Şimdi Ara

BluTV 3 aylık üyelik, Getir 45/20, BiSU ücretsiz damacana ve daha fazlası Huawei AppGallery [BİTTİ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
9
Favori
14.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane Getir 20 TL kodu girince ne oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    2 ayrı siparişte 45 lira üzerinde kullanabileceğin 20 TL indirim oluyor.
  • Bisu'dan aynı adrese 439459 tane sipariş verenler yüzünden bugün mobil ödemede iki siparişte 5-5 toplam 10 TL kampanyası getirilmiş ve bunları kullanmadan 18 TL'lik kampanya kullanılamıyor. Tebrikler gençler, suistimal etmezseniz olmazdı zaten.

Bunlar aynı Eminönü'ndeki künefe izdihamındaki tipler gibiler.
  • ya program tehlikeli gibi geldi bana uygulamaları kendince otomatik güncellemiş bana sormadan.
  • Bu Süper hediye kazandınız yazdı ama hediyenin ne olduğunu göstermedi, hediyelerim kısmında da bir açıklama yok 6 haneli kod ve 20’ine kadar geçerli.
    Bu arada bir hakkı yine yedi ve ödül yok, ikisini kurtardık en azından ama biri bisu diğeri de bu süper hediye denilen şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç kod geldi ama hangi kod nerede geçerli şuan bilmiyorum. :) Blu Tv kodunu nasıl deneyebiliriz? BluTV 3 aylık üyelik, Getir 45/20, BiSU ücretsiz damacana ve daha fazlası Huawei AppGallery [BİTTİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AhmtOzdmR- -- 14 Temmuz 2020; 9:51:28 >
  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    20 TL indirim yazanlar Getir 45/20, özel hediye ve süper hediye ise oyunlarda geçerli. BluTV gelmemiş sana. BluTV geldiğinde 3 aylık üyelik yazar.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

5-5 kampanyası bende gözükmüyor iletişime geçerek mi öğrendiniz? 1 kişi 1 kere yararlanabilir yazmışlar farklı üyelik açıp mı deliyorlar yuh
  • 12 den sonra denedim 3 hakkım olmasına rağmen çark çevirilmiyorç büyük ödüle çok yakınsın uyarısı geliyor ama blutv görünmüyor kodlarda.

patladı sanırım. 1 senelik uzatabildim blutv yi
  • qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    Haklar 00.00'dan sonra yenilenmiyor. Sabah saatlerinden itibaren çevirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

12 den sonra denedim 3 hakkım olmasına rağmen çark çevirilmiyorç büyük ödüle çok yakınsın uyarısı geliyor ama blutv görünmüyor kodlarda.

patladı sanırım. 1 senelik uzatabildim blutv yi
    Az uzatmışsın hocam
  • Arkadaşlar Bisu üzerinden 10 lu 19 lt damacana paketi almıştım. Şimdi buradan ücretsiz damacana su kodu düştü hesabıma tanımladım ama sipariş ettiğim sular hala paketimden düşüyor ücretsiz olmuyor. Benzer sorun yaşayan var mı?
  • Hesaba tanimladigim getir kodu kullanmadan ucmus sanki suresi vardi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba diğer ülkelerde hediyeleri nedir?
  • Blu tv çıkarabilen varsa helal olsun hiç çıkmıyor

• Getir ve bisu kodlarını burada ücretsiz veriyorum bazıları da 2 3 liraya satmaya çalışıyor beni şikayet etmişler mesajlarım silinmiş hesaba uyarı geldi. Sakın bunlardan parayla almayın zaten çok kolay çıkıyor sürekli bisu getir kodu veriyor bende dağıtıyorum ücretsiz almak isteyenler mesaj atsın 2 3 liralik adamlara para kazandırmayın

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.