Şimdi Ara

Bmw 1.18 Sportline ve M paket Farki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bi kac gün içinde kismetse 1.18 alacagim butcem kisitli m paket beni biraz zorluyor o yüzden simdilik sportline a yoneldim iki paket arasi 9 bin lira fark var birisi bana farklari aciklayabilirmi ve verecegim fiyat farkina m paket degermi simdiden tessekurler cevaplariniz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle değer.M direksiyon,alcantara döşeme ve detaylar ve body kıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence m paketisiz BMW çöp. Standart direksiyonu çok itici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracberkk

Arkadaslar merhaba bi kac gün içinde kismetse 1.18 alacagim butcem kisitli m paket beni biraz zorluyor o yüzden simdilik sportline a yoneldim iki paket arasi 9 bin lira fark var birisi bana farklari aciklayabilirmi ve verecegim fiyat farkina m paket degermi simdiden tessekurler cevaplariniz icin

sportline'da standart olarak 16" jantlar gelir (205 mm lastik ile), dışarda tampon gibi yerlerde ufak tefek ayrıntılar mevcuttur, içerde spor koltuklar (kırmızı dikişli), altı kırmızı şeritli piano black kaplama gelir, kırmızı dikişler kapı içlerinde, direksiyonda felan da vardır

M paket ise komple farklıdır, önde 225 mm arkada 245 mm lastikli 17" jantla gelir, ön arka tamponları farklıdır, koltuklar yine spor ama alcantara kumaştır, M direksiyon vardır, aliminyum hexagon kaplamaları vardır, tavanı antrasittir

Benim tavsiyem ya sunroof içeren joy paket alın, yada komple M paket alın, bütçe sınırlıysa sunroof M direksiyon ve deri döşeme içeren joy paket iyi bir tercih olacaktır

Sportline çok tercih edilmiyor, çünkü sıfır alırken bi 17" jantla M direksiyon alsanız ekstra, fiyatı M paket fiyatına geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverusta -- 20 Temmuz 2016; 9:45:04 >

• M paketi zaten yazmışlar öncelik herzaman M dir ancak alırken benim de bütçem biryere kadar olduğu için Mayfestte One Edition modelini aldım.Hala devam ediyor olması lazım 17" jant(205 50 R17), deri koltuk, sunroof, elektrokrom katlanabilir ayna, krom çıtalar, karartmalı arka camlar ekleniyor ve araç rengi de metalik oluyor. Tek beğenmediğim yanı direksiyonu. Benim fikrim joy paket jantları ve koltukları güzel olan bi aracı olduğundan kötü gösteriyor. Üstte de söylendiği gibi sunrooflu joy alıp deri kaplama ve jantlar değiştirilebilir.One Edition paketini de inceleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayfr7 -- 20 Temmuz 2016; 11:34:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracberkk

Arkadaslar merhaba bi kac gün içinde kismetse 1.18 alacagim butcem kisitli m paket beni biraz zorluyor o yüzden simdilik sportline a yoneldim iki paket arasi 9 bin lira fark var birisi bana farklari aciklayabilirmi ve verecegim fiyat farkina m paket degermi simdiden tessekurler cevaplariniz icin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-makyajli-boyasiz-kazasiz-tertemiz-bmw-1.18i-mplus-314977009/detay

• Sifir 1.18i almayin

2012-2013 makyajsiz 170 ps lik alin kesinlikle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Sifir 1.18i almayin

o tipteki bir arabayı kim ne yapsın allah aşkına ya, yenisinin tipi 10 kat daha iyi, performans olarakta at eşek değiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverusta -- 20 Temmuz 2016; 13:27:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverusta

quote:

Sifir 1.18i almayin

o tipteki bir arabayı kim ne yapsın allah aşkına ya, yenisinin tipi 10 kat daha iyi, performans olarakta at eşek değiller

He degiller kardesim he

Bmw 1 serisi komple tipsiz zaten ama 170 ps kullan da konus .

• quote:

quote:

quote:

Sifir 1.18i almayin

He degiller kardesim he

1 yıl kullandım kapak oldu mu kardeşim

170 hp estoril 118i, plakasını da yazayım ister misin ? Şimdi de şirket 116i'si kullanıyorum.

makyajlı 1 serisi ciddi olarak düzgün tipli bir araç, eskisinden fersah fersah ileride.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sifir 1.18i almayin

He degiller kardesim he

1 yıl kullandım kapak oldu mu kardeşim

170 hp estoril 118i, plakasını da yazayım ister misin ? Şimdi de şirket 116i'si kullanıyorum.

makyajlı 1 serisi ciddi olarak düzgün tipli bir araç, eskisinden fersah fersah ileride.

Ya birak kullanmismis aradaki farki anlamiyorsan diyecek laf yok . Sirket araciymis da mis mis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.