|
Bildirim
Sivil araç versiyonu için yeni motor tasarlaman gerek kullandıkları motor çok verimli değil standartların çok üstünde ayrıca sivil verisyonu için yatırımın karşılığını almak kısa vadede imkansız ihraç etmediğin sürece tabiki ve ihraç etmekte kolay değil marka değeri olamayan bir ürünü yurt dışında kimse almaz ucuz ve kaliteli yapıp satman gerek bunuda anlatman için iyi bir reklam vs derken bmc bunu yapcak firma değil ne tecrübe olarak nede maddi olarak...
|
Silahlarımız hiç de ucuz değil. ABD'li alternatiflerinden bir tık daha pahalı hatta. Kalitesinden ve sağladığı memnuniyetten dolayı ilgi görüyor. TR üretimini dandik Rus mallarıyla bir tutmayın. TR üretim konusunda belli standartları sağlayan nadir ülkelerden.
|
Neden inatla sivil satışa sunmamak için bu kadar diretiyorlar merak ediyorum doğrusu. Çok güzel bir araç yapmışsınız bu kadar da talep varken daha düşük maliyetli sivil versiyonunu yapıp satışa sunup oradan da gelir elde etmenizin ne zararı var acaba. Hummer örneğinde olduğu gibi hem askeri hem sivil versiyon yapılabilir düşüncesindeyim.
|
Haberi okumamışsın. Değil 50; 50.000 asgari ücrete alamazsın, sivile satışı yok.
Tasarım on numara olmuş, emeği geçenlerin ellerine sağlık. |
Özelliklerini iyileştirip daha sonra mega starların bu araçları reklam yapması için para verip bu araç tam para babaların gözdesi olacak cinsten. Hummer a benzetiyorum bu aracı. ![]() |
|
|
Tasarımı bayağı geliştirmişler. |
tırı vırı bıraksınlar. maks 50 asgari ücretle alabilecek miyim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 25 Ocak 2021; 21:51:47 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 25 Ocak 2021; 22:25:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 25 Ocak 2021; 22:38:29 > |
Emisyonları karşılayamıyorlar diye biliyorum. Ama elektrik ile emisyon problemi çözülebilir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 26 Ocak 2021; 0:36:28 > |
|
|
|
|