Şimdi Ara

Bluray,Receiver;elde fazla kalan cihazlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler artık kullanmadığım veya bir süre sonra kullanmayacağım bazı cihazlarımı satıyorum,ya yenileri alındı veya alınacak v.s

>Panasonic Bluray BDP-320(touch-pad kumandlı dır) 2012 model/resim kalitesi tüm Pany BD ler gibi çok çok iyidir=200

>Samsung H-6500 2014 model,resim kalitesi çok iyidir+ıvır zıvır özellikleri de bildiğiniz gibi Samy ler de epeyi vardır!=220

>Kathrein-913(paylaşımlı dır!)modelini veya diğer hiç bir şeyini yazmaya bile gerek yok,bilen alsın! 500

>Kathrein-916 TR de ilk alıp kullanan benim,ancak cihaz da sorun var bu sorunu da bilen biliyor,bilmeyen zaten hiç ilgilenmesin bile fiyatını ciddi düşürdüm,elimden gitsin diye,yeni Receiver aldım-alıyorum UHD olarak! dolayısıyla
    bunlar yolcu,işine yarayan adama güzel gider bunun fiyatı da 250 dir(yalnış okumadınız!)

bir teklifim de şöyledir hepsini komple alan olursa 1 kağıda aynen yolcu ederim

BD ler işine yarayan adama gider yaramayan adama 50 kağıda bile gitmez!
    Kati913 için bir şey yazmaya gerek yok
    Kati916 içinde bonus gibi düşünebilirsiniz,örneğin TürkSat uydusun da bazı HD ler sorunludur ama Astra/Hotbird v.s sorun yoktur! hele de CS işi yapıyorsanız o fiyata beleş bile demek abes olur yaw

beni herkes tanır,HiEnd cihazlar kullanırım çok uzun yıllardır bunlarıda kutularına kaldırdım duruyor temizlik olsun gitsin istiyorum zira alan adamın işine yaracaktır çünkü!

Saygılar
    CAN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Beyler artık kullanmadığım veya bir süre sonra kullanmayacağım bazı cihazlarımı satıyorum,ya yenileri alındı veya alınacak v.s

>Panasonic Bluray BDP-320(touch-pad kumandlı dır) 2012 model/resim kalitesi tüm Pany BD ler gibi çok çok iyidir=200

>Samsung H-6500 2014 model,resim kalitesi çok iyidir+ıvır zıvır özellikleri de bildiğiniz gibi Samy ler de epeyi vardır!=220

>Kathrein-913(paylaşımlı dır!)modelini veya diğer hiç bir şeyini yazmaya bile gerek yok,bilen alsın! 500

>Kathrein-916 TR de ilk alıp kullanan benim,ancak cihaz da sorun var bu sorunu da bilen biliyor,bilmeyen zaten hiç ilgilenmesin bile fiyatını ciddi düşürdüm,elimden gitsin diye,yeni Receiver aldım-alıyorum UHD olarak! dolayısıyla
    bunlar yolcu,işine yarayan adama güzel gider bunun fiyatı da 250 dir(yalnış okumadınız!)

bir teklifim de şöyledir hepsini komple alan olursa 1 kağıda aynen yolcu ederim

BD ler işine yarayan adama gider yaramayan adama 50 kağıda bile gitmez!
    Kati913 için bir şey yazmaya gerek yok
    Kati916 içinde bonus gibi düşünebilirsiniz,örneğin TürkSat uydusun da bazı HD ler sorunludur ama Astra/Hotbird v.s sorun yoktur! hele de CS işi yapıyorsanız o fiyata beleş bile demek abes olur yaw

beni herkes tanır,HiEnd cihazlar kullanırım çok uzun yıllardır bunlarıda kutularına kaldırdım duruyor temizlik olsun gitsin istiyorum zira alan adamın işine yaracaktır çünkü!

Saygılar
    CAN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

yerlerine alacağın marka modelleri verebilir misin? ya da aldığın?

• 2 tane UHD-Receiver alındı(TechniSat ve Humax;UHD nin 1 tanesini zaten 5 aydır kullanıyorum;TechniSat)
    Bluray olarak şimdilik Sony7200 alacağım yaz sonunda ise UHD sini alıyorum(fiyatı uygun rakama inerse kesinlikle Pany olacaktır)

elimde fazlaya çıkanları da temizlemek istiyorum+

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

2 tane UHD-Receiver alındı(TechniSat ve Humax;UHD nin 1 tanesini zaten 5 aydır kullanıyorum;TechniSat)
    Bluray olarak şimdilik Sony7200 alacağım yaz sonunda ise UHD sini alıyorum(fiyatı uygun rakama inerse kesinlikle Pany olacaktır)

elimde fazlaya çıkanları da temizlemek istiyorum+

hocam ben yanlış anlamışım. ben techni 4kyi satıyorsunuz sandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ona da sıra gelebilir ama şimdi değil ve 500 kağıt tabiki olmaz ancak ben Techni için bir kere ağzımdan 1 kağıt lafı çıktığı için satarsam fiyat budur!

ben 1260 ödedim,HD firması ise 1600 kağıda satıyor bilgine,Almanya dan aldım,sanırım şimdi total maliyeti € 340/360 laru bulur!

• Can abi işine karışmak gibi olmasın ama, "BDP 320" model cihaz pioneer olması lazım. Panasonic'in modeli "BDT 320" diye biliyorum. Yanlış veya eksik biliyorsam doğrusunu söylersin. Hatta emin olmak için şimdi google dan kontrol ettim durum böyle gibi. Hani olur ya insanlık hali biri pioneer diye alacaklı olur, bir bakar panasonic. Veya tam tersi. Al başına dert.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.