Şimdi Ara

Bluray tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
13.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bd live seçeneği orjinal bluray disk içerisinde bir menudür. bluray i alırken cd de bd live yazacak. yani cd içerisinden aktif olan bir özellik.
  • @aticus3, teşekkürler fotolar için.
  • maxwel anladım şimdi dediğini. stop tuşuna uzun basacağız demek, akşam deneyeyim, teşekkürler
    mehmet teşekkürler
    charnel umarım anlaşılır olmuştur fotolar. al bence kaçırma forumda 350 tl ise bence kaçmaz bu ürün
    dlna içinde kitapçığında birkaç şey okudum, akşam denemeye çalışacam çocuklar fırsat verirse
    dts hd ma audio olmayan filimler şimdi bana çok yavan gelecek yahuuuu

• @aticus, Şimdi bir media player alıcam öncelikle o yurtdışından geliyor, sipariş verildi artık dönüşü yok. Blu-ray player de full bluray .iso ları açacağını sanmıyorum pek. Blurayler pahalı ama indirmesi bedava

Blu-ray player da lazım olacak ama yinede bana. Hem cd çalar olarak kullanıcam hemde alacağım DTS-HD sesli olan bluray filmlerde sesi AVR de çözdürüp ses almak için.
    Bendeki PS3 fat kasa olduğu bitstream yollayamıyor AVR ye.. Philips oldukça güzel gibi duruyor. Bu fiyata bu kadar çok özellikli bir alet başka yok.
  • aticus3, orjinal bluray deki kaliteli ses ve görüntüye alışınca mkv -dolby ve dts yetersiz geliyor göz ve kulağa ... Çakma blurayler de yetersiz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: max-well

aticus3, orjinal bluray deki kaliteli ses ve görüntüye alışınca mkv -dolby ve dts yetersiz geliyor göz ve kulağa ... Çakma blurayler de yetersiz bence.

Bide benim blu-ray leri deneyin o zaman :) hafif reklam yaptım ama idare edin
  • kopya DVD film cd seçermi,yani açamadığı kopya dvd olurmu,elimde çokça kopya dvd film var onlarıda izlemek isterim
  • evet bende merak ettim kopya filmleri seyredebilir miyiz acaba bu cihazla
  • mesajımda belirttim kendi yaptığım blu-ray diskleri 50 GB'likleri okuyor hepsini sorunsuz. Orjinaliyle aynı yaptığım diskler bunlar tamamen %100 boyutlarına kadar herşeyi aynı. Ve hiç bir takılma vs olmadan okudu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

bu arada arkadaşlar bu philips bdp8000 HDMI 1.4 desteklemiyormu ? 3D nasıl oynatıyor o zaman ?

merak ettimde.

teşekkürler,

tekrar soruyorum arkadaş aynı soruyu. Hiç bir yerde HDMI versiyonunu göremedim ben. Biraz çelişkili durum... Resmi sitesinde felan gören varmı HDMI 1.4 output yok galiba. kafam karıştırdı epey...

teşekkürler,
  • Arkadaşlar bu formatları deneyen oldu mu oynatıyormu cihaz...?

.m2ts dosyalarını oynatabiliyormu

full bluray .iso, yada BDMV şeklinde full blu ray indirsek, bunları oynatabilir mi?
  • Belki bu cihazla izlenecek olması komik gelebilir ama elimde çok sayıda avi, divx,mp4, blurayrip formatlı film var;bu cihazla onları izleyebilir miyim?
  • ben hafta sonu hem kopya dvd hem de kopya bluray seyrettim. sorun yok
    diğer formatları deneyecek eli,mde örnek yok ama
    yollarsanız deneyip size burdan bildiririm sonuçları
    @aydindril 3D özellikli olduğuna göre niye 1.4 olmasın diye düşünüyorum ben de.
  • aticus3 ve hozi' ye verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Sayenizde Merterdeki mağazadan pazar günü son bi kaç 8000'den birini aldım. Eve geldim denedim, aynen dediğiniz gibi. Kendime gelip cevap yazmam 2 günümü aldı. Mükemmel bir cihaz...
  • quote:

aticus3, orjinal bluray deki kaliteli ses ve görüntüye alışınca mkv -dolby ve dts yetersiz geliyor göz ve kulağa ... Çakma blurayler de yetersiz bence.

valla mkv ile blue ray arasında görüntüde okadar fark yok seslerde sıkışırılmamış olduğu için fark biraz fazla .divx le mkv arasında çok fark var fakat mkv ile blue ray arası görüntü farkı çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

quote:

valla mkv ile blue ray arasında görüntüde okadar fark yok seslerde sıkışırılmamış olduğu için fark biraz fazla .divx le mkv arasında çok fark var fakat mkv ile blue ray arası görüntü farkı çok az.

dvdrip ile dvd arasında ne kadar fark varsa orjinal blu-ray ile mkv arasındada o kadar fark vardır.
  • Mkv ile blu-ray arasinda genellikle fark oluyor. Ben de 3D tv ve region free bir cihaz almayi planliyorum. Acaba daha erken mi? Bnde de philips var gayet memnunum. Simdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome88 -- 26 Nisan 2011; 12:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitralstenosis

aticus3 ve hozi' ye verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Sayenizde Merterdeki mağazadan pazar günü son bi kaç 8000'den birini aldım. Eve geldim denedim, aynen dediğiniz gibi. Kendime gelip cevap yazmam 2 günümü aldı. Mükemmel bir cihaz...

hayırlı olsun.
    Forumun faydası da böyle şeyler için zaten.
  • mkv izledikten sonra divx izlenmiyor göz mkv ye alışınca divx berbat gözüküyor fakat blueraı ray film izledikten sonra paşa paşa mkv izleniyor ve fark çok az olduğu için dikkate bile alınmıyor sadece seste sıkıştırılmamış true hd ve dts hd seslerde fark olabiliyor..
  • evet ses de gerçekten fark oluyor.
    Ben de blu ray playerım şimdiye kadar olmadığı için dinleyememiştim.
    Orjinal blu ray de DTS HD MA Audio duyunca müthiş keyif aldım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.