Şimdi Ara

Bluray tavsiyesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
13.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eğer öyleyse bazı playerlar sahte DVD leri oynatmıyor.
    Veya elinizdeki DVD lerin bölge kodları playera uygun olmama ihtimali de var
  • dün bende 349 a aldım m. forumdan daha denemedim burayı okudum akşam deneyeceğim
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
    doğru tercih yapmışsın samsungx
    bu fiyata bu özellikte ürün yok piyasada kanımca
    2011 modelleri içerisinde philips bu ürüne yer vrmemiş Türkiyede. Neden olduğunu anlamadım. Kanımca bu ürün 2011 inde ürün gamında yer alması gereken yapıda.
    Philips sanırım bu forumu takip etmiyor.
    Aslında bu başlığın hatalı olmasından dolayı bu ürüne ait bilgilere bu forumdakiler ulaşmakta zorlanabiliyorlar. Halbuki bu başlık Phlips BD8000 olsa çok iyi olacak.
    DH yönetimi bir el atsa

bir de bu ürünün arkasında SD kart yuvası var. BD Lİve özelliği aktif olduğunda buradan bazı bilgileri hafızaya alınabilmesi amaçlı kullanılmak üzere oluşturulmuş bir yuva sanırım ama başkaca şeyler içinde kullanma imkanı olur mu acaba?

• teşekkür ederim temenilerinize akşam biraz kurcaladım gayet başarılı daha detaya giremedim misafir geldi sd kart yuvası dvd kiralama servisi ile ilgili kiralanan filim sd karta kopyalanılıyor ama bu sevis ülkemizde yok.
  • Bu ürünede bir bakın derim.
  • vestel 8000 ile kıyaslanmaz bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: umt_prds

Bu ürünede bir bakın derim.

Beş para etmez dahalen halkımız vesteli bir şey yapıyor sanıyor, ona yanarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

bu iyi bir haber, cihazın gelişime açık yazılım alt yapısı olduğunu ve kullanıcı dostu yanını gösteriyor

ben dün akşam cihazın net üzerinden ayarlardan yazılım güncellmesini yaptıramadım. 1.53 versiyon var bende de.
    Bu akşam bilgisayardan usb belleğe atıp oradan sizin yöntemle cihaza yüklemeyi deneyeceğim.

Bu arada dün ilk defa girdiğim nettv özelliğinde bulunan dailymotion sitesi çok güzel çalışıyor. Hoşuma gitti. Ben netden video izleme meraklısı değilimdir çok eski tip plazmama bu özelliği kazandırdığı için playerı daha çok sevmeye başladım.

internetten bilgisayardaki gibi flim yada diziler açıp izlenebiliyormu yoksa sadece cihazın yönlendirdiği youtube, dailymotion gibi sitelermi girilebiliyor

• yoo serbest internet sayfalarına girmenize bir engel yok tabii.
    Ama bilgisayradaki gibi küçük ekranda izlemeye alıştıysanız büyük ekrana o görüntüler taşınınca hem yüklenmesi hem de resim ve ses kalitesi olarak pek tatmin etmeyecektir diye düşünüyorum.
    Kısa videolar ve küçük boyutlu resimlerde kullanılmasında bir problem yok.
    14-17 inc ekrandan 32-42-55 inc gibi bir boyuta interneti taşıyınca pek tatmin edici olmayabilir.
  • quote:

yoo serbest internet sayfalarına girmenize bir engel yok tabii.
    Ama bilgisayradaki gibi küçük ekranda izlemeye alıştıysanız büyük ekrana o görüntüler taşınınca hem yüklenmesi hem de resim ve ses kalitesi olarak pek tatmin etmeyecektir diye düşünüyorum.
    Kısa videolar ve küçük boyutlu resimlerde kullanılmasında bir problem yok.
    14-17 inc ekrandan 32-42-55 inc gibi bir boyuta interneti taşıyınca pek tatmin edici olmayabilir.

zaman ayırıp cevap yazdığınız için çok çok teşekkür ederim. dediğiniz cok doğru esasında aç izle olayı çok pratik ama ne yazıkkı görüntü kaliteleri çok düşük
  • bu cihazla ilgili (philips bdp 8000 blu ray player) kullanıcı yorumları ve faydalı bilgilerin olduğu bu başlığın gerilerde kalmaması lazım aslında başlık keşke ''blu ray tavsiyesi'' değilde philips bdp 8000 blu ray player yorumları vs.. olsaydı harici disk ve usb,den filmde oynatabilen bir blu ray player araştırırken tesadüfen girdiğim bu başlıktaki her mesajı satır atlamadan okudum ve cihaz kafama yattı evime yakın mesafede olan darty,electro world,media markt,teknosa gibi electro marketlerde bir türlü bulamamıştım taki bugün cevahir teknosaya girene kadar cihazın görünümü gerçekten çok şık fiyat 500 küsur dedi eleman bu başlıkta yazan arkadaşlar 350 tl,ye çok iyi almış bence kısa zaman içinde alacağım 40 pfl 8605 ile iyi arkadaş olacaklarını düşünüyorum

http://www.philips.com.tr/c/blu-ray-dvd/8000-series-net-tv-3d-oynatim-cinemaperfect-hd-bdp8000_12/prd/;jsessionid=90EC4440DAC0AD9FC979A076A1FAA5C9.app102-drp2

• evet bu başlığın değiştirilmesi yönünde öneride bulunmuştum ama DH dikkate almadı sanırım.
    BDP8000 kullanıcıları burada epeyce yazdı çizdi. Bir arşiv oluştu.
    Ürün gerçekten çok iyi. 2011 modelleri içinde yer almıyor. O yüzden çok yerde bulunamayabilir artık.
    Şıklığı 10 numara.
    Kumanda işi biraz problemli. MKV oynatımında takılma oluyor.
    normal fiyatı 500-700 aralığı bu ürünün zaten. Sene başında kampanyalarla 350-450 aralığında alan aldı. Buradan bir çok kişiye de F/P ürünü olduğu için tavsiyede bulunduk. Sizde 500-550 ye de olsa alın kanımca. Bu özellikte bu fiyata ve bu kalitede başkaca bulamazsınız şuanda bile piyasada.
  • kimse sony nin s780 bd playerından bahsetmiyor, bu cihazla ilgili öneri ve görüşleri olan varsa bildirsin lütfen. 600 tl civarında fiyatı var mkv desteği olduğu söyleniyor extra bir çok özelliği var wi-fi ve skype var yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

evet bu başlığın değiştirilmesi yönünde öneride bulunmuştum ama DH dikkate almadı sanırım.
    BDP8000 kullanıcıları burada epeyce yazdı çizdi. Bir arşiv oluştu.
    Ürün gerçekten çok iyi. 2011 modelleri içinde yer almıyor. O yüzden çok yerde bulunamayabilir artık.
    Şıklığı 10 numara.
    Kumanda işi biraz problemli. MKV oynatımında takılma oluyor.
    normal fiyatı 500-700 aralığı bu ürünün zaten. Sene başında kampanyalarla 350-450 aralığında alan aldı. Buradan bir çok kişiye de F/P ürünü olduğu için tavsiyede bulunduk. Sizde 500-550 ye de olsa alın kanımca. Bu özellikte bu fiyata ve bu kalitede başkaca bulamazsınız şuanda bile piyasada.

merhaba aticus,
    siz ve diğer kullanıcıların yorumları ile cihaza sıcak bakışım kendisini yakından görünce iyice alevlendi şuana kadar gördüğüm en şık bd player bence mkv,lerde takılma yada bazılarını seçme sorunu olduğunu okudum ama zaten ben cihazı asıl işlevi olan blu ray disc için alacağım orijinalleri bayağı pahalı olduğundan ben 8-10 tl,ye satılan sıkıştırılmış görüntü kalitesi düşük kopya bd disc yerine kutusu bile yurt dışından getirilen çift katmanlı 50 gb civarı orijinalin birebir kopyası olan disclerden seyretmek istiyorum siz zaten kopya bd ve dvd,leri bile sorunsuz okuduğunu söylemişsiniz bu yeterli benim için yinede alırken birkaç disc ile gitmek istiyorum çünkü yıllar önce dvd playerler yeni çıktığında aman pahalı olsun iyisi olsun diye panasonic rv-32,ye sazan gibi dünya para verip 3 kuruşluk playerlerin oynattığı bütün kopyaları''no disc'' diye geri atışını ve cihazın elimde patlayışını unutamıyorum

• Başlığın hepsini okuyamadım, şimdiden af buyurun. LG'nin BD660 adlı Blu-ray oynatıcısını nasıl bilirsiniz? NFTS destekliyor mu ve en önemlisi 4 gb ve üzeri MKV'leri sorunsuz oynatıyor mu?

Teşekkürler.
  • arkadaşlar ben bluray alacağım gördüğüm kadarıyla yukarıda sözü edilen Philips BDP8000/12 Blu-ray Oynatıcı çok başarılı bir model ama hiçbir yerde bulamıyorum, anlaşılan artık üretilmiyor, muadil modeli nedir bilen var mı? mkv lerde altyazı vb. sorunların olmayacağı dahili wi-fi bir model kolay bulunmuyor sanırım. Hatta panasoniclerde bile altyazı sorunu çıkıyormuş.
  • Ben Tepe Natilius carrefourda şans eseri BDP8000 gördüm ve 357TL/10 taksit olarak aldım bir tane daha vardı ama 1 ay kadar oluyor alalı.
    Ama makina çok iyi ve denildiği kadar var,bence aldığım fiyata göre F/P olarak 10 üzeründen 10 hak eden bir alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_71 -- 7 Eylül 2011; 14:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakkako

arkadaşlar ben bluray alacağım gördüğüm kadarıyla yukarıda sözü edilen Philips BDP8000/12 Blu-ray Oynatıcı çok başarılı bir model ama hiçbir yerde bulamıyorum, anlaşılan artık üretilmiyor, muadil modeli nedir bilen var mı? mkv lerde altyazı vb. sorunların olmayacağı dahili wi-fi bir model kolay bulunmuyor sanırım. Hatta panasoniclerde bile altyazı sorunu çıkıyormuş.

selam,eğer istanbuldaysanız cihaz şişli cevahir teknosada var şuan 500 küsur diyorlar ama önceki sayfalarda birkaç arkadaşın aldığı bir site var güvenilir bir site bence denkel.com.tr buradaki satış fiyatı hala 350.tl gözüküyor ben şuan önceliği tv,ye verdiğimden iletişime geçmedim ama 500,e kadar çıkmış olacağını sanmıyorum
  • Malesef İstanbul'da değil Kayseri'deyim. Denkel'de ise ürünün sayfası direk girdiğinizde var ve 349 görünüyor ama site ana sayfasından girdiğinizde göremiyorsunuz. Firmayı aradım, meğer stoklarında yokmuş.
    Philips le de konuştum, ürün en son 2010'da üretildiğinden artık gelmiyormuş. Muadili de yok dediler, ne biçim işse!
    Tek bulabildiğim yer hızlıal. Orada da 600 TL. Amerika'dan getirtmenin yollarını arıyorum, yoksa hızlıal a kökleneceğim anlaşılan.
    Cevap için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.