Şimdi Ara

BMW 1.16d mi, 3.18i mi? LÜTFEN KARAR VERMEME YARDIMCI OLUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3.18i m ile 320i ed sportline arasında ötv yi düşünce 4 bin fark var. 320i ed alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

3.18i m ile 320i ed sportline arasında ötv yi düşünce 4 bin fark var. 320i ed alın derim

abi m paket başka birşey yaa ondan vazgeçemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    4 bin farkla 170 beygirlik motorun yanısıra, hifi hoparlör, elektrikli hafızalı koltuklar, katlanır ayna, gelişmiş gösterge paneli ve daha aklıma gelmeyen bir çok donanımı satın almayacak mısınız ?

Sportline da zaten spor koltuklar var. Tek fark alcantara yerine deri. Direksiyonda kırmızı dikişli çok güzel. Belki m direksiyon opsiyonlu bulursunuz.

M paket dediğiniz zaten ileride verir 3 lira çevirirsiniz m pakete. Hem orijinal sportline tamponları sizde kalır. M tamponlarla vuruktu boyaydı sorun yaşamazsınız. Verir yenisini alırsınız.

Ben arada 4 bin fark varken iki kıytırık tampon için 318 alınmaz diyorum.

Eğer benzinli alınacaksa yaktığına değecek kadar gitmesini isterdim şahsen.
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    3.20 ed 40.yil için fiyat aldınız mı

Myfest kampanyası ile servis kasko hediye ve indirimlerle 160 lira civari alan vardi hatırladığım kadariyla. Yani otv siz kac para olduki 3.18 m pakete kaldiniz. 140 k ya internette var hemde estoril mavi. Size 96 liraya geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Myfest kampanyası ile servis kasko hediye ve indirimlerle 160 lira civari alan vardi hatırladığım kadariyla. Yani otv siz kac para olduki 3.18 m pakete kaldiniz. 140 k ya internette var hemde estoril mavi. Size 96 liraya geliyor.

95.000 liram hazır. 3.18i 103.000 e geliyor.

8 bin açağım var şu an.

160.000 olan araç 112.000 e geliyor.

o dediğiniz araba efsane ama gücüm 3.18i ye yetiyor.

• 5 yıl sonra hangisini daha kolay satarsın onu da düşün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

95.000 liram hazır. 3.18i 103.000 e geliyor.

8 bin açağım var şu an.

160.000 olan araç 112.000 e geliyor.

o dediğiniz araba efsane ama gücüm 3.18i ye yetiyor.

3.18 m plus 150 bin lira size geliyor eğer otv siz 103 lira olursa. Ya affedin ama 145 e aralik ayinda c 180 amg veriyorlar di diye hatırlıyorum. Hatta 3.20 ed 40.yil paketi ise 155 civari ama arac full un fulu.

Yani 2-3 ayda ne oldu böyle. Bi de myfest kampanyasida yok şu an. Oradan da 8 bin TL kaybiniz olmuyormu. Yanlış biliyorsam uyarin lutfen.

• quote:

araç üretime girmiş yattı bizim iş

emre; sakin kullanmıyorum.

Hocam sağlık olsun, 1 kasa da yeterince iyi bir araç hem sakin kullanmıyorum demişsiniz bu da şu manaya gelecek ciddi bir yakıt tasarrufu yapacaksınız hiç şüpheniz olmasın. Dizel ile benzinlide ekonomi farkı gaza rahat basmada ortaya çıkıyor. Gaza basmayarak arkasında ki insanları verem edenler var, onlar için yeni nesil benzinli araçlar birebir ama gidip buna rağmen dizel alıyorlar sonra da egr doldu partikül tıkandı falan şikayetler bitmiyor. Hangi aracın daha ekonomik olduğu kullanıcısına göre değişir, mesela ben 2.0 dizel altına inmiyorum çünkü bulunduğum yer ve yaptığım yolda genelde rampa var ve seri kullanırım, benzinlide 15lt yaktığım yolda aynı kullanımda dizel ile aracı bağırtmaya bile gerek kalmadan 8lt yakıyorum.

• 25 ocakta teslim aldık engelli indirimiyle haftanın 5 günü okula gidip geliyorum 32 km gidiş geliş onun dışında babannem üzerinden aldık onu hastaneye getirip götürüyoruz uzun yola falan çıkmıyoruz yılda max 8 bin km 5 yılda 40 bin km yaparız muhtemelen. Araca gelirsek araç kaliteli önden çok çok güzel duran bir araç ama iç hacmi çok dar. Arkası 2 kişilik ama 3 kişi de sığabilir. Bizim ailemiz küçük insanlardan oluştuğu için arkaya 4 kişi de binebiliyor tabi kısa mesafe için. Biz aralık başında aldık 1.16d joy paket + sunroof 75.500 tl 2 yıl kasko 3 yıl bakım hediyesi vardı işlemler uzayınca satış temsilcisinin de bir hatası var sanırım 2 yıl kaskoyu vermediler biz de çok üstelemedik. 3 yıl bakım 2500 sayarsanız 73.000 e geliyor 73.000*1.45=105.850 ye gelmiş oluyor araç. 2 yıl kaskoyu da verseler 70.000 deseniz 70.000+1.45=101.500 e gelmiş olacaktı ki o haliyle baya uygun olacaktı. Her neyse bizim baktığımız araçla 3 serisi arasında fiyat olarak fark yüksekti ama 3 serisi her yönüyle mükemmel. Bana soracak olursanız m paket olmasın 3 serisi olsun. Şu an bizim aldığımız aracı 115.000 e veriyor bayiler pazarlıkla ama 2. ellerini takip ediyorum yaşadığım şehirde aynı aracı 3500 km de 101.000 e koyan olmuştu kazasız boyasız uzun süre satamadı yani ikinci eli hem değer kaybediyor hem de yavaş gibi geldi bana. Tüm bu baş ağrıtıcı detayları da aralıkta verilen fiyatlar şimdiki fiyatlar ve 2. eli karşılaştırasınız diye verdim. Siparişi değiştirip 3.16 alabiliyorsanız onu ciddi şekilde düşünün ama değiştiremiyorsanız da hayırlı olsun aracınız iç hacmi dışında mükkemmel bir araç.

• 3 serisi alındı pişman mıyım? değilim.

şehiriçi dur kalk bol kasisli yollar ortalama 9.5-11 arası değişiyor. (comfort) şöyle izah edeyim 100 liralık benzinle 250km gidiyor. akıcı trafikte ~300km leri bulabilir. (ben genelde kısa mesafe hep dur kalk olan yollarda kullanıyorum)

şehiriçi akıcı trafikte 7-8 litrelere düşüyor. araç şu an 200km de bu model hakkında sorusu olan varsa yardımcı olurum.
  • Hayırlı olsun, insanın istediği araca binmesi hepsinden güzel.

• 3 serisi mükemmel. 1 serisi polo gibi

• 1 serisi sınıfında ilk 3'e bile giremez, golfün a3'ün gerisinde bir araç. hiç düşünmeden 318
  • 1 serisinin sürüş dinamikleri açısından sınıfında muadili yok. Ancak 3 serisi alınabilecekse 3 serisi alınmalıdır. Hayırlı olsun.

a3 ve a serisi ise kaliteli/konforlu araçlardır bu sınıfta, ama normal C sınıfı araçlar ne ise onu verir sürüş özellikleri olarak.
  • quote:

3 serisi alındı pişman mıyım? değilim.

şehiriçi dur kalk bol kasisli yollar ortalama 9.5-11 arası değişiyor. (comfort) şöyle izah edeyim 100 liralık benzinle 250km gidiyor. akıcı trafikte ~300km leri bulabilir. (ben genelde kısa mesafe hep dur kalk olan yollarda kullanıyorum)

şehiriçi akıcı trafikte 7-8 litrelere düşüyor. araç şu an 200km de bu model hakkında sorusu olan varsa yardımcı olurum.

Merhabalar,aranıza ,2016 3.18i Joy, İmperial Blue 13.000 Km,alarak katıldım..İlk BMW sahip oluşum,daha evvel Audi ve Mercedesim olmuştu,Açıkçası konfor,gidişi,motor sesine hiçbir şey diyemem ancak ses sistemi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı, burdan 3.18i sahiplerine sormak istediğim bir kaç soru var,cevaplarsanız memnun olurum!

1.Ön Park sensörü yok,nerde taktırabilirim.

2.Aynalar katlanmıyor,buna çaremiz var mı?

3.Kış lastik olarak hangisini tavsiye edersiniz ve arka 2 Tane yeterlimidir?

4.Ses sistemi olayını garanti bitene kadar nasıl biraz daha iyileştirebilirim?

5.Sunroof kalibrasyonu nasıl yapılır.

6.Araç hep Comfortta çalışıyor ben her defasında msanuel olarak eco'ya alıyorum,bu hep böylemidir?

7.Hiç sormadım ama Wv'deki gibi garanti bittikten sonra iyi niyet BMW'dede varmı?

8.Herkesin dert ettiği trim sesini anlayamadım bu nedir ve ne yapılabilir sıfırlamak için?

9.Gündüz Gösterge ışıkları farlar otomatikte iken hiç yanmıyor bunu nasıl çözebilirim?

10.Sizlerin benim aklıma gelemeyen karşılaştığınız başlıca sorunları varmıdır, varsa nelerdir?

Hepinize Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.