nesil almıştım,o zaman bı 50 falan aldım..onu satıp 4k alınca başladım daha çok..
    Zamdan haberimiz olsa bı 100 kadar toparlicam film vardı ama olmadı....
    Hard disklerimde var bı 200 kadar BD ve4k,
    Dediğim gibi oraya yonelicem tekrar..

• Birde arkadaşlar elinde it(O)filmin 2017 BD(TR altyazılı)olan satmak yada takas etmek isteyen varsa lütfen haber versin..

• Euro'nun 2-2,5 lira olduğu zamanlar Çekya'dan, Polonya'dan, İspanya'dan, Almanya'dan, Amerika'dan ne Bluray filmler alırdım. Çalıştığım yere her gün ptt paket getirirdi. Böyle saçma sapan vergi ve fiyat kotası da yoktu. 400 civarı orijinal Bluray film vardır kitaplığımda. Özel kitapçık baskılar, metal box Blurayler, animasyonlar hey gidi günler hey

Pioneer'in 2 tane DVD Playeri vardı. Almayı çok istedim. Fakat bir türlü alamadım. Pioneer DV625 ve DV626 modeller. Bunları alamayınca Hometech aldım. Kısa sürede cartladı. Kalitesiz bir şeydi. Baktım olmayacak. İyi bir şey alayım dedim. Vestel 2410-DTS DVD player aldım. Uzun zaman kullandım. Çok memnundum. LCD TV'ler alınabilir fiyata inince LG 32LH2000 HD Ready TV aldım. Buna uygun bir tane de HDMI çıkışlı DVD player almak zorunlu oldu. LG marka DVD player aldım. Vestel DVD Playeri dayıma verdim.

Sonra iş büyüdü. Vestel 40FA8100 3D Full HD TV alınca ve Blu-ray filmler de piyasaya çıkınca Bluray Player almak istedim. Önce Samsung BD-ES 5000 Bluray Player aldım. O da yetmedi. TV 3 boyutlu olunca 3D film oynatabilen Bluray Player almak istedim. LG BP325 3D film oynatabilen Bluray Player aldım.

Şu anda bu saydığım 3 oynatıcı da evimde duruyor. Ne filmleri, ne oynatıcı cihazları satmaya kıyamıyorum.

LG DVD player LG 32LH2000 TV'ye bağlı duruyor.

Samsung BD-ES5000 player Vestel 40FA8100 3D TV'ye bağlı duruyor.

LG BP325 Bluray Player ise Grundig 55GGU 9760A TV'ye bağlı duruyor.

O anki ruh halime göre ve evin müsait olup olmaması durumuna göre istediğim TV'de filmleri izliyorum.

• Salonumda yeni nesil 4K Dolby Vision ve HDR destekli 65LG Oled Tv var ancak küçük odamda bulunan Panasonic Plazma Tv’nin yeri ayrıdır bende. Sırf onun için Apple Tv aldım ve plazmanın sinematiğini hala çok seviyorum. Eski sinema salonlarındaki film tadında geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkındamisiniz arkadaşlar,yaşlanıyoruz.ben oldum 49.....
    DVD,ler,tüplü TV,plazmalar,su player bu TV,Pioneer,lg.euro,yurt dışı...vs..vs..Allah hepinize,hepimize sağlık huzur versin.........

• Salvatuon kullanıcısına yanıt
    Panasonic plazma'nın verdiği tadı şu an oled tvler vermez. Bir de Toshiba'nın Toshiba olduğu zamanlarda çıkardığı tvler çok kaliteliydi.

• 
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.