|
BluTV | ANA KONU (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar forumdan 3 aylık kod almıştım. Şimdi hepsiburada da 12 aylık kod 137tl olduğunu görünce onuda aldım. Bu kodu kendi hesabıma yüklersem 3aylık kodun üzerine ekler dimi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Resitales
Arkadaşlar forumdan 3 aylık kod almıştım. Şimdi hepsiburada da 12 aylık kod 137tl olduğunu görünce onuda aldım. Bu kodu kendi hesabıma yüklersem 3aylık kodun üzerine ekler dimi.Hocam satışı bitti mi acaba bende alayım dedim de bir aylık olanı gordum
Evet üzerine eklenir hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayır devam ediyor hocam şimdi baktım 1aylık ürün reklamı çıkıyor ama tıkladığınızdav6 aylık ve 12 aylık seçenekleride geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Resitales
Hayır devam ediyor hocam şimdi baktım 1aylık ürün reklamı çıkıyor ama tıkladığınızdav6 aylık ve 12 aylık seçenekleride geliyor.Tamam hocam sagolun
Bende 12 ay kod aldım 3 aylık kodum aralıkda bitiyor bugünden itibaren saymaya başladığı için kodu sonra kullanmaya karar verdim
Üzerine ekleniyor hocam benim kodum bitmeden alıyorum ve direkt uzatıyor süreyi
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Digital
Üzerine ekleniyor hocam benim kodum bitmeden alıyorum ve direkt uzatıyor süreyiSağolun hocam sizin mesajınızı görünce forumdaki arkadaştan 9 aylık üyeliği 65 liraya aldım. 3 aylık kod şeklinde verdiği için istediğiniz şekilde de uzatılabiliyor. Bakalım Memmun kalacak miyiz. Şuanda Evde Dsmart GO, Bein connect, Tv+, Netflix ve Amazon Prime Video hali hazırda kullanılıyor.
Hafta sonu ücretsiz yapılmış diye bakayım dedim indirip izleme yokmu telefona bi diziyi?
BluTv iyi bişey midir ? Haftasonu ücretsiz diye üye olmuştum, biraz önce mail atmışlar bana özel yıllık %60 indirim diye, tıkladım baktım yıllık 106,80 tl. Netflix ve Amazon kullanıyorum, BluTv gerek var mı, alınır mı ?
-
yıllık 105 liraya iyidir hocam. kendi yapımları güzel ve hbo arşivl dizileri var. Ayrıca birkaç tane de The Handmaids Tale gibi güncel kaliteli diziler var.
-
Sr. Ávila adlı hbo yapımı dizi yi eklemişler sopranos bitsin ona geçeceğim izleyen varsa nasıldır acaba :)
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
Hafta sonu ücretsiz yapılmış diye bakayım dedim indirip izleme yokmu telefona bi diziyi?Hangi diziyi izleyeceksin hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: YOURMOVEHangi diziyi izleyeceksin hocam?
Alıntıları GösterSaygı için sordum ama korsan siteden izliyorum blutv sadece kendi uygulamasından izletiyor galiba
arkadaşlar...blu tv çıplak dizisini yayından kaldırmış niçin erotik sahneler olduğu içinmi yapımda rütük baskımı yapmış derhal kaldırın yapımı diyerek emirmi vermiş sansürcü kurum rütüke gıcık oluyom yawu...!!!...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 18 Aralık 2020; 22:44:8 > -
Merak etmeyin @kartilkisi pin özelliği ekleyip geri yükleyecekler. -
Friends , the bing bang theory , shameless ,fringe,blindspot tüm sezonlarıyla blutv de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one a day -- 24 Aralık 2020; 22:14:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: one a day
Friends , the bing bang theory , shameless ,fringe,blindspot tüm sezonlarıyla blutv deValla içerik gittikçe güzelleşiyor hbo dizileri olmasıda çabası
-
quote:
Orijinalden alıntı: denile
Merak etmeyin @kartilkisi pin özelliği ekleyip geri yükleyecekler.eklenmedi değil mi hala?
shameless gibi bir dizi problem çıkarmıyor ama yerli yapım olan "çıplak" dizisi sonradan açılacak olan yetişkin kategorisine eklenecek. yersen işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 30 Aralık 2020; 11:48:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X