Şimdi Ara

Bluray Oynatıcılar DVD Disk Üzerinden .mp4 ve .mkv Dosyalarını Oynatabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DVD disklere yazdırdığım .mp4, .mkv formatında bluray rip filmlerim var arkadaşlar. Bu DVD diskleri bluray oynatıcı tıpkı USB belleklerde yaptığı gibi okuyabiliyor mu? Yoksa illa ki Bluray formatında mı olmak zorunda?

• Arkadaşlar bu zor bir soru mu? Yani hiç deneyen yok mu? En azından bir link vs. veremez misiniz? Bluray oynatıcı alacağım, ikidir forumda konu açıyorum kimse cevap vermiyor. Konu açmada mı bir yanlışlık yapıyorum? Forumu okuyorum defalarca yardımcı olabilecek birşey de bulamadım. Yardım edebilirseniz sevinirim.
  • Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: proofhead

DVD disklere yazdırdığım .mp4, .mkv formatında bluray rip filmlerim var arkadaşlar. Bu DVD diskleri bluray oynatıcı tıpkı USB belleklerde yaptığı gibi okuyabiliyor mu? Yoksa illa ki Bluray formatında mı olmak zorunda?

Okur aynı zamanda dvd Player dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proofhead P kullanıcısına yanıt
    Eğer BD oynatıcının mp4, mkv vb. desteği varsa usb üzerinden olduğu gibi DVD disktende bu formatları oynatır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynatır ancak dts sesli ise sesi ya baştan keser oynatmaya devam eder yada 15dk sonra sesi keser oynatıma devam eder korsanı önlemek için saçma bir önlem işde usb den serbest discden yassak hatta korumanın bir ismi vardıda unuttum şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.