Elimde bm800 vardı. Biraz araştırdım baktım phantom powerla iyi çalışıyo diyolar. Gittim phantom power aldım fakat 0 etki yapıyor. Sorun ne olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
BM800 ve Phantom Power Ses Çok Az
-
-
up up up
-
Aldığınız ekipmanı belirtebilir misiniz? Normalde bm800 kondenser tipi bir mikrofon ve 48v yani phantom power ile çalışıyor. Bu tür mikrofonlar daha az voltaj ile çalıştığında diyaframdaki hareketlenmeden elektrik üretemeyecek kadar zayıf kalıyor. O yüzden kaydettiği ses çok az duyulur. Aldığınız ekipmanı da yazarsanız bir bakalım atladığınız bir şey mi var diye.
-
bm 800 ü 2017-2018 yılında kullandım .
amazonAlfais AL-4687 7.1 USB to Audio Çevirici Harici Ses Kartıhttps://www.amazon.com.tr/Alfais-AL-4687-Audio-%C3%87evirici-Harici/dp/B07QZKB8S4aylarca araştırdım . usb en yüksek voltaj veren ses kartı buydu. Alfais yazdığına bakmayın. Aliexpressten çektikleri için alfais yazıyor . En yüksek voltajı sağlayabilen en iyi ses alabileceğiniz Ses kartlarından birtanesidir. Kondenser mikrofonların voltajları usb ses kartının kaldırabileceği birşey değil .
-
Mikrofonun markasını bulamadım ama sıradan bir Bm800 diyebilirim ancak.
-
Phantom power varken de bu gerekli mi hocam? Fiyatı bir şey değilmiş tek eksik buysa 10 numara benim için
-
Bilgisayarınızın mikrofon girişi var mı ayrıca yoksa kulaklık ve mikrofon tek girişten mi takılıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani ne demeye çalıştığınızı tam anlamadım ama jak girişlerinde denediğimde sadece 2 jaktan ses aldım
-
phantom power varken (ses kartı) benim söylediğim usb aparatına ihtiyacın yok . Lakin ne kadar iyi seskartı phantom bilmiyorum . İyi bir çıkışı varmı emin değilim. Başka bir ses kartında denesen daha iyi olur . En azından sorun ses kartındamı mikrofondamı anlaşılabilir .
-
Şunu demeye çalıştım. Kulaklık ve mikrofon girişleri ayrı mı laptop üzerinde yoksa tek girişten kulaklık+mikrofon mu bağlanıyor?
ayrı hocam
-
O zaman bağlantıda hata olma şansı olmaz. PC ses ayarlarında kayıt cihazının gain seviyesi düşükse artırmanız gerekir.
Denetim masası ses kısmında yüzde yüz yaptım ama ayrı bir ayarı varsa bilmiyorum
-
upupup
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X