Şimdi Ara

BMW 1.16d mi, 3.18i mi? LÜTFEN KARAR VERMEME YARDIMCI OLUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar az km için dizel almak çok mantıksız bence
  • 318 alınırdı, ki bir çok donanım standart led farları gilan ayrıca m paket ile gelicek özelliklerde olunca tadınsan yenmezmiş ama, hayırlısı nasip bu severek binin 1 seriside olsa zevkli araçlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 318İnin hızlanması benim hoşuma gitmedi.
  • kendime göre 20.000km yi baz alarak hesap yaptım

1.16d 52 litre 1 depo ile şehiriçi 800km yaptığını varsayıyorum; 20000/800=25 depo 1 depo 52 litre x 3.40 tl = 177tl x 25 depo = 4420tl

3.18i 60 litre depo ile şehiriçi 600km yaptığını varsayıyorum; 20000/600=34 depo 1 depo 60 litre x 4.30 tl = 258tl x 34 depo= 8770tl

yani 5-6 yılda benim yakıt tasarrufum max 4000 tl, diyelim 40.000km gezdim 8.000 lira. 8.000 lira için istemediğin karı ile evlenir misin? evlenmem aga

edit: 3 serisinin depo 60 litreymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepyusuf -- 3 Mart 2016; 14:53:31 >
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Hocam araçla,tavsiyeyle pek ilgim alakam yok ama ,
    Hiç güleceğim yoktu gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Hocam araçla,tavsiyeyle pek ilgim alakam yok ama ,
    Hiç güleceğim yoktu gerçekten.

aha mizahı sağlam bir tane adam buldum, gül abi gül güldürebildiysem ne mutlu bana

Çok güldüm valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armany

Yıllarca dizel kullandıktan sonra birkaç ay önce sıfır m paket 318i aldım, şehiriçi 35 şehirdışı 25 kuruş yakıyor, iyi ki benzine dönmüşüm diyorum. Belki dizelden yüksek yakıtı ama aradaki konfor, sessizlik ve sürüş tadı için fazlasıyla değer. Bir daha dizele dönmem diye düşünüyorum,hatta daha da yakacak 520i de gözüm

Hocam 5.20 iler ocak söndürüyor.1.5 yeni motor gibi değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Çok güldüm valla.

aha mizahı sağlam 2 oldu yok mu arttıran gül abi gül gülmek gibisi yok.
  • Hocam Ben Olsam 3 Serisini Alırdım eger değiştirme imkanın varsa bi 3 serisini değerlendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanntsn

Hocam Ben Olsam 3 Serisini Alırdım eger değiştirme imkanın varsa bi 3 serisini değerlendir.

şimdi inceleme fırsatım oldu 3.18i m (joy) paket ile 320i m (plus) paket arasında fiyat ve donanım farkı var.

yani m plusta olanlarıda eklersem 3.18i nin bana gelişi 106 felan oluyor. hemde yeniden özel sipariş olmuş oluyor. satış temsilcisi vuracak beni sonunda
  • 3 20 i alabilirsen yakıt da üzmez fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Ben de yılda 24-25 bin km civarı yaptığım halde benzinli ve dizel arasında kalmıştım. Sonunda 116d aldım.
    Sizin kadar az km yapacaksam dizelin yüzüne bakmazdım. Hele ki 3 serisi söz konusu ise...

hatunu derhal ikna etmem lazım
    Bu mesaja eklenen görseller:

BMW 1.16d mi, 3.18i mi? LÜTFEN KARAR VERMEME YARDIMCI OLUN

Ahahahah

3.18i + m paket

Gonlunden 3 geciuorsa satis sorumlusunu takma bence senin 1 i illaki birine satarlar

• 3.20i M paket keyifle binilir
  • Sık sık f20 ve f30 kullanan biri olarak, surus kalitesi anlaminda bir farklari olmadigindan supheniz olmasin diyorum. Hatta f20 daha kivrak ve daha keyifli geliyor bana. Az km yapacaginiz icin, f30 almaniz daha mantikli olur. Prestij ve ic mekan genisligiyle one cikar.

• sigarayı bırakma karşılığında hatunu ikna ettik çok şükür

şimdi benim siparişe (1.16d) müşteri bulmak lazım, 3.20i alamam beyler bana gelişi 110.000 i geçiyor.
  • araçların her ikisinide bugün inceledim;

1 serisi gerçekten basık, ön koltuğu kendime göre ayarlayıp arkaya oturdum diz mesafesi idare eder ama arkada dik olarak oturunca nerdeyse saçlarım tavana değecekti. kafamla tavan arasına 2 parmak ancak giriyordu. araç tam insan kalıbına göre üretilmiş ferah bir iç alan yok arka koltukların sırt yaslanma yerlerindeki açı çok dik yayıla yayıla oturamazsınız şaft tüneline diyecek lafım yok tam bir facia sunroof un iç perdesini açınca içerisi biraz daha aydınlanıyor ferahlanıyor. birde benim siparişte sunroof ta yoktu bu nedenle kötü oldu.

3 serisini inceledim + sürdüm verdikleri araba 170hp lik 3.20i ydi. aracın hangi modda olduğuna bakmadım (unuttum) düz bir alana gelince gazı kökledim performans iyiydi beğendim vites geçişleride güzel

içine gelirsek 1 serisinden %30 daha ferah şaft tüneli aynı ama arka koltukta ayağını kaldırıp sağdan sola geçmek daha kolay 1 serisine göre geniş yani arka koltuğun açısı güzel yayıla yayıla oturabilirsiniz. kararımı 3.18i den yana kullandım.

1 serisi genç işi aile arabası değil, aile alacaksada karı koca 2 çocuk fazlası sığmaz bu arabaya

Bu mesaja eklenen görseller:

BMW 1.16d mi, 3.18i mi? LÜTFEN KARAR VERMEME YARDIMCI OLUN

• hayırlı olsun, en mantıklısını yapmışsınız. 5-6 yıl kullanacaksınız, evlisiniz vs. 1 serisi size zamanla küçük gelebilirdi hem iç hacim hem bagaj olarak.

Yalnız 1 serisini hiç incelemeden sipariş verdim demişsiniz nutkum tutuldu açıkcası :) Ayakkabı alırken bile kaç tane model deniyoruz. Araba incelemeden alınır mı hocam :) Önünde RR logosu dahi olsa bir test sürüşü yapmadan, istediğim pakette olanı gözümle görmeden hayatta sipariş falan vermem şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 5 Mart 2016; 19:49:40 >
  • Hayırlı olsun 1 serisinde daral gelirdi tüm aileye

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.