Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.863
Cevap
121
Favori
963.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MegriM

Gene tertemiz bir Bluray satılık.

Discovery Atlas: Italy Revealed

1080i ve Dolby Digital 5.1'dir.

Nefis panaromik, kuş bakışı kamera açılarıyla Italya'yı keşfedin, Sicilya'dan Alp'lere, Milano'ya ve tabi ki Venedik ve Roma..

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim

40 YTL

Feneryolu/İstanbul

megrimden ben almıştm..1 kere izledim ve bende satıyorumm..

40 ytl

kadıköy/istanbul
  • dostum pm attım
  • dejavu(60) ve Pirates Of The Caribbean(60) : Dead Man's Chest (2 Disc Special Edition) [2006]
    takas veya satmayı dusunuyorum.
    ambalajlarında ve hic seyredilmemistir. amazondan 2 tane yanlıslıkla geldigi icin satiyorum.
    ikisini beraber almak isteyen olursa 100 ytl ye verebilirim.
  • Dostum, bende Karayip korsanları ölü adamın sandığı var ve diğeri de ilgimi çekmez,
    ama bir arkadaşıma alalım dedik, amazondan istesek 46 dolar +7 dolar yol parasına geliyor oda yapar 62 ytl,
    sen biraz yüksek satıyorsun gibime geldi..
    indirim yaparsan PM at haberleşelim...
  • TR altyazı yok, değil mi bu Dead Man's Chest'de?
  • ya arkadaşlar şu filmlere abartılı fiyat istemeyelim lütfen 60 ytl uçuk bir rakam
  • Arkadaşlar daha önce belirtmiş olduğum 3 blu-ray bu gün elime ulaşdı. 5. element remestered, Chicago ve big fish. Toplam kargo dahil 56 usd (17 dolar promosyon uygulanmışdı).
    Hiç birinde tahmin ettiğim üzere Tr alt yazı yok.
    Beni en çok en eski olmasına rağmen 5. element tatmin etti. Bence yeterli kalitede. Chicago'nun ses performansı ve görüntü performansı normal Dvd den daha iyi ama Blu ray film demezsiniz. Karanlık sahneler klasik kumlu. Big fish genel olarak 10 üzerinden 7 diyebilirim.
  • mokinto slm,
    Hayırlı olsun yeni filmlerin, yorumlarını bekliyoruz.
  • İlgilenenler için, amazon.co.uk'den 2 fiyatına 3 kampanyası var:

http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/ref=pe_8321_8590211_pe_08/?docId=1000124583

Ben Hellboy, 50 First Dates ve Identity'i alıyorum. Herşey dahil yaklaşık 85 YTL'ye geldi.

********************************************************************************

Items: £39.47
    Postage & Packing: £6.56

Total before VAT: £46.03
    VAT: £0.00
    Total: £46.03
    Promotion Applied: -£11.90

Order Total: £34.13

(Bu arada, amazon.co.uk'deki fiyatlarda EU bölgesi vergileri var. Ama Türkiye'ye gönderdiğinizde bu vergi çıkarılıyor ve daha ucuza geliyor. Mesela Identity 13.98 gözüküyor ama son aşamada 11.90'a iniyor.)

Estimated dispatch date for these 3 items: 23 Nov 2007
    Hellboy [Blu-ray] [2004] - Ron Perlman
    £13.98 - Quantity: 1 - In Stock

Identity [Blu-ray] [2003] - John Cusack
    £11.90 - Quantity: 1 - In Stock

50 First Dates [Blu-ray] [2004] - Adam Sandler
    £13.59 - Quantity: 1 - In Stock

Edit: Yazım hatası düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 22 Kasım 2007; 18:22:56 >
  • Arkadaslar filmlerin bana maliyeti 60 ytl. filmler daha once soyledigim gibi ambalajı dahi acilmamislardir. takas yapabilirim yada ikisini 100 ytl ye verebilirim. Tercihim takas, lakin 10 ytl zararla satmayı da kabul ediyorum. Filmlerde TR alt yazı yok.
    K.Korsanları serinin 2. filmi ve 2 BD lik ozel versiyon. burcoglu@hotmail.com
  • Çok pahalı almışsın o zaman dostum sana iyi satışlar
    yada filmlerinle mutlu uzun ömürler dilerim..
  • Slm,

Planeth earth setimi satıyorum.
    Set 4 disc normalde 4 düde blu ray olması lazım ama 1. disci 1.bölge dvd olarak hatalı gelmiş amazon.com dan.
    2.3.4. discleri blu ray. 70 ytl den satıyorum.
    Bu arada kesinlikle seyredilmesi gereken bir set.

Saygılar,
  • @coyote rumuzlu arkadaşımıza SATILMIŞTIR

Herkese iyi satışlar ve takaslar dilerim.
    Bol bol film döndürelim arkadaşlar ancak bu şekilde High Definition keyfine en az masrafla varabiliriz. Gerçekten PC'den izlenen .mkv gibi dosyalara göre çok farklı bir deneyim Bluray.

Şu an elimde satılık/takaslık "ertugbilgin" arkadaşımızdan aldığım Black Hawk Down var.
    1080p ve ekstralı. Türkçe alt yazı mevcut.

PM'lerinizi bekliyorum.

Edit: Bölge sınırlaması yoktur, tüm bölgelerde çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegriM -- 30 Kasım 2007; 8:35:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

300 spartalı blu ray-ing altyazı satıyorummm. İlgilenenlere duyurulur.

Black Hawk Down ile takas düşünür müsün?
  • Arkadaşlar planet earth setini satmak isteyenler bana pmden ulaşabilirler
  • Arkadaşlar, Türkçe altyazı seçeneği olan ve 1080p çözünürlükteki Bluray filmlerinizi satmayı düşünüyorsanız görüşelim. Elbette sıfırından makul derecede hesaplı bir fiyat düşünüyorsanız ;)

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegriM

Herkese iyi satışlar ve takaslar dilerim.
    Bol bol film döndürelim arkadaşlar ancak bu şekilde High Definition keyfine en az masrafla varabiliriz. Gerçekten PC'den izlenen .mkv gibi dosyalara göre çok farklı bir deneyim Bluray.

Şu an elimde satılık/takaslık "ertugbilgin" arkadaşımızdan aldığım Black Hawk Down var.
    1080p ve ekstralı. Türkçe alt yazı mevcut.

PM'lerinizi bekliyorum.

Edit: Bölge sınırlaması yoktur, tüm bölgelerde çalışır.

10-20gb boyutunda 1080-720p .mkv uzantılı görüntüleri pc den tv ye aktardığımız da aldığımız görüntü
    ful hd midir.Yada Blu ray hd ile .mkv uzantılı hd görüntüler farklımı?
  • Elindeki riplerden 10-20 GB olanlar zaten 1080p dir yani evet full HD olur.
    Televizyonlar (genel lcd ler) vga girişinden 1366 x 768 den fazlasını kabul etmediği için görüntüyü downscale edilmiş olarak izlersin,
    Eğer PC yada Notebook unda DVI veya HDMI çıkış varsa büyük ihtimal ile daha yüksek çözünürlüğü verebilirsin TV ye,
    Ama burada da TV nin bu girişlerden (HDMI de sorun yok ama) DVI dan da bu yüksek çözünürlüğü kabul etmesi lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Elindeki riplerden 10-20 GB olanlar zaten 1080p dir yani evet full HD olur.
    Televizyonlar (genel lcd ler) vga girişinden 1366 x 768 den fazlasını kabul etmediği için görüntüyü downscale edilmiş olarak izlersin,
    Eğer PC yada Notebook unda DVI veya HDMI çıkış varsa büyük ihtimal ile daha yüksek çözünürlüğü verebilirsin TV ye,
    Ama burada da TV nin bu girişlerden (HDMI de sorun yok ama) DVI dan da bu yüksek çözünürlüğü kabul etmesi lazım..

Ama bitrate düşük hocam, sıkıştırmadan dolayı (x264 codec).

Pure Bluray gibisi yok. Fakat bütçe azlığından ve sabırsızlıktan 5 gb civarlarında 720p .mkv'lere de göz atmıyor değilim.

Full HD .mkv'yi pürüzsüz şekilde oynatmak için de çok sağlam configürasyon gerekli.

Şu Bluray'ler gitgide yaygınlaşıp, çeşitlense ve ucuzlasa da, hiç PC işlerine bulaşmadan zahmetsizce HD keyfine varsak.
  • Blu ray ler hd dvd ler yaygınlaşıp ucuzlamdıkça gerçek hd keyfi biraz zor.
    Çünkü ripler ile blu ray lar arasında ciddi fark oluyor bana göre.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.