Şimdi Ara

BluTV 3 aylık üyelik, Getir 45/20, BiSU ücretsiz damacana ve daha fazlası Huawei AppGallery [BİTTİ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
9
Favori
14.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sıcak fırsatlarda kod paylaşımı - satışı- alımı yapmak yasak. Bu sebepten bende 2 uyarı aldım dün. Birinin şikayet etmesinden ziyade konuları gezen yöneticilerin verdiğini düşünüyorum bu uyarıları. Kod paylaşımlarını çek satış konusunda veya forumunda yapmak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamaya giriş yapamıyorum sunucuya bağlantı kesildi diyor aynı sorunu yaşayan var mi

• Huawei mağazasından 140 tl indirim çıktı ama sitede kod geçersiz diyor. Nasıl kullanırız yahu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AF52E9B7

2 ayrı siparişte 45 lira üzerinde kullanabileceğin 20 TL indirim oluyor.
    Hocam merhabalar, öncelikle konu icin tesekkür ederim. Ne yazikki suan fark ettim bu konuyu. Huawei telefonum yok diye bakmiyordum lakin gerekmiyormus

Getir kodlarini getire tanimladiktan sonra son kullanma tarihi ne zamana kadar oluyor acaba?

Az önce getir kodunu aldim uygulamadan Huawei cekler bölünde kazanma tarihi 21. temmuz ve skt tarihi 23 temmuz olarak gözüküyor.
    Bu kodu getir e tanimladigimiz zamanda skt 23 temmuz olarak mi kaliyor yoksa kodu kullanana kadar duruyormu getir uygulamasinda?

Tesekkürleer, iyi aksamlar
  • GlamourSS G kullanıcısına yanıt
    Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Gece derken hocam yani genel olarak: aslında her gün 00:00 ' da değil de en son çevirmeden 24 saat sonra +3 hak tanımlıyor aslında değil mi?
  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Getir kodlarının SKT kampanya detaylarında yazmıyor. Ödüllerim sayfasında yazan SKT'nin geçerliliği olduğunu düşünmüyorum. Getir kodunun SKT hakkında net bir bilgi yok. Ben SKT olmadığını düşünüyorum.
  • 6489426 6 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bana da 50 TL indirim çıktı, ama verdiği kod 17 haneli... kodu giriş yaptığın yer 18 haneli olması gerekli diyor... ben de kodu tanımlayamadım yardımcı olacak var mı... ?
  • Sitesinde 140 TL lik ve 50 tl lik indirim çıktı, şansa bak keşke 3 aylık blutv çıksaydı.

tam çölde kutupayısı misali.
  • çark çevirmeyi kaldırmışlar.
  • Kampanya dün gece 23:59 itibariyle sona erdi.
  • Blutv indirim kodunu nereye giricez acaba

• Blutv kodunu nereye giricez acaba yardımcı olurmusunuz

• Heyismail H kullanıcısına yanıt
    https://www.blutv.com/kupon

Bu adresten kodu aktifleştirebilirsiniz.

• kuponların hepsi pasif olmuş.
  • qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    Pasif olan kuponlar kullanılabilir durumda mı? Çünkü kodların SKT kampanya detaylarında farklıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

kuponların hepsi pasif olmuş.
    Biraz önce 1 hafta önce aldığım Getir kodunu ekleyebildim hesaba. Pasif oldu dedikleriniz hangisi?
  • o kadar indirdim hepsini kurdum son sayfaya bakmak sonradan aklıma geldi. kurulum bittiğinde baktım kampanya sona ermiş. lütfen ilk sayfayı kampanya sona erdi diye güncelleyin. kimse boşuna uğraşmasın.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Güncelledim.
  • Beyler daha önce kullanmıştım damacana fırsatını diğer kodumu yanlışlıkla aynı hesaba girdim gözükmüyor kampanyalarda ve başka hesaba girdiğimde de farklı bir telefona tanımlanmış kod uyarısı alıyorum çöpe mi gitti bisu 18 tl kodum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.