Şimdi Ara

BluTV 3 aylık üyelik, Getir 45/20, BiSU ücretsiz damacana ve daha fazlası Huawei AppGallery [BİTTİ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
9
Favori
14.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • getir 20 liralik çek altlimiti nedir? yazmıyor
  • Şartlar ve koşullarda 45 yazıyor.

Bisu mobil ödeme ile siparişe özel diyor mobil ödeme nasıl yapılıyor hiçbir halt anlamadım

edit: evet bkm exp. ile alınca oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 12 Temmuz 2020; 7:43:49 >
  • Bi su siparişi veren var mı. Damacana da geçerli sadece galiba. Onda da damacana değişim ücreti yada depozito çıkıyor. Pet şişe alımında geçerse gerçekten bedava oluyor ve detaylarda aynı adrese tek kullanım hakkı olur yazıyor. Denetleniyor mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben programı kurdum. Ancak hms core kurarken hata veriyor. Durduruldu hatası tekrar girmeye calsissam da aynı hatayı alıyorum. Program ayarında on belleği verileri vs temizledim ama hata devam ediyor. Kapatıp açtım. Programı tekrar kurdum 2 defa ama durduruldu hatası alıyorum bu konuda bi çözüm var mi

• recplayer kullanıcısına yanıt
    SKT bilgisine kampanya koşulları sayfasından ulaştım. Sizde kampanya koşullarına bakabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Notrinova N kullanıcısına yanıt
    neden olmasın hocam. abonelik oluşturun diyin firmanıza. " daha önce aboneliğiniz var mı*" sorusuna, evet diyin. siparişinizi verin. damacanınız olduğu için zaten siparişte damacana ücreti almayacaklar, bedavaya gelecek.
  • 3kere çevirdim 3undede getir kodu verdi aslında eve dondurma stoğu yapılabilir

• McWhite kullanıcısına yanıt
    Açtım şimdi varsa elinde mesajlasak

• pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    4x5 aldım ben şartlarda yazanlar gerçeği yansıtmıyor. Damacana yoksa uğraşmayın hiç.

Tabi dikkat edin gelen eleman paranın nereden ödendiğini bile bilmiyor. Ücret isterse hiç muhatap olamadan geri gönderin.

BluTV 3 aylık üyelik, Getir 45/20, BiSU ücretsiz damacana ve daha fazlası Huawei AppGallery [BİTTİ]
    BluTV 3 aylık üyelik, Getir 45/20, BiSU ücretsiz damacana ve daha fazlası Huawei AppGallery [BİTTİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 12 Temmuz 2020; 10:13:0 >

• blu tv çok az çıkıyor galiba arkadaşlar bende de getir ve oyunlar çıkıyor sürekli
  • Teşekkürler konu içn blutv iyi oldu :))

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.