Şimdi Ara

Bluray tavsiyesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
13.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • denkel in sitesinde 349 tl olarak görünüyor varmıdır acaba?
  • alınık bdp 8000 arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 28 Kasım 2011; 19:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

alınık bdp 8000 arıyorum

samsungx arkadaşın söylediği 212 carrefourda varmış teşhir olsada alınır,bdp8000 modelinden öncekilere ve sonrakilere bakıyorum şu estetik hiçbirinde yok taksim satürn,de birkaç tane şişli cevahir teknosada son gördüğümde 2 tane vardı ayrıca üstlerde mesajı bulunan cemalbayrakta cihazını satıyor bence teşhir olarak satılan mağazalarda ellerindeki son ürün ve açık olduğu için pazarlıkla daha ucuza alınabilir.
  • cemal bayrak bey ile konustum bakalım nolcak
  • Selam arkadşlar,

Buradaki övgülerden etkilenip Teknosa'da teşhrden 424 TL'ye Philips BDP 8000/12 Blueray oynatıcı aldım, TV olarak Philips 37PFL7666 kullanıyorum. Cihazı kurup ses çıkışı için Logitech Z506 5.1 hoparlörlere bağladıktan sonra kumandada ses tuşları olmadığını fark ettim. TV kumandası sadece TV'deki sesi kısıp açıyor, hoparlörlerin uzaktan kumandası yok, bu durumda BDP8000'den film izlerken sesi kontrol etme imkanım olmuyor, tek şansım hoparlör üzerindeki düğme, bu da pek pratik olmuyor. Kumandada ses tuşu olmaması da bana çok garip geldi.
    Bu işin bir çözümü var mıdır? Kumandadan ses kontrol edilebliyor da ben mi bulamadım yoksa? Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Herkese teşekkürler.
  • ya beyler baktımda yorumlar eski şuanda alınırmı 200tl buldum bu arada 3d derinlik ayarı varmı ?
  • temiz ise hemen alın bence
    3D performansını bilmiyorum ama, henüz kullanamadık
  • bir hort yapiyim. satilik cok temiz bdp 8000 im var kutu vs hersey duruyor .ilgilenen pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oooo efsane playerımız yaaa... ne çok yazdık çizdik görseller paylaştık bu player ile ilgili bu başlıktan.
    Benim çok severek kullandığım playerdı. Tasarımını da çok seviyordum. Benim hanımda çok beğenirdi bu playerın kozmetik durumunu. (Normalde bu tür elektroniklerin görüntüsünü sevmezde )
    hayırlı satışlar olsun
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    sagolasin .evde dunya makina oldu cikarmak lazim bazi seylerli elden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d bluray filmi 2d olarak izlenebilir mi bu player ile
  • Arkadaşlar bluray player arayışındayım 2.el temiz olabilir. bluray filmlerde bölge kodu filan oluyormuş.alırken neye dikkat etmek lazım ? kısaca biri anlatabilir mi arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    LG 60PA6500 plazma TV kullanıyorum LG NB3530 soundbarı Optik kablo ile bağlamayı düşünüyorum.

Media Player tavsiyesi istiyorum. Genellikle 1TB HDD yi USB bağlayarak, Bluray MKV formatında 1080p DTS filmleri takılmadan sorunsuz izlemek istiyorum. 3D çok önemi değil güvenilir bir yerden bu formatları sorunsuz açabilecek bir Media Player alabilir miyim? Nereden? Hangisini? Kaça bulurum?

LÜTFEN DESTEKLERİNİZİ VE SAMİMİ TAVSİYELERİNİZİ ESİRGEMEYİN 2 AYDIR BÜTÜN BU KONULARIN İÇİNDE BOĞULDUM. İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • kreat kullanıcısına yanıt
    Sahibinden de 211033100 ilan numarası ile philips bdp 8000 satılıktır.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.