Şimdi Ara

Bluray veya DVD Player almak istiyorum, Önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradığım DVD veya Bluray Player ama bazı özelliklerinin olmasını istiyorum piyasada baktığım cihazlarda istediğim tüm özellikleri bulamadım.

- Ethernet özelliği olmalı veya wifi bağlantısı kurabilmeli. (Wi-fi olursa daha iyi olur ama şart değil)
    - Optik kablo bağlanabilmeli.
    - HDMI özelliği mutlaka olmalı elimdeki DVD Player'da Scart bağlantısı olup HDMI girişi olmadığı için başkasına hediye ettim. Bu arada HDMI özelliği olunca optik kablo girişinin bir anlamı olmuyorsa optik kablo girişi özelliği olmasa da olur ancak eski cihazımı optik kablo ile ses cihazıma bağlayabiliyordum onun için optik kablo girişi olsun istiyorum.
    - Uzaktan kumandalı olmalı.
    - Divx filmleri Türkçe altyazılı izleyebilmeliyim.
    - USB girişi olmalı ve bu girişe HDD, USB bellek cihazlarını bağlayabilmeliyim.
    - Fiyatı çok uçuk olmamalı.

Genel tercihim Bluray player üzerine çünkü hem yeni teknoloji hem de DVD playerdan biraz daha üstte yeni teknoloji olarak.

Bu özelliklere sahip cihaz var mıdır piyasada veya kullandığınız? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umudovski -- 4 Ocak 2017; 12:21:16 >

• Ben de aynı durumdayım. Şu cihazı düşünüyorum ancak salondaki 5+1 amfime bağlayabilecek miyim ondan emin değilim. Coaxial ses çıkışı var. Benim amfide de Coax girişi var ancak daha önce hiç Coax kullanmadığım için, 6 kanal ayrı ayrı bu hat üzerinden taşınır mı ondan emin değilim.

Eğer 5+1 amfime sorunsuz bir şekilde bağlayabileceksem kesinlikle bunu alacağım.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-bp450-3d-smart-blu-ray-oynatıcı-1139801.html
  • VGroove kullanıcısına yanıt
    Hocam tüplü televizyonumuza olur mu bu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.