Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.850
Cevap
121
Favori
962.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acaba planet earth tr alt yazılı çıkarmı yoksa dvdsini alcamda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

merabalar ben ıngılteredeym burada vın dıesel'in xxx filmi var 15paunda all region ve türkce dil desteği var..benim merak ettiğim bu film baya eski sizce bu film hd cameralarla çekilmişmidir?? yoksa sonradan hd formatına fılan mı cevirmişlerdir??

film blu-ray ler içinde vasat sayılır .Dijital remastered yani sonradad 1080p ye upscale edilmiştir.kullanılan format mpeg2 dir.Biraz düşük kalite.
    Ben size aşağıda genel bilgileri vereyim.İsterseniz başka bir şeye bakın.Bu film tam bluray performansını yansıtmaz.

Video
    Video codec: MPEG-2
    Video resolution: 1080p
    Aspect ratio: 2.40:1
    Audio
    English: PCM 5.1
    French: Dolby Digital 5.1
    Spanish: Dolby Digital 5.1
    Disc
    BD-25 (25GB BD-ROM)
    Rating
    Movie 6.5/10
    Video 6.0/10
    Audio 7.5/10
    Extras 4.5/10
    Overall 6.5/10
  • ben amazon.com dan aldım ve türkçe altyazı yok. ama görüntüler tek kelimeyle inanılmaz...

quote:

Orjinalden alıntı: spider7

arkadaşlar acaba planet earth tr alt yazılı çıkarmı yoksa dvdsini alcamda
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

quote:

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

merabalar ben ıngılteredeym burada vın dıesel'in xxx filmi var 15paunda all region ve türkce dil desteği var..benim merak ettiğim bu film baya eski sizce bu film hd cameralarla çekilmişmidir?? yoksa sonradan hd formatına fılan mı cevirmişlerdir??

film blu-ray ler içinde vasat sayılır .Dijital remastered yani sonradad 1080p ye upscale edilmiştir.kullanılan format mpeg2 dir.Biraz düşük kalite.
    Ben size aşağıda genel bilgileri vereyim.İsterseniz başka bir şeye bakın.Bu film tam bluray performansını yansıtmaz.

Video
    Video codec: MPEG-2
    Video resolution: 1080p
    Aspect ratio: 2.40:1
    Audio
    English: PCM 5.1
    French: Dolby Digital 5.1
    Spanish: Dolby Digital 5.1
    Disc
    BD-25 (25GB BD-ROM)
    Rating
    Movie 6.5/10
    Video 6.0/10
    Audio 7.5/10
    Extras 4.5/10
    Overall 6.5/10

çok teşekkürler
  • Biraz önce Planet Earth ile Triple Bikini destinations ı sipariş ettim amazondan.Hızlı kurye seçeneği ile cumartesi-pazar teslimat olmadığından 9-10 temmuzda teslim görünüyor.
    Filmler gelince yine belirtirim burada sonuçları (teslim süresi vs)
    Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim

• up
  • quote:

Bu ne hısım,ahlakımızı bozuyorsun
  • valla bikini detination u sırf show için aldım.hani olur ya bazen eve misafir gelir ama hoş sohbet yada yemek esnasında tv seyredlimez ya soft muzik yada tv de su altı doğa görüntüleri felan.Bende ona özendim bunu aldım.forum dan bana çay içemye gelenlere 24 saat açık bikini destinations!!
    Bu arada tv yi almaya az kaldı inşallah....
  • quote:

valla bikini detination u sırf show için aldım.hani olur ya bazen eve misafir gelir ama hoş sohbet yada yemek esnasında tv seyredlimez ya soft muzik yada tv de su altı doğa görüntüleri felan.Bende ona özendim bunu aldım.forum dan bana çay içemye gelenlere 24 saat açık bikini destinations!!

Ne alacan..
  • quote:

valla bikini detination u sırf show için aldım.hani olur ya bazen eve misafir gelir ama hoş sohbet yada yemek esnasında tv seyredlimez ya soft muzik yada tv de su altı doğa görüntüleri felan.Bende ona özendim bunu aldım.forum dan bana çay içemye gelenlere 24 saat açık bikini destinations!!

BAK BENİ YALNIZ BIRAKMA
  • arkadaşlar amazon.com da tr altyazılı film varmı pek göremedimde yada film açıklamalarının başka yerindemi yazıyor alt yazı özellikleri
  • Bahsettiğiniz filmler yaklaşık olarak ne kadar boyutta ve HDTV standardında mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Bahsettiğiniz filmler yaklaşık olarak ne kadar boyutta ve HDTV standardında mı?

sen nerden çıktın 10 bin küsür postla buralarda yenisin herhalde
    filmler bd lere çekilmiş 1920*1080p de filmler,bir bd 40-50 gb kadar
  • bilvarch hayırdır ne iş ? üçleme fantasi ? bana vcd si bile tatmin edici gelir .1080psini düşünemiyorum bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

Forumda yazmadığım bölümlerin de olduğunu fark edip buraya da el atmam gerektiğini düşündüm.

Çözünürlük bu ise Full HD filmler. Filmle hiçbir şekilde alakam yoktur, izlemeyi de sevmem. Ben müzik videoları ile uğraşırım. Yabancı R&B, rap ve soul müzik videolarından bir arşivim var. Bir çok ta Full HD videolar var elimde. 2 yıl önce yayınlanan tanıtım videolarının da birçoğu elimde mevcut.

Ülkemizdeki uzayüstü hızdaki Internet'le 20-25 GB boyutunda bir filmin nasıl indirileceği malum. Bu filmleri Blu-ray disklerde mi saklıyorsunuz? Bir de soracağım şey; container olarak ne kullanılıyor video dosyalarında Blu-ray diskler acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

quote:

Ne alacan..

Tabiki samsung 40m87bd
  • quote:

quote:

BAK BENİ YALNIZ BIRAKMA

Aslaaa beraberiz yaw olurmu hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: spider7

arkadaşlar amazon.com da tr altyazılı film varmı pek göremedimde yada film açıklamalarının başka yerindemi yazıyor alt yazı özellikleri

Yok maalesef ..
  • arkadaşlar planet earth de turkce dublaj desteği var mı?
    Ben sabredemeyip DVD sini almıştım yine de görüntüler inanılmazdı..
  • quote:

quote:

quote:

Forumda yazmadığım bölümlerin de olduğunu fark edip buraya da el atmam gerektiğini düşündüm.

Çözünürlük bu ise Full HD filmler. Filmle hiçbir şekilde alakam yoktur, izlemeyi de sevmem. Ben müzik videoları ile uğraşırım. Yabancı R&B, rap ve soul müzik videolarından bir arşivim var. Bir çok ta Full HD videolar var elimde. 2 yıl önce yayınlanan tanıtım videolarının da birçoğu elimde mevcut.

Ülkemizdeki uzayüstü hızdaki Internet'le 20-25 GB boyutunda bir filmin nasıl indirileceği malum. Bu filmleri Blu-ray disklerde mi saklıyorsunuz? Bir de soracağım şey; container olarak ne kullanılıyor video dosyalarında Blu-ray diskler acaba?

Raikökten dost yazmış benim yazacağımı.
    Ayrıca zaten filmler bluray degeliyor satın aldığımızda ayrıca birşeyde saklamıyoruz.Bluray diskler genelde 25-50gb kapasiteli (eylülde 75 gb ve 100 gb gelecek) mpeg2-mpeg4 ve vc1 formatlarıyla piyasada.Bu arada elimde full hd videolar var demişsiniz.Hehalde 1080p.HD den rip 720p değildir değilmi yanlış yazmış olabilirmisiniz.Çünkü 1080p ler siz2 bayağı yer harcatır HDD.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.