Şimdi Ara

BMW 1.18i M plus 2017 Tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kısaca bahsedeyim aralık ayında Alfa Romeo Gt’m vardı sattım ve pişman oldum. Bmw 1 2012 comfort paket aldım anlayacağınız bomboş paket. Araç konfor ve gidiş anlamında hız anlamında gayet tatmin ediciydi aynı zamanda benzin olarakta alfadan sonra cok rahatlamıştım. Ancak malesef aracın ruhsuz olmasına bir dikkat cekmemesine ve bombos donanımdan dolayı sattım 4 ay dayanabildim :) ama alacaklarlada tavsiye ederim konfor güven hız benzin açısından on numara sadece araç boştu.

Gelelim şuan ki konumuza şuan 150bin tl bandında bir araç bakıyorum. Tercihlerim bmw 1.18 , 3.20ied luxury, bmw 2 coupe sportline, auidi a3 cabrio yani anlayacağınız bu tarzlar.

Bir araç buldum 1.18 i M pAket 2017 İlanı şu şekilde:

Sizce alınır mı? Yani bu fiyata bu araç değer mi ve sizce zarar eder miyim satarken. ( hızlı araç değiştiren biriyim ve 7-8 ay içerisinde hedefim olan mercedes c coupe 2016 alacağım )

• Bana araç çok pahalı gelmedi ama fiyatı düşeş de değil.Biniciyseniz alınır tabi aracın yeni kasası gelmek üzere ancak başlangıç boşline fiyatı 192 bin olacaktır en iyi ihtimalle.Sonuç olarak beğendiyseniz alınır
  • 147Bintlye anlasmak üzereyiz. Banada fiyat normal geldi gibi yinede bu aracın piyasasını bilmediğim için pek danısmak istedim. 1 sene aralıgı kullanacağım rahat.
  • Enesaskiin E kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi fiyat normal ancak şu kriz ortamında bu işin ticaretini yapmıyorsanız çok sık araç değiştirmek iyi değil(hızlı satabilme ve kar açısından söylüyorum)
  • Bence 218i ya da a3 cabrio çok daha tatlı araba bu 1 sersine göre. Hemen hemen fiyatta aynı ve ekstra c coupeden aşağı kalır yanları yok.
  • Ankaradaki araç da benim. Düşünürsen bir şeyler daha yaparım. Ufak tefek farkları var, hayalet ekran, yeni tip jantlar, dikişli deri kaplı torpido gibi vs. ama bende tramer kaydı var.

Aracı da kesinlikle tavsiye ederim, 1.40i trde olsa onu da alırdım heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF033 -- 15 Mayıs 2019; 18:6:7 >
  • o fiyatlara 120i de düşünülebilir
  • Aynı kasanın 1.20i sini yeni aldım. Performans anlamında çok fark var. 177 bg guzel makine 1.20i ler.
  • 3 5 güne kadar sunroof a kadar dolu bir 1.16i alacağım inş pişman olmam . 1.16i 136 bg 1.18i 136 bg gidiş aynı mı bunların sorması ayıp ? 1.20i alsanız sanki daha iyi olur gibi
  • Alman gereken arac 1.20i. Tabi ondan sonra hitler motorlu c coupe mutsuz edebilir.
  • Hocam merhaba. Öncelikle aşağıda linkini attığınız aracı 2017 Haziran tarihinde tam olarak 151.000 liraya aldı o arkadaş çünkü aynı şekilde Türkiye'de tek olan bir araçtı o zaman Astra almadan benim de listemdeydi sonra satıldı, demek bu arkadaşa kısmetmiş. Niye anlattım bilmiyorum ama. Konumuza dönersek; yeni 1 serisi kamuflajları bugün çıktı. BMW instagram sayfasından görebilirsiniz. Evet çok deli 50000 değer kaybettirmeyecek eğer size alırsanız ama tercih tabi. Yukarıda şey demişsiniz 7-8 ay içinde değiştireceğim. Tekrar satmak isterseniz bu fiyatlara hemen elinizden çıkarabilir misiniz? Bilemedim. Çünkü Şu BMW 118i MPlus'ı takip ediyorum tam olarak Eylül 2018 tarihinden beri satılmadı. Eylül ortasında gittim gördüm hatta el sıkışmaya gittim kaporayla 1 kuruş düşmediler fiyattan. Ahım tuttu satamadılar. Yani siz gibi sık araç değiştiren biri için çok mantıklı bir tercih olmayacaktır. Size tavsiyem 1.6 TDI Highline Golf. Araç donanımlı, az yakar, konforlu, "çeyrek altın" ünvanına sahip. Astra kullanıcısı olarak bir konuda Golf önereceğim aklıma gelmezdi ama oldu.

Edit: Buyrun bakmayın o linkte 10 Mayıs yazdığına. Fiyat değişimleri böyle.

BMW 1.18i M plus 2017  Tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losgalacticos -- 16 Mayıs 2019; 16:5:24 >

• Ben olsam 150bin tl ye 2015 model 318i bakarim, kendim 118i kullancisiyim, ama 118i cok dar inip binmesi zor bir arac, onun harici sinif lideri zaten, ama 318i nin piyasasida daha hizli, ben olsam 118i ye bulasmam.
  • Audi a3 1.5tfsi sportback varken 118i yanına yaklaşamaz bence kalite olarak performans olarak. Yabancı testler de aynen böyle diyor zaten isteyene link atarkm.
  • Evet arkadaşlar hepinizin yorumu için teşekkür ederim ancak benimde içime sinmedi bir bmw 1 serisine 150 binliraya yakın para vermek. Şuan ki araştırmalarım coupe ve cabrio araçlar sadece. Özellikle bmw 2.18 ve mercedes e coupe. He ama 3.20ied full+full bir araç düşersede hayır demem ona.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.