Şimdi Ara

Bmw 1.16i - Volvo S60 T4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araç alma arefesindeyim, ancak bir türlü karar veremiyorum.Aylık 1300 km yol yaparım bunun 1000 km si şehir dışı olur. 65000-70000 civarı biraz performanslı ve güzel bir araç arıyorum.

Aklımda

2012 model yeni kasa BMW 1.16 i ve 2011 model Volvo S60 T4 model var.

Fiyatları aşağı yukarı aynı. Volvo biraz daha fazla yakıyor sanırım ama daha konforlu ve geniş diye düşünüyorum. BMW ise daha spor ve daha az yakıyor. Sağlamlık konusunda ikiside aynı düzeyde diye düşünüyorum.

Araçları kullannanlar ve bir fikri olanlar bilgi verirse sevinirim.

• Volvo tabiki sınıf farkı da var.Bagajı küçüktür ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Bagaj çok öenemli değil hocam, beni asıl düşündüren nokta iki arac arasındaki yakıt tüketim farkı.Volvonun çok yaktığı söyleniyor, bmw ile çok fark edermi ona karar veremedim.
  • Saglamlik konusu ayni duzeydedir fikrinize katilmiyorum. Ben tercihimi volvodan yana kullanirdim.

• Volvo S60 guvenlik testlerinden en yuksek puan alip cikanlardan. Son durumu bilmiyorum ama bir ara en iyisi idi.

• Volvo derdim cok asiri bir fark yok yakitlarinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo forumuna yazarsaniz daha detayli cevap alabilirsiniz yakit tuketimi icin. Ancak diger tum kosullarda S60 daha mantikli gozukuyor. Guvenlikte de S60 in yanina yaklasamaz sehirici guvenlik sistemleri dahil :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    volvo s80 2.4d
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet güvenlik ve konforu beni cezbediyor. Fabrika verileri ortalama yakıtının 7.4 olduğunu gösteriyor ve bu benim için makul. Hatta 8 ortalama bile kabul edilebilir benim için. Ama gerçekte ne kadar olur bu konuda bilemiyrum.
  • S60 test ettim bmw 1.16 d.otomatik yeni kasa.

Volvolar saha sessiz daha kaliteli. Ama nedense bilmem bmw cok daha keyifli heycan verici geldi bana. Belki arkadas itis nedeniyledir.
    Unutmadan v40 advance de sehir ici otomatik fren yapma hayalet ekran vs var.
    Bmw de joy paket sunroof zenon geri gorus kamerasi var.
    Ben olsam kar kis olmayan bir yerdeysem vmw alirdim

• Evet BMW 1.16i yı kullananlar daha keyifli olduğunu söylüyorlar. Aracı genelde Burdur ve ıspartada kullanacağım, yılda 3-4 defa yoğun kar yağışı olur. Uuzn süredir arkadan çekişli araç kullanmadım nasıl olur bilemiyorum.
  • Forumdaki herkes Volvo der ama gidip Bmw alır
  • Ben Bmw alirdim

• Hay allah, kafam iyice karıştı.
  • kafa karıştırmaya hiç gerek yok.
    S60 116nın içinden geçer önce bunu bir bilelim.Yani konfordur kalitedir şudur budur karşılaştırmak bile zulüm olur volvoya.
    yakıt olarak ikisinin arasında 1 litre oynar.ikisi de 1.6 turbo araçlar biri 180 öteki 136 beygir fark bu.
    Hele hız sabitleme modunda uzun yolda yakıtları çok yaklaşır birbirine.
    100km de fazladan 5 lira vermeyeyim diye 116 alacağınıza 38liği dayayıp kafanıza sıkın daha iyi.
  • bmw ortalama 2 litre daha az yakar. 8 ileri viteste yüksek hızlar için oldukça iyi. birde bakım durumu var, bmw de çok daha kısa aralıklar mevcut, yakıttan kazandığı avantajı bu noktada kaybedebilir.
  • s60 ile 1 serisini kıyaslamak s60'a yapılan bir hakarettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 18 Kasım 2015; 1:00:44 >
  • 2.el kaygısı yoksa Volvo. Yok bi kac ay sonra satarim dersen Almanlar altin gibidir bu konuda

• D2 S60 olsa belki dusunurdum ama V40 degil S60 sonucta ve T4

Dusunecek ne var ki ? S60 alir hafif hafif uzarim

• BMW 1.16 i ile Volvo S60'ı güvenlik konusunda kıyaslayamazsınız, bu konuda Volvo ezer geçer. BMW 1.16 dediğiniz gibi konforlu ve gösterişli bir araçtır. Ama S60 da bence tasarım olarak oldukça çekici ve konforlu bir araba. Yakıt konusunda da aralarında dağlar kadar fark yok. Ben tercihimi S60'tan yana kullanırdım.
  • Konfor Performans Güvenlik her türlü S60

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.