Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (1093. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.850
Cevap
121
Favori
962.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende Pioneer bu model var. Yurtdışından aldığım Türkçe desteği olmayan filmlere altyazı ekleme özelliğinden dolayı bu modeli almıştım Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt

Plazma TV'nin görüntüsü LCD ve LED'lerden daha iyidir. Fakat yüksek elektrik sarfiyatı ve logo yanmaları yüzünden çok fazla gelişmediler. Çok kolay logo izleri kalırdı. TV seyretmek için uygun olmayan, köşesinde logo bulunmayan filmleri izlemek için tam biçilmiş kaftan bir TV idi.

Bir de CRT monitörler vardı. DVD filmlerimi hep bilgisayarda izlerdim. Casper marka DVD ROM'lu masaüstü bilgisayarım vardı. Ona koyardım DVD diskini. PowerDVD veya WinDVD programını açardım. CRT monitörde inanılmaz netlikte film izlerdim. İnsanların yüzündeki tüyler sayılırdı neredeyse. CRT monitörler gerçekten güzel gösterirdi.

Bazen başka oynatma programlarını da denerdim. XingDVD bunlardan biri. Ama en iyileri PowerDVD ve WinDVD idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 24 Ocak 2025; 9:52:10 >
  • dmrbrn kullanıcısına yanıt

Haberim olsa benim de alacağım 20-30 film olacaktı hocam :) Bu arada PS5 ve oled tv ile Yargıç Dredd filmininn Blu-Ray versiyonunu izledim dün akşam. Görüntü baya kötüydü, anlamadım neden böyle.

• topaz42 kullanıcısına yanıt

Bunlar üst seviye cihazlar hocam :) Bende ki daha düşük bir modeldi sanırım 3052'ydi.

Bilgisayara Blu-Ray oynatıcı aldığım zaman yanında Power-DVD hediye gelmişti :D Hey gidi günler. Sonra indirme işlemlerine başlayınca VLC player ve POT player yeni yoldaşlarımız olmuştu...

• DVD filmler ile ilgili, çok anılarım var. VHS ve DVD film zamanlarını dolu dolu yaşadım. En ilginç anım şuydu. Çok samimi bir arkadaşım James Bond DVD filmlerinin çantalı 20 adet filmini almıştı. Ben de 2012 DVD filmini almıştım. Filmi o kadar çok beğenmiştim ki, Bluray formatı çıkınca onu da aldım.

Bir yandan da James Bond filmlerinin hastası idim. Arkadaşıma bana satsana seti dedim. Satayım dedi. Zaten neden aldım ki. TR dublaj yok. Hep TR altyazı var dedi. Altyazılı film seyretmeyi sevmezdi.

Kaç para istiyorsun dedim. Dedi ki: Sende iki tane 2012 filmi var. DVD olanı bana ver. Ben de sana James Bond setini komple vereyim dedi. Değiş tokuş yaptık.Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim 

• V1CT0RY kullanıcısına yanıt

Merhaba

Aynı film orijinal Bluray olarak bende var. Görüntüsünde hiç bir anormallik yoktu.

Bu film 2 kere çekildi. Siz hangisini seyrettiniz. Sylvester Stallone olanı mı? Yoksa sonra çekilen Karl Urban olanı mı?

Bendeki sonra çekilen Karl Urban olanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 27 Ocak 2025; 10:50:49 >

Yeni versiyon hocam. Eski DVD filmler gibi görüntüsü yani netlik yok. Konuya fotoğraf eklerim eve geçince. Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim 

• 2011 de ilk toshiba qosmio nun bluray okuyucu-yazıcılı dizüstü bilgisayarını almıştım. Bd diskler de aşırı pahalı olduğu için hiç deneme fırsatım olmamıştı. Sonra Bahçelievler de Gold Bilgisayar da bir gün vengance diye bir bd diski indirime girmiş. İlk defa o gün denemiştim bluray dvd yi. Ses ve görüntüsüne hayran kalmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah eski günler ahhh , pc imde hala bluray yazıcım her daim göreve hazır beklemekte keza 3d bluray oynatıcımda aynı şekilde , ama boş diskler ateş pahası , eski günleri özlüyor insan , stream olayı bitirdi her şeyi

• 
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.