Şimdi Ara

BMC'nin zırhlı SUV modeli Tulga'nın sürüş testlerine ilişkin kısa bir video paylaşıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Daha çok yeni bu girişim. BMC'nin şu an odağı askeri pazar olduğu için o tarafa girişimde bulunmuyor. Zamanla olabilir belki.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt

Küçük hacimden yüksek güç elde etmek zor şartlar altında kullanılacak ve uzun ömür beklenen zırhlı ve hayli ağır bir araç için mantıklı değil. Dikkat ettiyseniz max güç değeri 2500 devirde. Odaklanılanın düşündüğünüzden farklı şeyler olduğunu buradan da anlayabilirsiniz. Yollarda göreceğimiz sivil bir araçtan bahsetmiyoruz sonuçta..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5 litre 4 silindir motoru yapmayı nasıl başarmışlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 26 Ocak 2021; 23:52:56 >
  • yc#1 kullanıcısına yanıt

Tamam da kral, kim "hız" dedi ki? :)

Hız ile ilgili bir beyanatta bulunmadım, güç / verimlilikten bahsettim. Beygir bir güç birimidir.

• mail_er kullanıcısına yanıt

Eyvallah haklısınız. Yine de, sizin mesajınızda belirttiğiniz minvalde değerlendirilince bile verimsiz gibi geldi bana. Litre başına 55 HP gibi bir değere tekabül ediyor.

Belki de uygun bir değerdir.

• Ülkede otomobilin her türlüsü yapılıyor ama yerli otomobil falan yapamıyoruz ya çoğh innginçç

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Hocam binek araç gibi düşünmemek lazım ağır yük taşıyan araçlarda beygirden feragat edilip torka ağırlık verilir genelde. Mesela fiat Ducato 2.3 Multijet 130 hp tork olarak 320 civarı diye hatırlıyorum.
  • Turboyu büyütüp yazılımla sıkıştırma oranını arttırmak, gücü arttırmak için çoğu zaman yeterli olur. Ama "dayanıklılık ve yakıt sarfiyatı" konularında tavizler vermiş olursunuz. Özellikle "sorunsuzluk" askeri alanda en çok istenen özellik. Bu nedenle motor gücünün sınırlandırılmış olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.