Şimdi Ara

Bluray tavsiyesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
13.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de cok kisa bir sure bu cihazi media player gibi kullanmaya calistiktan sonra vazgectim. Cihaz nefis bir bluray player. Bluray filmlerin de cok makul fiyatlara satildigi bugunlerde cok isime yariyor.

Ancak kesinlikle bir media player degil ve bence yazilim ekibi de cokcok zayif. Kumanda sorunu olan bir cihaz gormeyeli 25 yil falan oldu sanirim. En guzeli bu cihazi bluray disinda bir is icin kullanmamak ve 600 tl olduysa bu parayi vermemek. Kesinlikle degmez. 200 tl civaribir bluray+ 300tl civari bir media player ikilisine yonelin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalbayrak

Ben de cok kisa bir sure bu cihazi media player gibi kullanmaya calistiktan sonra vazgectim. Cihaz nefis bir bluray player. Bluray filmlerin de cok makul fiyatlara satildigi bugunlerde cok isime yariyor.

Ancak kesinlikle bir media player degil ve bence yazilim ekibi de cokcok zayif. Kumanda sorunu olan bir cihaz gormeyeli 25 yil falan oldu sanirim. En guzeli bu cihazi bluray disinda bir is icin kullanmamak ve 600 tl olduysa bu parayi vermemek. Kesinlikle degmez. 200 tl civaribir bluray+ 300tl civari bir media player ikilisine yonelin bence.

Çok ilginçtir, 6 ay önce ben de bu cihazı media player özelliği olduğu için aldım ve son derece memnunum. 6 ay boyunca sadece 1 tane bluray film izledim (o da merak ettiğim için, deneme amaçlı); diğer izlediğim tüm film/dizi/konserler USB'den bağlı Seagate 2.5" taşınabilir disk üzerindeki 720p,1080p mkv dosyalar. Hiçbir problemle karşılaşmadım; ne takılma, ne ısınma, vs.. Görüntü kalitesi bluray filmdekini aratmayacak mükemmellikte (TV'nin Toshiba 55SV685D olmasının da etkisi var tabi). Bu arada daha önce belirttiğim 5.1 profilindeki mkv dosyaları açmadığını tekrar hatırlatayım. Tabi özel media oynatıcılara göre çok fazla yeteneği olmadığı doğrudur (örneğin altyazı fontu, rengi değiştirilemiyor) ama dediğim gibi işimi görüyor ve uzun yıllar boyunca aldığım hiçbir cihazdan bu kadar memnun kalmadım. Kumanda sorunu 1.60 güncellemesi ile ortadan kalktı. Birkaç mesaj önce aticus3 hala sorunun devam ettiğini yazmış ama ondan sonra birkaç filmde tekrar denedim, 20-25 dk degil 1 saat süreyle kumandaya dokunmadım ve ardından kumanda tuşlarının tepki verdiğini gördüm. Zaten Philips destek forumunda da bu sorunun ortadan kalktığını yazmış birkaç kişi.

Neyse, sonuçta cihazın iyi olup olmadığı tabi ki kişiden kişiye değişir. Şu andaki fiyatı 600 TL ise verilir mi bilemiyorum, tabi ki diğer seçenekler araştırılmalı. Ama ben 360 TL'ye almıştım ve bu fiyat bu cihaz için kelepir idi.

NetTV, DLNA gibi ekstra özelliklerini de düşününce iyi ki almışım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventch -- 12 Ekim 2011; 2:09:28 >

• Valla 600 tl ye bulunursa yine de alınır kanımca da zaten cihaz yok piyasada artık.
    Ben de HD kayıt seyretmede kumandanın kilitlenmesi problemi malesef devam ediyor.
    Ama hem bluray oynatma hem de mkv oynatma özelliği bence çok başarılı. Ben de 390 tl ye taksitle almıştım.
    Bulursanız alın diye herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
    Daha ucuzu ve daha iyisi çıkana kadar kanımca bu seviye bir oynatıcı için "şimdilik" 2010-2011 yılı oynatıcıları içinde ilk 5 için de yer alır.
    Şık dizaynı bile çok önemli bir artı alınırlık için kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Valla 600 tl ye bulunursa yine de alınır kanımca da zaten cihaz yok piyasada artık.
    Ben de HD kayıt seyretmede kumandanın kilitlenmesi problemi malesef devam ediyor.
    Ama hem bluray oynatma hem de mkv oynatma özelliği bence çok başarılı. Ben de 390 tl ye taksitle almıştım.
    Bulursanız alın diye herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
    Daha ucuzu ve daha iyisi çıkana kadar kanımca bu seviye bir oynatıcı için "şimdilik" 2010-2011 yılı oynatıcıları içinde ilk 5 için de yer alır.
    Şık dizaynı bile çok önemli bir artı alınırlık için kanımca.

alan alamayan

• Aynen üstad
    Beylikdüzü MM de hala varsa ve oynatıcı ihtiyacı olanlar alsın kanımca.
    Ben de 3D panel olmadığı için 3 boyut özelliğini test edemedim.
    3 Boyutlu filim izleyen varsa bu konu hakkında da buradan bilgi verebilir mi lütfen
  • 3d bolca film izledim. Gayet iyi. Sbs mkv film de izledim birkactane. Ancak gercek goruntu kalitesini bluray ile yakaliyorsunuz. Sonucta sbs ile cozunurluk yariya dusuyor ve fullhd blurayin keyfini vermiyor. Resident evil 3d ilk denememdi. Sbs mkv denemistim. Sonrasinda blurayini alip izleyince filme tekrar bayildim.

Son edindigim mkv filmlerin cogu 5.1 profil kullandigindan wd media player ile devam ediyorum izlemeye.

Cihazi muhakkak bir ses sistemi ile desteklemenizi oneriyorum. Ozellikle bluray filmlerde goruntunun yaninda sesi de kaliteli bir sistem ile aldiginizda keyif doruga cikiyor.
  • cevahir teknosada geçen hafta teşhir ürünü 2 tane temiz cihaz vardı 529,tl yarın turuncu indirimde iyibir indirim yaparlarsa süper olur
  • 212 carfourdada vardı 7500 yazmışlar aslında 8000 satıkları ürünü tanımıyorlar 350 tl di teşhir
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

212 carfourdada vardı 7500 yazmışlar aslında 8000 satıkları ürünü tanımıyorlar 350 tl di teşhir

212 carrefour,u bilmiyordum araştırdım yeride bana öyle terski cevahir teknosada bugün hemen herşeyde indirim vardı bizim cihazda 529,da sabitti yine tv olayı k.kartımı çok sarstı acelem yok bekleyeceğim cihazı iyi bilenler haricinde kimse o parayı vermez zaten eninde sonunda düşecekler
  • Arkadaslar selam.

PS3 edindigimden bluray playerimi elden cikarmaya karar verdim. 3-5 ay olmustu sanirim alali. Orjinal kutusunda ve garanti belgesi vs ile gonderebilir ya da istanbuldaysaniz elden teslim edebilirim. Aldigim fiyat olan 369 TLden satiyorum. Ilgilenen varsa pm atabilir.
  • Arkadaşlar Philips Bdp 8000 en uygun fiyata nereden bulabilirim..Bugün MM Güneşliye gittim almak için ellerinde kalmadıgını söylediler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProjectX

Arkadaşlar Philips Bdp 8000 en uygun fiyata nereden bulabilirim..Bugün MM Güneşliye gittim almak için ellerinde kalmadıgını söylediler..

ben televizyondu receiverdi sehpasıydı derken k.kartı olarak çok dağıldım isterseniz cemalbayrak arkadaş bdp 8000,den bahsediyorsa fiyat uygun irtibata geçebilirsiniz istanbuldaysanız,sıfırını bulmak çok zor artık teknosa ve satürn,de teşhir cihazları var onlar bile 500,ün altına inmiyor ama hem görünüşüyle hem işleviyle kalite bir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin967

quote:

Arkadaşlar Philips Bdp 8000 en uygun fiyata nereden bulabilirim..Bugün MM Güneşliye gittim almak için ellerinde kalmadıgını söylediler..

ben televizyondu receiverdi sehpasıydı derken k.kartı olarak çok dağıldım isterseniz cemalbayrak arkadaş bdp 8000,den bahsediyorsa fiyat uygun irtibata geçebilirsiniz istanbuldaysanız,sıfırını bulmak çok zor artık teknosa ve satürn,de teşhir cihazları var onlar bile 500,ün altına inmiyor ama hem görünüşüyle hem işleviyle kalite bir cihaz

212 carfourda var 7500 yazmışlar ama 8000 349 tl teşhir tabi garantisi var
  • quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim cevaplarınız için,

samsungx bdp 8000 teşhir yakından inceleyebildinmi özellikle üst kapakta çizik vs varmıydı, bugün taksim saturn de gördüm iki adet vardı teşhir, ikisininde üst kapagında kılcal çizikler var bu yüzden istemedim..cihaz parlak kasa oldugu için kılcal çizikler ışık vurunca gösteriyor buda rahatsız ediyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim cevaplarınız için,

samsungx bdp 8000 teşhir yakından inceleyebildinmi özellikle üst kapakta çizik vs varmıydı, bugün taksim saturn de gördüm iki adet vardı teşhir, ikisininde üst kapagında kılcal çizikler var bu yüzden istemedim..cihaz parlak kasa oldugu için kılcal çizikler ışık vurunca gösteriyor buda rahatsız ediyor...

sadece rafta gördüm bende mevcut olduğu için malesef incelemedim.

• quote:

quote:

Evet BDP8000.
  • bluray araştırmalarıma göre ;
    CD’lere nazaran sahip olduğu geniş depolama alanıyla yüksek kalitede film izleyip oyun oynamamızı sağlayan DVD disklerin bir sonraki adımı Blu-ray ve HD-DVD, bu yıl piyasaya çıkacak. Son bir senede, iki format arasında 80’lerde yaşanan Beta-VHS video kaset rekabetini aratmayan bir çekişme yaşandı. Son altı ayda Blu-ray, HD-DVD karşısında, sahip olduğu geniş firma desteği bakımından biraz öne geçti.Blu-ray’in çift katmanlı 50 GB’lık yüksek depolama alanının yanı sıra teknolojik olarak da HD-DVD’ye göre daha gelişkin olması, pek çoklarına göre rakipleri karşısında Blu-ray’e büyük bir avantaj sağlıyor. LG BH10LS30 10X Blu-Ray =227,71 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: İ.GÜNEŞ

bluray araştırmalarıma göre ;
    CD’lere nazaran sahip olduğu geniş depolama alanıyla yüksek kalitede film izleyip oyun oynamamızı sağlayan DVD disklerin bir sonraki adımı Blu-ray ve HD-DVD, bu yıl piyasaya çıkacak. Son bir senede, iki format arasında 80’lerde yaşanan Beta-VHS video kaset rekabetini aratmayan bir çekişme yaşandı. Son altı ayda Blu-ray, HD-DVD karşısında, sahip olduğu geniş firma desteği bakımından biraz öne geçti.Blu-ray’in çift katmanlı 50 GB’lık yüksek depolama alanının yanı sıra teknolojik olarak da HD-DVD’ye göre daha gelişkin olması, pek çoklarına göre rakipleri karşısında Blu-ray’e büyük bir avantaj sağlıyor. LG BH10LS30 10X Blu-Ray =227,71 tl

hddvd kaldımıki
  • 8000 fiatına göre çok iyi yanlız 1.4 değil galiba
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.