< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 10 Ekim 2020; 13:34:45 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 10 Ekim 2020; 13:34:45 > |
Güncel filmler yok! Çoğu eski. Eski olanlar internette 1080p mevcut.
Yerli filmler yok! Yeni filmler eklenmiyor. Son olarak börü geldi. Ne arşiv olarak yerli film var, ne de yeni olarak. Çoğunu netflix aldı. Ücretsiz deneme yok! (Kaldırıldı) Sıfır bir olmasa inan üye oranı yarı yarıya düşer. Yani koca netflixi öldürmüşsün resmen :) Netflix aboneliğim yok. Blu tv de yok. Ama ikisinide denedim. Blu tv netflix gibi olması için 10 yıla ihtiyacı var. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 19 Nisan 2019; 18:58:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
blutv iyi demek için gerçekten çöp oğlu çöp olmak lazım. bir de netflix ile karşılaştırmış. eşek ile aslanı karşılaştırmak gibi birşey bu. az önce sırf the walkind dead dizisinin 10. sezonunu izlemek için üye oldum. bir de ne göreyim. sadece 10. sezonun 16. bölümü var. yani son sezonun son bölümü. amaç ne ilk gören a bak 10 sezon ve tüm bölümler var deyip üye olsun diye. tam bir türk malı firması yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biruye2uye -- 10 Ekim 2020; 1:32:38 > |
Ciddi ciddi okurken bu istemsizce kahkaha attırdı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hayır yok! Yerli dizilerde de sadece TV'de yayınlanmış dizilerde sansür olabiliyor. Misal Kuzey Güney dizisinde küfürler bipleniyor, o kadar! Onun dışında herhangi bir sansüre rastlamadım. |