Şimdi Ara

Bluray tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
13.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: max-well

Ürün satınca zam yapmış vicdansızlar. 500 tl olmuş fiyat.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-blu-ray-oynatici-bdp800012-/ProductDetails.aspx?productId=evphbdp800012&categoryId=157458

e merter forumda philips bayisi bile 350 den vermeye başlamış. Bunlara ne oluyor ki iki günde fiyatı yukarı çekiyorlar.
    Bence bu forumu takip ediyorlar
    Benim üründe eve teslim edilmiş. Akşama hemen iki filim alıp deneme yapayım. Şimdi bana akşam olmaz...

• bu arada arkadaşlar bu philips bdp8000 HDMI 1.4 desteklemiyormu ? 3D nasıl oynatıyor o zaman ?

merak ettimde.

teşekkürler,
  • Philips BDP 8000 i kullanan arkadaşlar cihazın arayüz görüntülerini de paylaşabilir mi?

Ayrıca HDD den .m2ts gibi dosyalarıda oynatma durumu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 18 Nisan 2011; 15:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

bu arada arkadaşlar bu philips bdp8000 HDMI 1.4 desteklemiyormu ? 3D nasıl oynatıyor o zaman ?

merak ettimde.

teşekkürler,

aaa!!
    mutlaka vardır yahuu hocam. Olmadan 3 D olmaz ki dimi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: max-well

Ürün satınca zam yapmış vicdansızlar. 500 tl olmuş fiyat.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-blu-ray-oynatici-bdp800012-/ProductDetails.aspx?productId=evphbdp800012&categoryId=157458

vay şerolar vay kimse almasın ordan yine indirirler fiyatı
  • Dün akşam philips bdp8000 ni sisteme entegre ettim hızlıca.
    İlk açılışta ototmatik yazılım güncelleme yaptı. Gerekli ayarları yaptım, playeri hdmı dan avr ye bağladığım için görüntü ayarlarını ve sesi avr çözsün istediğimden bitstream yaptım.
    elimde orjinal bluray yoktu, bir iki tane çakma bluray denedim. görüntü kaliteleri iyi olmadığı için bir şey diyemiyeceğim görüntüsü için blu ray oynatmanın. Bu akşam orjinal bir blu ray ile tekrar deneyeceğim.
    En başta blurayi nasıl yerleştireceğimi bile şaşırdı
    öndeki jelatini çıkarmamıştım, acaba ondan mı diye jelatini söktüm. Ben bekliyorum ki bir kapak açılacak bir kaset çıkacak blurayi oraya yerleştireceğim. Meğerse arabalardaki gibi blurayi mavi ışıklı yerden içeriye dürtecekmişiz gidecekmiş
    Cihaz çok ama çok şık bir dış dizayna sahip. Arkadaki çıkışlar başka bluray playerda yoktur hani. (tabii bu fiyat ve kalite düzeyinde)
    Menüsü kolay, kumandası vasat. Ejekt tuşu yok kumandada. Ses ayarıda yok. (yada ben mi bulamadım ). Algılama zayıf.
    Daha sonra esas en çok merak ettiğim özelliği olan USB den mkv oynatma konusu idi. 1 TB lık 3,5 luk HDD mi bağladım. yaklaşık 80-90 tane mkv var. Çok hızlı şekilde HDD yi gördü. Açtık. dosyalar ve filim afişleri de birlikte görünüyor. Bu çok iyi oldu. Medya playerlardaki kadar şık düzenlenmiş değil ama iş görüyor. Benim altyazılar dosyaların içine gömülü, burda sorun çıkacak mı diye merak etmiştim. Hayır alt yazılar o kadar güzel ve türkçe karakterler de o kadar sorunsuz çalıştıki çok şaşırdım. Bu player adeta medya player arkadaşlar. 4-5 gb lık mkv lerden 14-15 gb lık olana kadarkilerde sorun çıkmadı.
    Yalnız soysuzlar çetesi mkv sinde bir iki kere atlama yaptı. Ki bu filmi daha önce denediğim bir medya player oynatmamıştı. Bir süredir HDD mi bağladığım dreamboz uydu alıcımda ise hiç oynatamamıştım. Uydu alıcım en fazla 6-7 gb lık mkv leri oynatabiliyordu.
    DTS sesleri de gayet güzel aldım. Ama çözebildi mi bilmiyorum ben çözmeden avrye aktarıp avr üzerinden dts aldım zira.
    Net Tv özelliğini henüz kullanamdım. Hızlıca bir iki deneme yaptım pek tkin bir şey gibi görünmedi bana. BD live özelliğini nasıl kullanacağım bilmiyorum. Bu konuda yardım istiyorum
    Ayrıca DLNA yı kuramadım. notebookumu görmedi
    İnternete kablo ile bağladım, ayrıca wirelessıda denedim benim noteboktan daha güçlü çekiyordu salonda neti
    Bence bu başlığın ismini açan arkadaş philips bdp8000 blu ray olarak değiştirsin ve tüm bu konudaki yazılar burada toplansın iyi olur kanımca.

• aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozi

Selam arkadaşlar bende bugun aldım BDP8000 ini 349 tl ye philips ten. Merter forum yeni mağaza diye kampanya yapmış ellerinde 5-10 tane daha var. 349 tl / 10 taksit yapıyorlar.bilginize. alacak olanlar kaçırmasın.

Birde arkadaşlar mkv lerde afişleri nasıl görüyoruz.

merhaba,

Mağazanın telefonu var mı acaba, ben internetten baktım bulamadım.Philips'in İstanbul 'da bulunan mağazalarının listesine de baktım ama orda da Merter de bir mağaza gözükmüyor.

Kolay gelsin
  • aticus3 arkadaşım mkv lerde afişleri nasıl görüyoruz. dosyanın içine jpg mi atacağız. Bilgi için saol.

ring arkadaşım faturası balkonda birazdan bakıp yazacağım.Bilgine.
  • Ring arkadaşım merhaba,

0212 466 60 50 telefonu merter forum philipsin ayrıca siemens bayii.

esse mağazasının çaprazında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozi

Ring arkadaşım merhaba,

0212 466 60 50 telefonu merter forum philipsin ayrıca siemens bayii.

esse mağazasının çaprazında.

merhaba,

Bilgi için teşekkür ederim
  • Arkadaşlar
    bu cihaz da( bdp 8000) bluray filmlerde bölge kodu falan sorun oluyor mu ?
  • @aticus3,

Dostum cihazın .mkv lerin afişlerle birlikte gözüktüğü arayüz görüntülerini fotoğraflayıp paylaşabilir misin?

Ayrıca çok merak ettiğim bir şey .m2ts dosyalarını oynatabiliyormu bu cihaz?

Yani acaba full bluray .iso, yada BDMV şeklinde full blu ray indirsek, bunları oynatabilir mi? Menülerini full açabilir mi? DTS-HD sesleri passthrough şeklinde AVR ye kayıpsız iletebilir mi?

Biraz fazla şey bekliyorum sanırım bu cihazdan ama merak ettim
  • işte hdd oynatımında menu bu şekilde.
    charnel bende diğer formatlarda film olmadığı için bir şey diyemiyorum diğer sorularına.

Bluray tavsiyesi

Bluray tavsiyesi

Bluray tavsiyesi

Bluray tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticus3 -- 20 Nisan 2011; 21:57:24 >

• merhabalar..
    bende uzun süredir hem blu ray player özelliği olan hemde media player gibi bir çok formattaki dosyaları sorunsuz açarak keyifle seyrettirecek bir cihaz arayışındayım. son 2-3 gündür philips bdp8000 modeline yoğunlaştım diğer seçenek ise dune hd max. sizlerin iki cihaz arasındaki özellikleri göz önünde bulundurarak yapacağınız yorum ve önerilerinizi bekliyorum. yardımlarınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevmer

merhabalar..
    bende uzun süredir hem blu ray player özelliği olan hemde media player gibi bir çok formattaki dosyaları sorunsuz açarak keyifle seyrettirecek bir cihaz arayışındayım. son 2-3 gündür philips bdp8000 modeline yoğunlaştım diğer seçenek ise dune hd max. sizlerin iki cihaz arasındaki özellikleri göz önünde bulundurarak yapacağınız yorum ve önerilerinizi bekliyorum. yardımlarınıza ve yorumlarınıza ihtiyacım var kararsız kaldım.

Dün bende yukarıda belirtilen marmara forum daki philips bayinden aldım, fiyat performans oranı çok iyi bir cihaz

tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Dün akşam philips bdp8000 ni sisteme entegre ettim hızlıca.
    İlk açılışta ototmatik yazılım güncelleme yaptı. Gerekli ayarları yaptım, playeri hdmı dan avr ye bağladığım için görüntü ayarlarını ve sesi avr çözsün istediğimden bitstream yaptım.
    elimde orjinal bluray yoktu, bir iki tane çakma bluray denedim. görüntü kaliteleri iyi olmadığı için bir şey diyemiyeceğim görüntüsü için blu ray oynatmanın. Bu akşam orjinal bir blu ray ile tekrar deneyeceğim.
    En başta blurayi nasıl yerleştireceğimi bile şaşırdı
    öndeki jelatini çıkarmamıştım, acaba ondan mı diye jelatini söktüm. Ben bekliyorum ki bir kapak açılacak bir kaset çıkacak blurayi oraya yerleştireceğim. Meğerse arabalardaki gibi blurayi mavi ışıklı yerden içeriye dürtecekmişiz gidecekmiş
    Cihaz çok ama çok şık bir dış dizayna sahip. Arkadaki çıkışlar başka bluray playerda yoktur hani. (tabii bu fiyat ve kalite düzeyinde)
    Menüsü kolay, kumandası vasat. Ejekt tuşu yok kumandada. Ses ayarıda yok. (yada ben mi bulamadım ). Algılama zayıf.
    Daha sonra esas en çok merak ettiğim özelliği olan USB den mkv oynatma konusu idi. 1 TB lık 3,5 luk HDD mi bağladım. yaklaşık 80-90 tane mkv var. Çok hızlı şekilde HDD yi gördü. Açtık. dosyalar ve filim afişleri de birlikte görünüyor. Bu çok iyi oldu. Medya playerlardaki kadar şık düzenlenmiş değil ama iş görüyor. Benim altyazılar dosyaların içine gömülü, burda sorun çıkacak mı diye merak etmiştim. Hayır alt yazılar o kadar güzel ve türkçe karakterler de o kadar sorunsuz çalıştıki çok şaşırdım. Bu player adeta medya player arkadaşlar. 4-5 gb lık mkv lerden 14-15 gb lık olana kadarkilerde sorun çıkmadı.
    Yalnız soysuzlar çetesi mkv sinde bir iki kere atlama yaptı. Ki bu filmi daha önce denediğim bir medya player oynatmamıştı. Bir süredir HDD mi bağladığım dreamboz uydu alıcımda ise hiç oynatamamıştım. Uydu alıcım en fazla 6-7 gb lık mkv leri oynatabiliyordu.
    DTS sesleri de gayet güzel aldım. Ama çözebildi mi bilmiyorum ben çözmeden avrye aktarıp avr üzerinden dts aldım zira.
    Net Tv özelliğini henüz kullanamdım. Hızlıca bir iki deneme yaptım pek tkin bir şey gibi görünmedi bana. BD live özelliğini nasıl kullanacağım bilmiyorum. Bu konuda yardım istiyorum
    Ayrıca DLNA yı kuramadım. notebookumu görmedi
    İnternete kablo ile bağladım, ayrıca wirelessıda denedim benim noteboktan daha güçlü çekiyordu salonda neti
    Bence bu başlığın ismini açan arkadaş philips bdp8000 blu ray olarak değiştirsin ve tüm bu konudaki yazılar burada toplansın iyi olur kanımca.

aticus arkadaşım, Kumanda da eject tuşu var diyor kullanma klavuzunda üzerinde kare resim olan tuşa basılı tutunca çıkarıyormuş...

• aaa hangi kare tuşmuş o yahuu?
    akşam eve gidince bakayım.
    dün akşam cihazı kullanamadım. Malum futbol maçları, basket maçı ve muhteşem yüzyıl jepsi aynı akşama dolunca başkaca bir şey yapmaya zaman kalmadı
    Geçen akşamda orjinal blu ray alıp denedim. film DTS HD Ma seçeneği vardı 7.1. ve 5.1 olarak. AVR den DTS HD MA Audio olarak yanan ışığı gördüğümde ve kolonlardan çıkan sesi duyduğumda hayranlık içinde izledim filmi. Görüntüler ve seslerin nefisliğinden filmin konusuna bile
    odaklanamadım.
    Yahuu bu cihaz hakkaten tam bir F/P ürünü.
    ama şu dlna kurulumu ve bd live özelliğini nasıl kullanabileceğimi anlatacak biri lazım

• Kumandanın üzerinde eject tuşu var. Stop tuşuna basılı tutarsanız cd dışarı çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.